הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קוראים ספרים?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
לילה טוב לכולם וחג שמח.
מעניין אותי אם הרוב הגדול כאן קורא ספרים , ספרים בכללי.
רק רציתי לציין קריאה לא נחשבת כשמספר שוכב בבית ואתם לא נוגעים בו.
אני קורא 2 ספרים הראשון זה SS המהדורה השלישית של ריפטו הספר השני זה The art of assembly language 2nd edition.
שתיהם ספרים מצוינים, בספר של ריפטו אני אוהב את הקריקטורות הרבות שהוא מציג כדי להסביר דבר כלשהוא בצורה הטובה ביותר הספר השני גם סבבה רק התאכזבתי שהוא מוקדש לאס מבלי שדווקא פיתח המחבר ולא לארכיטקטורה אחרת{ בספר מוצג אסמבלי בצורה של שפה גבוהה למרות ש אסמבלי זה low level אבל מוצג כגבוהה משום שהמחבר מציג את הפלטפורמה שהוא בנה לשם עזרה לאנשים להתחיל עם זה דווקא בצורה הגבוהה ולא לקפוץ ישר למים העמוקים.

מוזמנים לכתוב איזה ספרים אתם קוראים לתת חוות דעת וכו.
רק רציתי להדגיש שאת הספרים הללו אני לא קורא כל יום אני קורא בשישי שבת ומתי שיש זמן ומזדמן

קורא את הספר (באנגלית כמובן) המלא של פארק היורה.
את המהדורה השלישית של ריפטו, התחלתי גם כן.

• פותח/ת השרשור
קורא את הספר (באנגלית כמובן) המלא של פארק היורה.
את המהדורה השלישית של ריפטו, התחלתי גם כן.
בהצלחה הספר ארוך מאוד אבל אתה תהנה ממנו
אני עוד לא קרוב לסיום אבל קראתי ופשוט תענוג

הזמנתי לפני כמה ימים מאמזון את הספר resilience של אריק גרייטנס
אריק היה חייל לשעבר בנייבי סילס ובספר הוא בעצם מספר על הקשיים של החברים אחרי המלחמה,איך אפשר להתמודד עם זה,איך אפשר להפוך כאב לחכמה
לפי מה שהבנתי בספר יש הרבה סיפורים מעוררי השראה ואני מאוד מצפה לקרוא אותו
עכשיו אני קורא את הביולוגיה של האמונה. שזה ספר מאוד שנוי במחלוקת,הספר מדבר בעצם על איך שהסביבה מסוגלת לשחק עם הגנים שלנו
הספר מסתמך על תיאוריות של למארק. למארק בגדול אומר שאפשר להוריש תכונות נרכשות. והסופר מדבר על איך סביבה יכולה לשנות תכונות ולא כדאי להסתמך רק על הגנים שלנו. בינתיים אני סקפטי
היה גם ספר ממש נחמד שסיימתי לא מזמן.. קוראים לו הסינגולריות מתקרבת. זה בהתחלה נראה מאוד מדע בדיוני אבל הספר הגיוני ומציאותי מאוד.
הסופר ריי קורצוויל מדבר על התפתחות הטכנולוגיה בשנים האחרונות ולפי ההתפתחות אפשר לחזות בערך מה יהיה בשנים הקרובות..פיצץ לי את המוח
מאוד מומלץ!
מתנצל מראש שאף אחד מהספרים לא מדבר על הרמות:lol: למרות שresilience יכול לתת מוטיבציה להרבה דברים...כולל מכון כושר

• פותח/ת השרשור
הזמנתי לפני כמה ימים מאמזון את הספר resilience של אריק גרייטנס
אריק היה חייל לשעבר בנייבי סילס ובספר הוא בעצם מספר על הקשיים של החברים אחרי המלחמה,איך אפשר להתמודד עם זה,איך אפשר להפוך כאב לחכמה
לפי מה שהבנתי בספר יש הרבה סיפורים מעוררי השראה ואני מאוד מצפה לקרוא אותו
עכשיו אני קורא את הביולוגיה של האמונה. שזה ספר מאוד שנוי במחלוקת,הספר מדבר בעצם על איך שהסביבה מסוגלת לשחק עם הגנים שלנו
הספר מסתמך על תיאוריות של למארק. למארק בגדול אומר שאפשר להוריש תכונות נרכשות. והסופר מדבר על איך סביבה יכולה לשנות תכונות ולא כדאי להסתמך רק על הגנים שלנו. בינתיים אני סקפטי
היה גם ספר ממש נחמד שסיימתי לא מזמן.. קוראים לו הסינגולריות מתקרבת. זה בהתחלה נראה מאוד מדע בדיוני אבל הספר הגיוני ומציאותי מאוד.
הסופר ריי קורצוויל מדבר על התפתחות הטכנולוגיה בשנים האחרונות ולפי ההתפתחות אפשר לחזות בערך מה יהיה בשנים הקרובות..פיצץ לי את המוח
מאוד מומלץ!
מתנצל מראש שאף אחד מהספרים לא מדבר על הרמות:lol: למרות שresilience יכול לתת מוטיבציה להרבה דברים...כולל מכון כושר
תודה זה לא חייב להיות קשור להרמות

הביולוגיה של האמונה.
נשמע די מעניין, הוא מדבר שם על מחקרים או שהוא פשוט מציב את העמדה שלו ומנסה להסביר בצורות שונות?

אני בכללי רוצה להתחיל לקרוא, תמיד יש לי יום כזה שאני נכנס למוד הזה וממש באלי להתחיל אבל אז עובר היום ואני אף פעם לא מנצל את זה 🤦‍♂️
יש המלצות כל שהן לספרים? מעדיף משהו לא עלילתי אלא כמו ש @Eliavitie רשם או אפילו הספרים של ריפטו, רק לקרוא משהו.

הספרים היחידים שבאמת קראתי זה משחקי הכס, בגלל הפסיכומטרי.
1-3 בעברית ו4,5 באנגלית.
ממש מומלץ, הרבה יותר טוב מהסדרה

מעולם לא התחברתי לקריאה, כשנכנסתי לאימונים ול-PL באופן כללי הזמנתי את המהדורה השלישית של SS וקראתי את רובו
ולפני כחודש התחלתי לקרוא את PPST 3 - ספר מעניין ממש אגב ממליץ
אז אלה 2 הספרים היחידים שקראתי בחיי

אולי אני חייזר, אבל אני באמת לא מבין למה אנשים מבזבזים את הזמן שלהם על קריאת סיפורים דמיוניים בסגנון עלילות/רומנים וכו׳. אני נרדם בד״כ עם pubmed
איזה צירוף מקרים, גם אותי pubmed מרדים.
תקרא ספרים של טום קלנסי ואחר כך תדבר איתי על בזבוז זמן.

חשבתי שהאשכול הוא על ספרים שקוראים כרגע......🙄

ברזומה שלי- פטר והזאב, ספרים שקשורים למיסטיקה וספרי לימוד של מיקרוסופט.

אלבומי מדבקות נחשבים כספרים?

כרגע לא קורא כלום אבל אני מתכנן להזמין כמה נובלים בעתיד שיהיה לי זמן :(

בתקופה האחרונה קראתי
The Confessions of Nat Turner
,the cointelpro papers
. ויצר לב האדם רע מנעוריו של שון צה
בדיוק אתמול הביאו לי את הספר "המוח" של יצחק דרורי מקווה שיהיה טוב

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית