ייעוץ אימון וסייקל

מצב
השרשור נעול

hanna666

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
14
152
0
א מישהו בסייקל מסה ועושה 6 אימונים בשבוע מה עדיף לו ABC או AB
הרי בסייקל ההתאוששות התהיה גבוה אז מה עדיף
לא להגיד SS

א) 5 חזרות לא עובד על כולם , זה כמו שתגיד ש12 חזרות עובד על כולם, על כל אחד יעבוד טווח חזרות שונה..
ב) מסכים איתך .
אבל למה בדיוק הוספת את הקטע של החמישיות? למה זה בדיוק אמור ללוות אותך במשך כל הקריירה??

GaL-cRaP ומה הקשר לכמה זמן אני עשיתי את התוכנית? עליי היא עבדה טוב בחודש וחצי שעשיתי אותה, אבל לא הבנתי מה הקשר שהכנסת אותי לזה? ראית שהזכרתי שזה לא עבד עליי טוב , ואולי זה יפגע בך אבל שוב.. תוכניות 5*5 לא תמיד יהיו אופטימליות לכל מתאמן..מצטער לשבור לך את הבועה

א) עובד על כולם. כולם מסתגלים באותה צורה. התוצאות משתנות, אבל עובד על כולם באותה צורה. עד כמה שזכור לי אתה לא מוטציה...

ב) כי חמישיות זה טווח אופטימלי כדי להתקדם לאורך זמן. תבין, זה לא הטווח לבד שקובע, אלא נפח העבודה. אתה יכול לעשות 3 סטים של 10, אתה גם יכול לעשות 10 סטים של 3. בשניהם אתה תתקדם, אבל לא לאורך זמן. חמישיות הן אופטימליות במובן הזה.

א) עובד על כולם. כולם מסתגלים באותה צורה. התוצאות משתנות, אבל עובד על כולם באותה צורה. עד כמה שזכור לי אתה לא מוטציה...

ב) כי חמישיות זה טווח אופטימלי כדי להתקדם לאורך זמן. תבין, זה לא הטווח לבד שקובע, אלא נפח העבודה. אתה יכול לעשות 3 סטים של 10, אתה גם יכול לעשות 10 סטים של 3. בשניהם אתה תתקדם, אבל לא לאורך זמן. חמישיות הן אופטימליות במובן הזה.

לא כולם מסתגלים באותה צורה וזו עובדה.. מתאמן א' יסתגל שונה לתוכנית ממתאמן ב', לא כי אנחנו מוטציות.. אנחנו שונים בגלל המרכיבים בגוף, יש כאלו שיש להם מרכיבים יותר אירוביים יש כאלה שיש להם מרכיבים יותר אנארוביים וכו..

ואני לא מבין למה אתה מקובע לזה שטווח של 5 חזרות הוא אופטימלי ולא למשל טווח של 8 חזרות, אולי מהניסיון שלך טווח 5 חזרות הוא אופטימלי ובגלל זה אתה כל כך דובק בזה

חבל שהוא לא למד מהם כלום.
תבין, יש דבר כזה שחור ולבן בפיתוח גוף, ומי שאומר לך לא זה חרטא.
אין דבר כזה על כל דבר עובד דבר אחר, זה שכונה, כולם בני אדם, זה כמו להגיד שעל כל אחד עובדת תרופה אחרת נגד מחלה מסוימת, וזה יהיה טיעון מטומטם.
אם SS לא מתאים לבן אדם מסיבות רפואיות כאלה ואחרות אז סבבה, אבל פשוט להגיד "פיתוח גוף זה לא שחור ולבן" זה טיפשי.

מה זה יענו עכשיו אופנה חדשה כמו SS? "כולנו בני אדם ועל כולנו הכל עובד אותו דבר"??
ואם אתה אומר שפיתוח גוף זה רק שחור ולבן אז כנראה אצלך הבעיה

לא כולם מסתגלים באותה צורה וזו עובדה.. מתאמן א' יסתגל שונה לתוכנית ממתאמן ב', לא כי אנחנו מוטציות.. אנחנו שונים בגלל המרכיבים בגוף, יש כאלו שיש להם מרכיבים יותר אירוביים יש כאלה שיש להם מרכיבים יותר אנארוביים וכו..

ואני לא מבין למה אתה מקובע לזה שטווח של 5 חזרות הוא אופטימלי ולא למשל טווח של 8 חזרות, אולי מהניסיון שלך טווח 5 חזרות הוא אופטימלי ובגלל זה אתה כל כך דובק בזה

א) כולם מסתגלים באותה צורה. יש כאלה שיכולים לעשות את זה במשך יותר זמן, ויש כאלה שבמשך פחות זמן. העקרונות אותם עקרונות.

