הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן כמעט שנה, לא מרוצה מספיק. שווה לנסות תוסף?

• פותח/ת השרשור Gotcha
  • פורסם בתאריך

Gotcha

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי
אני מתאמן כמעט שנה בחדר כושר.. משתדל בקביעות 3 פעמים בשבוע לעיתים 4 בשבוע התוכניות שלי חזקות מספיק אני נעזר במאמן כל פעם לשדרג את התוכניות ואני רואה שיפורים.
העניין הוא שאני לא רואה מספיק שיפור. אני 1.69 שוקל 62. יש לי גוף שרירי בקטע של אתלט- כמו שחקני כדורגל לדוגמא.
אני אוהב את זה אבל אני רוצה יותר.. אני אוכל המון אבל קשה לי להעלות במשקל.
השאלה היא מה אני צריך לעשות? אני חשבתי לקחת גיינר אבל אני לא רוצה להשמין יותר מדי.. אני לא רוצהלהיות רחב כזה בכתפיים להפוך לקופסא מהלכת מצד שני אני רוצה שהשרירים יהיו יותר בולטים אני מאמין שצריך להעלות כמה ק"ג.
בגדול- שורה תחתונה אני צריך לדעת איזה אבקה לקחת אם כדאי בכלל במצב שלי.. חלבונים נקי, גיינר או מה?

תודה!

אין טעם לקחת תוסף מבלי שיש לך תפריט מסודר.
לא ברור אם יש לך תפריט כזה..
תוספים אמורים להשלים את מה שאתה לא יכול לקבל מאוכל, אם אין לך תפריט מסודר לא מן הנמנע שאתה לא מנצל את כל מה שאתה יכול מהאוכל שאתה אוכל.

דהר ראשון אין לך מושג בשיט על אימונים ותזונה חובה שתקרא את המדריך לעליה במסה מקילוגרם ותפסיק למאמן שלך שמנסה לבלבל לך את השרירים והשכל
וכנראה שאתה לא אוכל מספיק
כי לא קיים בנאדם בגובה 169 ומשקל של 62 ש2.5-3K קלוריות לא יגרמו לו לגדול

במשקל שלך אתה צריך מקסימום של 100-120 גרם חלבון ביום, אתה מקבל את זה בקלות בין 3 ל4 ארוחות ממוצעות, ככה שתוסף לא הכרחי. מה שכן הכרחי הוא לקנות משקל מטבח ולהכין תפריט מסודר כדי לבצע מעקב מדויק אחרי צריכת קלוריות.
יש הרבה נוסחאות שמספרים למתאמנים בסגנון של "60% אימונים 40% אוכל" או המצאות אחרות, אבל מה שאתה חייב להבין הוא שהעסק פשוט לא עובד אחד בלי השני. תתמיד בכמה אימונים שאתה רוצה, כל עוד אתה לא מקבל תזונה מספקת, כל ההשקעה נזרקת לפח.

תקרא בקילוגרם על תפריטים ומסה ..יכול להגיד לך פה שאתה צריך בתפריט : 2 כפול משקל גוף חלבון, 1 כפול משקל גוף שומן ולהתחיל עם 200 גרם פחמימה ולעלות כול שבוע 50 עד שתראה עלייה במשקל. תוכנית אימונים אני יכול להמליץ לך על תוכנית ממש מצויינת : Jason blaha novice program. תוכנית מצויינת לכח ונפח

• פותח/ת השרשור
אוף אני כזה עצלן חח
טוב אני מניח שאשב לקרוא קצת. מישהו יכול להכווין אותי מה בדיוק לקרוא יש טונה ואחד כתבות ומאמרים

אוף אני כזה עצלן חח
טוב אני מניח שאשב לקרוא קצת. מישהו יכול להכווין אותי מה בדיוק לקרוא יש טונה ואחד כתבות ומאמרים

כמו בכל דבר.. יש גם פתרונות לעצלנים.
כפי שיש עצלנים שאין להם כוח למלא את בקשת הויזה לארה"ב והם הולכים לשלם לחברות שיעשו את זה בשבילם..

אם אין לך כוח לשבת ולחקור את הנושא (ולחקור לעומק ולא סתם לרפרף) אז גם לזה יש פתרון.. קוראים לו תזונאי.. לך לתזונאי והוא יבנה לך תפריט לפי הדרישות שלך.

כתפיים רחבות לא יגרמו לך להראות כמו קופסא... כתפיים רחבות יתנו לך את המראה "המשולש". אם תהיה שרירי ושמן תראה כמו קופסא. אם לא תעבוד על הכתפיים אתה תראה כמו דפורמציה

אם אין לך כוח לשבת ולחקור את הנושא (ולחקור לעומק ולא סתם לרפרף) אז גם לזה יש פתרון.. קוראים לו תזונאי.. לך לתזונאי והוא יבנה לך תפריט לפי הדרישות שלך.
אני לא בטוח שתזונאי של קופת חולים באמת יבנה תפריט טוב לאדם מתאמן. אם כבר תזונאי אז מישהו מתמחה בספורט נראה לי.
אוף אני כזה עצלן חח
או שתתגבר על העצלנות או כמו שאמרו תזונאי (לדעתי מישהו שמתמחה באנשים מתאמנים). או שיש לך כאן באתר אופציה של לרכוש ייעוץ אישי.
שורה תחתונה או שתתגבר על העצלנות או שתשלם למקצוענים שיעשו את מה שאתה מתעצל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית