ייעוץ רציתי לדעת איך החומר הזה danabol ds

randigmi

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
עליתי עם החומר ב-3 שבועת כמעת- 5 קילו אני אוכל טוב ,רציתי לדעת
עם אני יכול להוסיף לזה עוד משהו שישפר כי אני תקוע על אותו משקל למרות התזונה הנכונה , וזה כדורים
לא זריקות ניסיתי גם זריקות לא עובד עלי כמו כדורים. תודה לכול מי שיעזור. כולל לאתר המדהים הזה אתם גדולים...✌️

אתה לא יודע מה אתה עושה, וכל המשקל שתעלה עם הדיבול לאחר הסייקל ירד כמו שהוא עלה עד הגרם האחרון.
אתה צריך לשלב חומר בסיס, טסטסטורון (זריקות).
כמו כן אתה צריך לעשות PCT כמו שצריך, יש לך חורים בידע תקרא כאן את המדריך למתחילים בנעוץ.

• פותח/ת השרשור
אפילו עם אני לוקח אותו רק 3-שבועות בכדי לחזור למשקל שלי זה יכול להזיק,
קראתי את המדריך, ואני מבין שחייב לשלב בין שנייהם, אבל השאלה מה קורה אני כמעט בסוף הסייקל?
עם חייב ודחוף!! תמליץ לי על חומר טוב לשילוב נכון לעוד חודש בלבד, ותודה אתם עושים עבודה נהדרת לאלה
שלו מבינים בהתחלה ....

אפילו עם אני לוקח אותו רק 3-שבועות בכדי לחזור למשקל שלי זה יכול להזיק,
קראתי את המדריך, ואני מבין שחייב לשלב בין שנייהם, אבל השאלה מה קורה אני כמעט בסוף הסייקל?
עם חייב ודחוף!! תמליץ לי על חומר טוב לשילוב נכון לעוד חודש בלבד, ותודה אתם עושים עבודה נהדרת לאלה
שלו מבינים בהתחלה ....
הייתי מפסיק את הסייקל ועושה PCT, לומד וקורא קצת ואז עושה סייקל כמו שצריך. הסייקל שלך כרגע לא יעיל אתה סתם עולה במשקל דמיוני והאסטרוגן אצלך עכשיו בגוף חוגג, שים לב לפיטמות.

• פותח/ת השרשור
מה שרשום שאני צריך עכשיו לחכות שבועיים ולנסות קודם testosterone מבלי להוסיף דבר במשך
חודשיים לא להזריק יותר מ 250 מ"ל ובסיום כדי שלא יהיה גינו אני צריך לכחת SERM אני רוצה לדעת עם עד פה
אני צודק עם כן אני יעשה זאת .

על תיגע בסטרואידים אין לך מושג מה אתה עושה תלמד את הנושא ותחקור אותו דבר איתנו בעתיד אני משתגע מאנשים כמוך שעושים שטויות ובאים לפה שיצילו אותם יש מאמר של PCT באתר קילוגרם תעשה את הפרוטוקול שמתואר שם ועל תיגע בחומרים זה לא בשבילך נקודה.!!!!!!!!!

"ניסיתי זריקות לא עבד" מה אחרי שבוע מתחילת הסייקל לא הרגשת כלום אז הפסקת את הסייקל והחלטת שטטסט לא עובד על הגוף שלך?
גבר לא עושים סייקל של דיאנבול לבד חייב חומר בסיס!!! ולגבי הסייקל שלך עכשיו מזה תנו לי חומר לעוד חודש אחי זה לא עובד ככה סייקל צריך להיות מתוכנן מראש אי אפשר באמצא להפסיק דברים ולחוף דברים אחרים
תלמד על הנושא חבל על הבריאות שלך

אתה לא יודע מה אתה עושה, וכל המשקל שתעלה עם הדיבול לאחר הסייקל ירד כמו שהוא עלה עד הגרם האחרון.
אתה צריך לשלב חומר בסיס, טסטסטורון (זריקות).
כמו כן אתה צריך לעשות PCT כמו שצריך, יש לך חורים בידע תקרא כאן את המדריך למתחילים בנעוץ.

שלום לכל חברי האתר כולל למשין הד שעושה מלאכתו נאמנה.

בעבר עשיתי 3 סיקלים של סוסטנון בילבד .
מודה ומיתוודא שלא הבנתי כלום בסיקלים וגם לא היתה לי כתובת מסודרת
על מנת ליפנות אלייה על מנת שאוכל לבסס את הידע שלי באופן מוצק .
אני קורא שוב ושוב את החומרים הכתובים בפורום כולל ביקורים תכופים באתר סטרואיד .קום
אני מתחיל בשקט בשקט להבין את ההיגיון מאחורי הרכבת הקומבינציות של הרכב
החומרים לסייקל .
שאלה ראשונה
לשם מה אני זקוק לדיבול הרי הוא גורם לעליה ניכרת ברמת הנוזלים .?

שאלה שניה
אני עוסק ברכיבת אופניים ונוטה לעסוק באופן אינטנסיבי בתחום האירובי
אבל אוהב את תחום הפיתוח של הגוף (בעבר הייתי הרבה במכון כושר )

האים עלי לחדד ביתר שאת שימוש בחומר מסוים על מנת לחדד יכולות ארוביות ?
(בעיקר השפעה על יצור כדוריות דם אדומות )
האים יש סטרואיד שגורם ליצור כדוריות דם אדומות מעבר להורמון EPO?
האים מישהוא יודע היכן ניתן להשיג הורמון EPO?
תודה רבה

תשובות:

1. דיאנבול מעלה בנוזלים, זה נכון, אבל למה? כאשר השריר מלא בנוזלים. יש יותר כוח להרים משקלים, גירוי חזק יותר לשריר גורם להיפרטרופיה גדולה יותר.
2. ממה שזכור לי, וינסטרול ובולדנון יעילים יותר לשיפור יכולות אירוביות, EPO הינו התרופה הכי יעילה לשיפור יכולות אירוביות.
3. כאן זה פורום ייעוץ, לא פורום לתת מקורות או לרמוז מאיפה אפשר להשיג תרופות מרשם/דברים לא חוקיים.

תשובות:

1. דיאנבול מעלה בנוזלים, זה נכון, אבל למה? כאשר השריר מלא בנוזלים. יש יותר כוח להרים משקלים, גירוי חזק יותר לשריר גורם להיפרטרופיה גדולה יותר.
2. ממה שזכור לי, וינסטרול ובולדנון יעילים יותר לשיפור יכולות אירוביות, EPO הינו התרופה הכי יעילה לשיפור יכולות אירוביות.
3. כאן זה פורום ייעוץ, לא פורום לתת מקורות או לרמוז מאיפה אפשר להשיג תרופות מרשם/דברים לא חוקיים.

סתם שאלה על הדרך-אתה מפגין ידע בלתי מבוטל בכלל:victory: מסקרן אותי מה הידע שלך בכל נושא הסטרואידים וכו'..??

סתם שאלה על הדרך-אתה מפגין ידע בלתי מבוטל בכלל:victory: מסקרן אותי מה הידע שלך בכל נושא הסטרואידים וכו'..??

במידה והיתכוונת אלי (יעקב )
הידע שלי בסטרואידים מיצטמצם "כולה" בהיתעמקות בחומרים של האתר
סטרואיד.קום והיתעמקות בתיכתובות של האתר הנוכחי .

אל האתר הנוכחי נחשפתי רק לפני כחודשיים .........
לא ידעתי עד כמה הנושא של הסטרואידים מורכב .........מעניין .......
למעשה אפשר לומר שזה אפילו ממש מדע מדויק !!!!

הוא לא דיבר עליך תראה את מי הוא צוטט.

זה רחוק מלהיות מדע מדוייק, המחקרים על חומרים רק התחילו לקבל תנופה ובעשור הבא יהיה אחלה "זעזוע" ( אולי אפילו לקחת בו חלק 😛 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית