@Majin Buu איך האקסטרים תות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתוק דביק וטעים@Majin Buu איך האקסטרים תות?
יש לי רעיון לקישוט העוגה לשים בצלחת שוקולד מריר 4 קוביות משהו כזה ו תשים מעל העוגה יצא טעים מאוד .המתכון הכי פשוט בעולם.
מרכיבים:
הטעם לא משנה, אבל הוא יקבע מן הסתם את טעם העוגה. אם החלבון לא טעים, כל העוגה לא תהיה טעימה. אגב, אם החלבון לא מתערבב בקלות בשייקר, סביר להניח שיהיה לכם קשה לערבב אותו בבלילה.
- סקופ חלבון (כ-30 גרם אבקה).
אני משתמש בחלבון בטעמים קרם עוגיות ושוקולד של Musclepharm, יוצא נהדר עם כל אחד מהם.
ניסיתי עם חלבון בעמק (חלבון ללא טעם). יוצא, מן הסתם, די חסר טעם ויבש.
אני משתמש בביצה M או חצי ביצה XL. גם ביצה שלמה בגודל XL\L תתאים. מאמין שאפשר גם רק עם חלבון הביצה למחטבים המגזימים, אבל אין שום סיבה שהתפריט שלך לא יכול להכיל חלמון אחד.
- ביצה שלמה.
אני משתמש בחלב 1%, אבל כל חלב יתאים.
- 2 כפות חלב.
וזהו!
אפשר להוסיף כל מיני דברים לטעם. למשל, היום הוספתי שתי קוביות שוקולד מריר 85% בבלילה. הוסיף המון, והשוקולד נזל מתוך העוגה.
תהליך ההכנה:
1. שוברים את הביצה לקערה קטנה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד בין החלבון לחלמון.
2. מוסיפים שתי כפות חלב.
3. מוסיפים סקופ חלבון.
4. מערבבים עד לקבלת בלילה סמיכה. אני מערבב עם מזלג קטן עד שכל האבקה התערבבה.
5. מכניסים למיקרו ל-40 שניות עד דקה, בהתאם לחוזק המיקרוגל. אני עוטף את הקערה בניילון נצמד ומבצע בו כמה חורים, אך מניסיון זה עובד גם בלי אם אתם עצלנים.
6. מוציאים ובודקים שאין נוזל בקערה. אפשר גם להשאיר בתוך העוגה מעט נוזל שייתן הרגשה של סופלה אמתי, אבל אל תשכחו שאתם אוכלים ביצה חיה כשאתם עושים את זה. אני מעדיף לקבל עוגה.
7. אוכלים, נהנים וחוזרים להגיד לי איך יצא! שתפו תמונות.
אני אוכל את זה כל בוקר כשאני בבית ולא בצבא כבר כמה חודשים. אחלה דרך לפתוח את הבוקר עם מנת חלבון מעולה.
ערכים:
סקופ חלבון (בהתאם לחברה): בדרך כלל 24 גרם חלבון, 2 גרם פחמימה וגרם עד שני גרם שומן. 120 קלוריות.
ביצה שלמה (גודל M): 7 גרם חלבון, 0.5 גרם פחמימה, 6 גרם שומן. 85 קלוריות.
שתי כפות חלב 3%: 0.66 גרם חלבון, גרם פחמימה, 0.6 גרם שומן. 12 קלוריות.
קיבלנו עוגה מעולה שמכילה 207 קלוריות, 32.6 גרם חלבון (כולו מלא), 3.5 גרם פחמימה, 8.6 גרם שומן.
*כמובן, אם אתם מוסיפים שוקולד או כל תוספת אחרת, יש לחשב את הערכים התזונתיים.
בתיאבון!
למה 15 כשאפשר 38 ?לי ישר קפץ החליף את החלב בשמנת 15% 😃
אנחנו עדיין מדברים על חלבון ? 😣👉👌מתוק דביק וטעים
טיפה יותר חלב משפר את זה.עם אקסטרים קרם עוגיות יצא אחלה,מאוד מחניק אבל-אני ינסה לשפר איכשהו
למה דפוקה? אתה מוזמן לתת לי אותה אם ככה 😆בגלל האבקה הדפוקה שלי (איזו 100 שקניתי בזול, שטות גמורה לקנות אותה) אני לא יכול להכין כלום, לא פנקייק, לא עוגה, לא כלום.
אה, וכבר אמרתי שהיא דוחה ברמות?
דבר ראשון, היא גועל נפש, מתוקה כמו רעל.למה דפוקה? אתה מוזמן לתת לי אותה אם ככה 😆