נק' מוניטין:
87
- 946
- 159
נכון יש תוספים שמגבירים פאמפ?
אבל מה הפאמפ נותן? חוץ מהרגשה טובה בזמן האימון..
אבל מה הפאמפ נותן? חוץ מהרגשה טובה בזמן האימון..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלוםחוץ מהרגשה טובה בזמן האימון.
אני ממש לא מסכים אתך.כלום
לא חסרים אנשים שלוחצים משקלים גבוהים
תראה לי מישהו שלוחץ 140 ואין לו חזה גדולועדיין לא רואים התפתחות באזור
בוא נקצין את הטענה שלי. לא חסרים אנשים שלוחצים 100 קילו והחזה שלהם לא גדול.סתרת את עצמך כמה פעמים.
ו..
תראה לי מישהו שלוחץ 140 ואין לו חזה גדול
לא הבנתי את הקשר לפאמפבוא נקצין את הטענה שלי. לא חסרים אנשים שלוחצים 100 קילו והחזה שלהם לא גדול.
רוב האנשים שלוחצים 140 הגיעו לשם עם לא מעט תרגילי עזר, נפח גבוה ולא מעט זמן של אימונים. ככה שמן הסתם החזה שלהם לא יהיה קטן, אבל זה לא בהכרח רק בגלל שהם לוחצים 140.
יותר פאמפ - יותר הפעלה של אותו שריר (Mind-muscle connection).לא הבנתי את הקשר לפאמפ
בנצ' כבד לא יבוא מהחזהיותר פאמפ - יותר הפעלה של אותו שריר (Mind-muscle connection).
אם אתה מסיים סט של בנץ' פרס בלי מעט הרגשת פאמפ בחזה, סביר להניח שלא הרמת את זה מספיק עם החזה.
לא אמרתי משהו ששולל את זה. פשוט יש אנשים שיעשו חצי טווח תנועה עם 100 קילו ואז ישאלו איך החזה לא גדל. או בכלל ירימו את המוט בקו הגרון.בנצ' כבד לא יבוא מהחזה
דווקא חצי תנועה כן תשפר את החזה ויזואלית..אבל זה ויכוח מיותר כי אין טעם לעשות חצי תנועה אלא אם כן אתה רמה גבוהה .לא אמרתי משהו ששולל את זה. פשוט יש אנשים שיעשו חצי טווח תנועה עם 100 קילו ואז ישאלו איך החזה לא גדל. או בכלל ירימו את המוט בקו הגרון.
גם בנץ כבד שיבוא עם קשת, לג דרייב, מרפקים מוכנסים פנימה ושכמות מכווצות, במשקל מספיק כבד יפעיל את החזה יותר טוב מחצי טווח תנועה או מבנץ עם רגליים על הספסל עם 60 קילו.
מה יתן למישהו לעשות חצי תנועה?דווקא חצי תנועה כן תשפר את החזה ויזואלית..אבל זה ויכוח מיותר כי אין טעם לעשות חצי תנועה אלא אם כן אתה רמה גבוהה .
אם אתה ברמה גבוהה ואתה רוצה למשל בבנץ' לעבוד על חזה ופחות על טרייספס (כי הוא מספיק גדול/גדול מדי ביחס לחזה) אז אתה יכול לעשות את החצי תנועה התחתונה ולפמפם חזרות. זה לפחות מה שנראה לי שיכולה להיות הסיבה.מה יתן למישהו לעשות חצי תנועה?
ארנולד אמר שזה נותן לו הרגשה טובה כאילו הוא גומר. מה עוד צריך?אבל מה הפאמפ נותן? חוץ מהרגשה טובה בזמן האימון..
או להיפך, לעתים נוצר פער וקשה לך לנעול משקל שהרחקת בקלות מהחזה. לכן מוסיפים נפח עבודה רק על החלק העליון של התנועה כדי לחזק את הנעילה(שעליו אחראי בעיקר שריר הtriceps).אם אתה ברמה גבוהה ואתה רוצה למשל בבנץ' לעבוד על חזה ופחות על טרייספס (כי הוא מספיק גדול/גדול מדי ביחס לחזה) אז אתה יכול לעשות את החצי תנועה התחתונה ולפמפם חזרות. זה לפחות מה שנראה לי שיכולה להיות הסיבה.
בחימומים לפני משקלים כבדים אתה לא תראה בנצ'רים ברמה עולמית נועלים כל חזרה.מה יתן למישהו לעשות חצי תנועה?