הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה לתאילנד

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
שלום חברים,

אני מתכנן לטוס עם עוד שני חברים לתאילנד לחודש בערך בין התאריכים 5/9/15-1/10/15

גמיש בתאריכים.

אנחנו מחפשים טיסה זולה שהקונקשן בה לא יהיה ארוך מדי (לא מעל 3-4 שעות). מה שקריטי זה המחיל הכי זול. אנחנו במקביל מחפשים באינטרנט ועם סוכני נסיעות אבל אם אתם יכולים להפנות אותי לסוכני נסיעות/ דרך כלשהי של חיפוש טיסה שאני לא מכיר כיא ני לא מתמצא בזה כלכך זה מאוד יעזור לי.
תודה

קווי חופשה בדרך כלל ממש זולים לא יודע אם יש להם טיסות לתאילנד אני מניח שכן, תברר 😃

חפש במנועי חיפוש של הסוכניות, בעונה הזאת עדיף לדעתי לטוס דרך טורקיש איירליינס
הקונקשן בדרך כלל פחות משעתיים והטיסה זולה משמעותית מהטיסות הישירות.
סתם מבדיקה שעשיתי עכשיו טיסה ישירה של אל על עולה 1330$ ושל טורקיש עם קונקשן של שעה 945$
1.9-1.10

http://www.issta.co.il/flights/resu...bkk&dtime=-1&rtime=-1&rdate=1/10/2015&class=y

אני וחברה שלי קנינו כרטיסים הלוך חזור דרך "טורקיש ארוויז" ב750 דולר בערך, עם שעה/שעתיים קונקשן.
זה יצא הרבה יותר זול מכל סוכן נסיעות שמצאנו (אותה הטיסה בדיוק, רק פחות 50 דולר עמלה על סוכן).
בנוסף הוספנו עוד כרטיס טיסה לצ'אנג מאיי וזה יצא בערך 800 דולר.

כנס תחפש
http://www.airtickets24.com/

שלום חברים,

אני מתכנן לטוס עם עוד שני חברים לתאילנד לחודש בערך בין התאריכים 5/9/15-1/10/15

גמיש בתאריכים.

אנחנו מחפשים טיסה זולה שהקונקשן בה לא יהיה ארוך מדי (לא מעל 3-4 שעות). מה שקריטי זה המחיל הכי זול. אנחנו במקביל מחפשים באינטרנט ועם סוכני נסיעות אבל אם אתם יכולים להפנות אותי לסוכני נסיעות/ דרך כלשהי של חיפוש טיסה שאני לא מכיר כיא ני לא מתמצא בזה כלכך זה מאוד יעזור לי.
תודה

קודם כל אני במקומך הייתי דוחה את זה לדצמבר ( בהרבה פחות לחות שזה לא מציק , וגם הכי חשוב , סילסבטר - פול מון , אתה לא מאמין מה יהיה שם.)

אני תמיד סוגר תטיסות בערך שבועיים קדימה יצא לי עם אל על פעם שעברה 950 דולר . ככל שאתה סוגר מאוחר יותר .. ככה המחיר אחרת.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה תודה על העזרה אבל אני לא יכול לדחוץ וזה לא מה שביקשתי. הלוואי הייתי מוצא ב950 דולר טיסה באל על, המחירים שמצאתי לתאריכים האלה גבוהים בהרבה

חבר'ה תודה על העזרה אבל אני לא יכול לדחוץ וזה לא מה שביקשתי. הלוואי הייתי מוצא ב950 דולר טיסה באל על, המחירים שמצאתי לתאריכים האלה גבוהים בהרבה

כי אתה צריך לסגור שבועיים שלוש לפני , ולא חצי שנה לפני

Try Royal Jordanian they are good and cheap, the overall flight time is usually less than Turkish.
Also if you don't care about overall time and conditions, try "flyeast" I think it is horrible way to fly but sometimes it is cheaper and others might think it is ok (Drive to Aman and fly to UAE and from there to Bangkok)

Try Royal Jordanian they are good and cheap, the overall flight time is usually less than Turkish.
Also if you don't care about overall time and conditions, try "flyeast" I think it is horrible way to fly but sometimes it is cheaper and others might think it is ok (Drive to Aman and fly to UAE and from there to Bangkok)
שכחת לדבר בעברית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית