הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים לקראת גיבוש שייטת [הוסר]

מצב
השרשור נעול

NavyGuy

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
NavyGuy הוסיף לוג חדש:

לוג אימונים לקראת גיבוש שייטת - תחילת אימונים

היי, אני חדש פה בפורום זהו לוג ראשון שלי

בעוד כחצי שנה (אין עדיין תאריך מדוייק) אני הולך לגיבוש שייטת ופותח את הלוג הזה במטרה להגיע הכי מוכן שאפשר.

נתונים יבשים:
גובה 1.80
משקל: 76 ק"ג
אחוז שומן: 15+-

לפני כמספר חודשים חטפתי שבר מאמץ ב2 הרגליים בגלל עומס ריצות בתור מתחיל, עכשיו זה כבר החלים ב100 אחוז ואני מוכן לחזור להתאמן, הכושר הנוכחי במצב על הפנים.
כרגע עד ה8/6 אני מנוי לחדר כושר די מעפן שאין לי שם אפשרות לעשות דדליפט, סקוואט יש אבל בצורה ממש לא אידאלית שלא מאפשרת כמעט בכלל העלאת...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
בהצלחה חבר, נתראה שם אני מאמין.

ניראה לוג מעניין, עוקב.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
NavyGuy עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים לקראת גיבוש שייטת״:

עדכון לוג: 14/04/15

אימון מביך היום, לא היו לי מכנסי ספורט בארון אז לקחתי מאחי מכנס ריצה, יצאתי לרוץ ואחרי קילומטר וחצי התחילה לי שפשפת עצבנית 😵
לא יכולתי להמשיך לרוץ וסחבתי בכל זאת בריצה קילומטר וחצי חזרה גם, בדיעבד אולי טעות כי עכשיו שורף רצח.
העיקר שהעלתי את המרחק אפילו שזה ב250 מטר בלבד עדיין הקצב היה יותר מהיר מהריצה הקודמת וההרגשה הכללית היא שיש שיפור מסויים בסיבולת, נקווה להמשיך כך
מפסיק כרגע לעדכן על האימונים בחד"כ כי הוא ממש מוגבל ואני בעיקר משתמש בו כרגע בשביל לשחות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
בהצלחה,עוקב ומקווה שתעבור את הגיבוש.

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית