קוראים ספרים?

כרגע קורא את "הגאומטריה של המישור" של בני גורן. לא אחד הספרים המעניינים ביותר שקראתי בזמן האחרון אבל הוא מעשיר לי את הידע בתחומים מאוד חשובים ללימודים שלי.

רציני אבל אני אוהב לקרוא ספרים של סטיבן קינג כשיש הזדמנות אבל ב3-4 שנים האחרונות אני קורא ספרים רק כשהמחשב מתקלקל...
נרדם עם "חשבון אינפיטיסימלי 1" בזמן האחרון... מקווה שיהיה טוויסט מעניין בסוף
אני רואה שלא רק אני אוהב קריאה אקדמית 😆

לצערי לא ממש מוצא לזה זמן וכוח בזמן האחרון..
קראתי את גנבת הספרים לפני כמה חודשים ומאוד אהבתי..

קראתי את רוב הספרים של david baldacci שהם ספרי מתח שממש אהבתי. כמובן גם את רוב (אולי כולם) של dan brown
קראתי את הסדרה של שר הטבעות, ורומח הדרקון, the dark elf trilogy.
אני חובב מאוד גדול של פנטזיה 😃, מחכה לקרוא את משחקי הכס לאחר שהעונה הזאת תסתיים, מעדיף קודם לראות ואז רק לקרוא.

בכללי יש לי עוד כמה ספרים שאני מעוניין לקרוא אבל בזמן האחרון לא קורא כלום.

@stitch , אני זוכר ניסיתי לקרוא את הספרים שלו, הוא פשוט נכנס לכל פרט קטן ומסביר בכמה עמודים כל דבר בהתחלה זה היה לי נחמד אבל אחרי זה זה עייף אותי והפסקתי.

@stitch , אני זוכר ניסיתי לקרוא את הספרים שלו, הוא פשוט נכנס לכל פרט קטן ומסביר בכמה עמודים כל דבר בהתחלה זה היה לי נחמד אבל אחרי זה זה עייף אותי והפסקתי.
זה חלק ממה שאהבתי אצלו. הוא נותן משמעות לכל דמות, ומשקיע בכל פרט. בזכות התיאורים אתה מרגיש כאילו אתה נמצא על סיפון של צוללת או בתא הטייס של מטוס קרב, הכל מאד ריאלי.

זה חלק ממה שאהבתי אצלו. הוא נותן משמעות לכל דמות, ומשקיע בכל פרט. בזכות התיאורים אתה מרגיש כאילו אתה נמצא על סיפון של צוללת או בתא הטייס של מטוס קרב, הכל מאד ריאלי.
טוב אני ניסיתי לקרוא אותם בגיל 20 בערך, אולי עכשיו יהיה לי יותר מעניין 😃 צריך באמת לנסות.

"דובי לא לא"
"העץ הנדיב" אחד הספרים היותר מועדפים עליי שלימדו אותי להיות קמצן

איזה צירוף מקרים, גם אותי pubmed מרדים.
תקרא ספרים של טום קלנסי ואחר כך תדבר איתי על בזבוז זמן.
אני אפילו לא קורא את הספרים שאני צריך לקרוא ללימודים, אתה רוצה להוסיף לי עוד זוהמה שלא אזכור אחרי שבועיים?

מאבד את הריכוז בשורה הראשונה ומתעצבן, פשוט לא אוהב ספרים חחחח

נשמע די מעניין, הוא מדבר שם על מחקרים או שהוא פשוט מציב את העמדה שלו ומנסה להסביר בצורות שונות?

אני בכללי רוצה להתחיל לקרוא, תמיד יש לי יום כזה שאני נכנס למוד הזה וממש באלי להתחיל אבל אז עובר היום ואני אף פעם לא מנצל את זה 🤦‍♂️
יש המלצות כל שהן לספרים? מעדיף משהו לא עלילתי אלא כמו ש @Eliavitie רשם או אפילו הספרים של ריפטו, רק לקרוא משהו.
אני רק בתחילת הספר..הוא מדבר על השינוי כביכול שהוא עשה בחיים שלו והגילויים שלו כחוקר תא.
בינתיים יש רק תיאוריות של למארק אבל אני מניח שבהמשך דברים יהיו יותר מפורטים
ביקשת המלצה אז הזמנתי לא מזמן גם את הגן האנוכי של ריצ'רד דוקינס וספר שנקרא מאחורי החלוק הלבן-שני הספרים נראים מאוד מעניינים

אני רק בתחילת הספר..הוא מדבר על השינוי כביכול שהוא עשה בחיים שלו והגילויים שלו כחוקר תא.
בינתיים יש רק תיאוריות של למארק אבל אני מניח שבהמשך דברים יהיו יותר מפורטים
ביקשת המלצה אז הזמנתי לא מזמן גם את הגן האנוכי של ריצ'רד דוקינס וספר שנקרא מאחורי החלוק הלבן-שני הספרים נראים מאוד מעניינים
יש אלוהים? של ריצ'רד דוקינס גם מעולה.

כרגע אני קורא ביוגרפיה על נפוליאון (ספר באנגלית של 900 עמודים. Napoleon: a life by Andrew Roberts), אני קורא 3 כרכים על צ׳רצ׳יל באנגלית (The last lion by William Manchester, סהכ 3000 עמודים). עכשיו חזרתי מהספרייה עם ביוגרפיה על סטיבן הוקינג (קצרה, 280~ עמודים בעברית) ועם הספר חשוב והתעשר של נפוליאון היל בעברית. כשאסיים את הספרים בשפת הקודש אקח את הביוגרפיה של המינגווי בעברית.

יש אלוהים? של ריצ'רד דוקינס גם מעולה.

כרגע אני קורא ביוגרפיה על נפוליאון (ספר באנגלית של 900 עמודים. Napoleon: a life by Andrew Roberts), אני קורא 3 כרכים על צ׳רצ׳יל באנגלית (The last lion by William Manchester, סהכ 3000 עמודים). עכשיו חזרתי מהספרייה עם ביוגרפיה על סטיבן הוקינג (קצרה, 280~ עמודים בעברית) ועם הספר חשוב והתעשר של נפוליאון היל בעברית. כשאסיים את הספרים בשפת הקודש אקח את הביוגרפיה של המינגווי בעברית.
חשוב והתעשר ספר מדהים.

כרגע קורא 10/20/חיים של סטס ז'ובמר
דילמת האסיר - ספר מאוד מעניין על תורת המשחקים
ממש רוצה לסיים את הספר על טקסס של ג'ייסון לייסק אבל אני לא ממש כוח לזה.
רוצה לקרוא שוב "משמעות חיינו" של אדלר, בפעם הראשונה שקראתי אותו לא הבנתי את זה מדי.

מי שחושב שהוא יקרא ספר אחד ויהיה עשיר הוא במקרה הטוב נאיבי, בדרך כלל מפגר. כל ספר טוב נותן לך משהו- כלים כלשהם, עצות כלשהן. הרעיון הוא לקרוא הרבה, ללמוד מכל ספר משהו וליישם אצלך. אף אחד לא מבטיח שתצליח בזכות ספרי self-help, אבל זה בהחלט יהיה קל יותר להצליח עם עצות טובות.

ספרים על איך להתעשר זה קונספט נהדר. הם באמת עובדים, לפחות על בן אדם אחד.

הייתה לי תקופה ממש אחרי הצבא שקראתי את כל הספרים של רוברט, תאכלס לא יוצא מזה באמת כלום, אין לו שם המלצות לשום דבר פרקטי, יש לו בערך 5 ספרים שרשום בהם אותו דבר בצורה שונה, הוא באמת עשה מזה המון כסף ומשום מה כל מי שקרה את הספרים לרוב ממליץ לחברים שלו.

בסופו של דבר יש שם עצות שהם ממש קטנות אבל הם מתאימות לאנשים שכבר יש להם כסף, אבל נגיד לעשות כסף בפעם הראשונה אין ולכן זה סוג של תומך מכל עניין העשירים ממשיכים להתעשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית