הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אינטרוולים בתוכנית הליניארית

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
לפני שבוע בערך עברתי מss לתוכנית הליניארית, וממסה לחיטוב.
חשבתי להוסיף אימוני אינטרוולים, השאלה אם זה מתאים לשלב את זה בליניארית, זה לא מעייף מדי? זה יכול לפגוע לי בהתקדמות בתוכנית?

זה מאוד אישי, אני חושב שזה תלוי עד כמה הסטים הכבדים משפיעים עליך.
באופן אישי אני נגד אינטרוולים עצימים ומעדיף 20-40 דקות בקצב בינוני.

בהשוואה למשל ל-FBW שבה כל סט את עושה את אותו משקל ל-3 סטים אני חושב שהליניארית תהיה בסדר גמור כי את גם משלבת את משקלי החימום וסטי העבודה ביחד, את עולה הדרגתית ויש לך סה"כ סט אחד כבד.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד אישי, אני חושב שזה תלוי עד כמה הסטים הכבדים משפיעים עליך.
באופן אישי אני נגד אינטרוולים עצימים ומעדיף 20-40 דקות בקצב בינוני.

זהו שעוד לא ממש הספקתי להכיר את התוכנית ואיך היא משפיעה עליי, אחרי הss הכל מרגיש פחות נורא חח אבל בגלל שזה הפך לחיטוב אני לא רוצה להתעייף מדי, המטרה שלי היא עדיין לעלות במשקלי עבודה תוך כדי החיטוב..
בהשוואה למשל ל-FBW שבה כל סט את עושה את אותו משקל ל-3 סטים אני חושב שהליניארית תהיה בסדר גמור כי את גם משלבת את משקלי החימום וסטי העבודה ביחד, את עולה הדרגתית ויש לך סה"כ סט אחד כבד.

כן אבל זה עדיין מתיש, לא הייתי עושה חימום לסקוואט עם 80 אחוז חמש חזרות, ועכשיו כן..כנ״ל דדליפט, שגם בss היה לי בו רק סט אחד כבד, אבל בss לא הייתי מתחממת עם 5 חזרות במשקל של 80 אחוז..
וכמובן שלא חשבתי לעשות את האינטרוולים ביום של האימון כן? ביום נפרד..השאלה אם עדיף אירובי רגיל, ריצה רגילה, הליכה, אליפטיקל..כאלה

אני הייתי מתחיל מפעמיים בשבוע 20 דקות על האליפטיקל. אימון אחרי או באותו יום של הדדליפט ואימון שני יום אחרי ה a2

Back
למעלה תחתית