ב) אני לא מקובע על הטווח. תקרא שוב מה כתבתי.

מה זה יענו עכשיו אופנה חדשה כמו SS? "כולנו בני אדם ועל כולנו הכל עובד אותו דבר"??
ואם אתה אומר שפיתוח גוף זה רק שחור ולבן אז כנראה אצלך הבעיה
תוכיח.
עד עכשיו כל מי שהעברתי מתכנית קקה (דוגמת ABCDEF עם 70 סטים ליד קדמית) לאיזהשהו תכנית נורמלית (דוגמת ABC או AB עם כמות סטים סבירה ודדליפט/סקוואט) התקדמו הרבה יותר מהר, כ-ו-ל-ם.

תוכיח.
עד עכשיו כל מי שהעברתי מתכנית קקה (דוגמת ABCDEF עם 70 סטים ליד קדמית) לאיזהשהו תכנית נורמלית (דוגמת ABC או AB עם כמות סטים סבירה ודדליפט/סקוואט) התקדמו הרבה יותר מהר, כ-ו-ל-ם.
אין מה להוכיח פה כי אני מסכים, שתוכניות ABCD הם תוכניות שמתאימות לאוכלוסיית מתאמנים מאוד קטנה ..

GaL-cRaP ומה הקשר לכמה זמן אני עשיתי את התוכנית? עליי היא עבדה טוב בחודש וחצי שעשיתי אותה, אבל לא הבנתי מה הקשר שהכנסת אותי לזה? ראית שהזכרתי שזה לא עבד עליי טוב , ואולי זה יפגע בך אבל שוב.. תוכניות 5*5 לא תמיד יהיו אופטימליות לכל מתאמן..מצטער לשבור לך את הבועה

אם היא עבדה עליך טוב, למה אתה אומר שיש כאלה שהיא לא תעבוד עליהם טוב בעצם? אתה נתת אותה לאנשים אחרים והם לא קיבלו תוצאות? ולא, FAT-BOY לא נחשב.

בקיצר נמאס לי , אתם כותבים משהוא נמקו אותו אחרת אני נועל את האשכול הזה .

אם היא עבדה עליך טוב, למה אתה אומר שיש כאלה שהיא לא תעבוד עליהם טוב בעצם? אתה נתת אותה לאנשים אחרים והם לא קיבלו תוצאות? ולא, FAT-BOY לא נחשב.

כן נתתי אותה ל3 אנשים 1 מהם ממשיך איתה חודשיים ומרוצה ורואים תוצאות משקלי עבודה וגם בהיפרטרופיה, שתיים מהם התקדמו אבל לא כמו בתוכניות קודמות שהם עשו, AB והתוכנית של ליל

כן נתתי אותה ל3 אנשים 1 מהם ממשיך איתה חודשיים ומרוצה ורואים תוצאות משקלי עבודה וגם בהיפרטרופיה, שתיים מהם התקדמו אבל לא כמו בתוכניות קודמות שהם עשו, AB והתוכנית של ליל

כמה זמן ה2 האחרים היו עם התוכנית? כמה הם אכלו? הם התקדמו מאימון לאימון בכל התקופה שהם היו עם התוכנית?

תתפלא.. ביתריסט קרא את רוב המאמרים באתר

בית"ריסט כנראה לי הפנים שום דבר מהאתר.
אם לא הבנת למה ss עובד על כולם אז אז לא הבנת על מה ss מדבר, ואם לא הבנת על מה זה מדבר כנראה לא קראת.

לקרוא מדובר לקרוא את כל הספר, ולא כמה עמודים מפה וכמה עמודים משם.

לא קראתי את הספר..קראתי את העקרונות של SS..
לא מסתדר אם האנגלית מה לעשות

וגל הם עבדו ואכלו מצויין במשך חודשיים עשו את התוכנית .. 2 מהם נתקעו במשקלים אחרי כמה ריסטים.. אחד ממשיך ומאוד מרוצה, זה לא העניין.. העניין שאין מה לעשות לא לכל אחד מתאימה התוכנית

לא קראתי את הספר..קראתי את העקרונות של SS..
לא מסתדר אם האנגלית מה לעשות

וגל הם עבדו ואכלו מצויין במשך חודשיים עשו את התוכנית .. 2 מהם נתקעו במשקלים אחרי כמה ריסטים.. אחד ממשיך ומאוד מרוצה, זה לא העניין.. העניין שאין מה לעשות לא לכל אחד מתאימה התוכנית

הדיון נעול , כנראה אתה מקרה אבוד .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית