עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו גם אני הסתכלתי ופתאום קלטתי שהם גנבו לLBS את המשפטאני לא מומחה לסקוואט אבל החל משניה 28-29 הפסקתי להסתכל אליך והסתכלתי על הנוף 😃
עכשיו גם אני הסתכלתי ופתאום קלטתי שהם גנבו לLBS את המשפט
![]()
כן. ראיתי את הסרטון 7 פעמים עד שקלטתי את זה.אתה בטוח שאתה לא הומו ?
i have bad news for youכן. ראיתי את הסרטון 7 פעמים עד שקלטתי את זה.
1. הספסל מסתיר את השבירת מקביל שלך אז אי אפשר לתת על זה ביקורת.
2. הפלטות מסתירות את כל הגב העליון שלך בתנועה.
צריך לצלם מהצד וקצת מאחורה ולא ממרחק רחוק מדי ולהזיז את כל הדברים שמפריעים בדרך. אנחנו לא רוצים לשחק פה "הרכב את הפאזל". תעלה סרטון חדש ותקבל ביקורת.
אתה יכול לקחת כדוגמא סרטון שלי שבו התצלום הוא בזווית מעולה לשפיטת טכניקה
1. המלצה שלי - אם אתה עושה סט PR ופוחד ליפול עדיף במקום הספסלים האלה תבקש ממישהו לשמור עליך שבמקרה שלא תקום הוא יוכל לעזור לך לעמודלפי מה שאני יודע, לLBS עדיין אין זכויות יוצרים על המשפט.
את הספסלים אני צריך, זה עצימות ואני לא לוקח את הסיכון הזה, עם הפלטות אין מה לעשות. באימון הבא אצלם שוב מזוית שונה.
מעדיף ספסלים, כשאני עם ספוטר אני מרגיש שהוא מגביל אותי, אצלם סרטון חדש באימון נפח.1. המלצה שלי - אם אתה עושה סט PR ופוחד ליפול עדיף במקום הספסלים האלה תבקש ממישהו לשמור עליך שבמקרה שלא תקום הוא יוכל לעזור לך לעמוד
2. כדי שהספסלים לא יפריעו לתצלום אל תצלם סט PR. תצלם סט עם 10 קילו פחות אבל שתוכל בבטחון לעשות בלי הספסלים בלי ליפול. אחרת לא נראה את כל התנועה וחבל כי אתה רוצה שנביא לך ביקורת מלאה
אז כנראה אין לך ספוטרים שיודעים לשמור כמו שצריך...מעדיף ספסלים, כשאני עם ספוטר אני מרגיש שהוא מגביל אותי, אצלם סרטון חדש באימון נפח.
אתה מעליב לי את הבחור @עידו זהביאז כנראה אין לך ספוטרים שיודעים לשמור כמו שצריך...
לא מעליב אף אחד רק מציב עובדות. כשאתה ספוטר של מישהו בסקוואט הוא לא אמור להרגיש שאתה קיים עד לכשל. אם הבחור הזה לא מסוגל לשמור בצורה הזאת ואתה מרגיש שהוא מגביל אותך אז הוא פשוט ספוטר לא מנוסה שצריך ללמוד איך לשמור בסקוואט.אתה מעליב לי את הבחור @עידו זהבי
קצת קשה להתעלם מהספוטר כשיש לך מראה מול הפנים, הבעיה היא לא בספוטר, היא אצלי. לא משנה כמה רחוק הוא יעמוד ממני זה יציק לי, עד עכשיו הספסלים עובדים אז למה לתקן?לא מעליב אף אחד רק מציב עובדות. כשאתה ספוטר של מישהו בסקוואט הוא לא אמור להרגיש שאתה קיים עד לכשל. אם הבחור הזה לא מסוגל לשמור בצורה הזאת ואתה מרגיש שהוא מגביל אותך אז הוא פשוט ספוטר לא מנוסה שצריך ללמוד איך לשמור בסקוואט.
בסדר תעשה איך שנוח לך. אני פשוט מספר לך איך שאר העולם עושה את זה כי אני לא מכיר עוד מישהו שעובד עם ספסלים.קצת קשה להתעלם מהספוטר כשיש לך מראה מול הפנים, הבעיה היא לא בספוטר, היא אצלי. לא משנה כמה רחוק הוא יעמוד ממני זה יציק לי, עד עכשיו הספסלים עובדים אז למה לתקן?
תודה שאמרתה הסתכלתי שוב 😃אני לא מומחה לסקוואט אבל החל משניה 28-29 הפסקתי להסתכל אליך והסתכלתי על הנוף 😃
ואיך לתקן את זה? לשבת יותר אחורה?העקבים שלך מתרוממים בעליה והמרכז כובד של זז קדימה, תסתכל בסרטון הראשון על המסלול של המוט בעליה.
מודעות, שים לב שמרכז הכובד שלך הוא מרכז כף הרגל כל התנועה.ואיך לתקן את זה? לשבת יותר אחורה?