הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס כאן!

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
ראיתי כבר את כל הארבעה.. איזה באסה לחכות עכשיו חודש 🙁

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הבנתי מה מעניין בסידרה הזו
לא יודע מה יגידו מבקרים מקצועיים, מה שאני אוהב זה את הכניסה העמוקה לפרטים בחייהם של כל השחקנים, ללא התמקדות בכמה כוכבים בודדים. אין אנשים שוליים, כל שחקן תורם את חלקו לעלילה בצורה שונה, ואתה זוכה לראות את הסיפור בצורה מעמיקה יותר מאשר בסרטים\סדרות בהם כל העלילה מתרחשת מאחורי הקלעים, כשאתה עסוק בלראות סצנות מיותרות של השחקן הראשי.
כמה פרקים ראית לפני שהחלטת שאתה לא מתחבר לסדרה?

מה לא מעניין בסידרה הזאת.
הרמת משחק מדהימה,הסיפור סוחף,הסיפור קורה בהמון מקומות מה שיוצר המון דמויות ראשיות ואתה תמיד תמצא מישהו שאתה תאהב/תתחבר.הכותבים תמיד הורגים אנשים בלי קשר אם הם רעים או טובים אז את לא יודע אף פעם מה הולך לקרות.כול הרעיון של "משחקי הכס" שאתה רואה את "המשחק" של השליטה על המפה ואתה רואה לאן כול אחד מתקדם כדי להשיג את הכס. בקיצור מומלץ בחום .

שונה מאוד מהספרים, לא לטובה.
ראיתי את ארבעת הפרקים אתמול בלילה... עדיין מעניין ולאט לאט אפילו נותנים רמזים וספויילרים להמשך הספרים (מבינים אילו תוכניות עתידיות כמה דמויות מתכוונות לעשות)

ראיתי תפרק הראשון ... מאיפה מצאתם את כל ארבעת הפרקים ?

קח סרט או סדרה נורמלים ותראה שניים עד שלושה סיפורים קטנים של דמויות שמתחברים בסוף לסיפור אחד.
פה לעומת זאת יש 20 ואפילו 30 דמויות עם סיפור מושקע, כל פעם אחת אחרת נהפכת ל"ראשית" או ליותר משמעותית ודמות "ראשית" שנרצחת בברוטליות...
בנוסף יש סקס, עירום, מכות, דם, קיא, תקופת ימי הביניים, גמד, חרבות, קסמים, דרקונים, מבטא בריטי וטל מוסרי
ראיתי תפרק הראשון ... מאיפה מצאתם את כל ארבעת הפרקים ?
טורנט

לא רק שלא הבנתי מה העניין , גם זאת סדרה של נשים .
ומשום מה בפייסבוק שלי אני רואה מלא "גברים" אם אפשר לקרוא להם ככה אשכרה מעלים סלפי / דופקים צ'ק אין של :
"אני צופה עכשיו במשחקי הכס" , זה כל כך גיי שאין להם מושג כמה .
לדוגמא : @Moran W

ומשום מה בפייסבוק שלי אני רואה מלא "גברים" אם אפשר לקרוא להם ככה אשכרה מעלים סלפי / דופקים צ'ק אין של :

אני ספציפית לא אוהבת את הסדרה והסגנון, אבל מכירה הרבה יותר גברים מנשים שצופים בה...

חחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחח חחחחחחח חחחחח

הרגע ראיתי את זה גם

איך אפשר לצחוק עם העריכה הזו?

חה חה חה חה חה?
חחלחליחחחלחלחלחלחלחלח?
חי חי חי חי?
חיחייחייייחייייחיייייי?
Lol (זה גיי רצח)
אגב צפיתם כבר בהופעת העוגב?
Screenshot_2015-04-14-08-49-56.png

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-04-14-08-49-56.png
    Screenshot_2015-04-14-08-49-56.png
    KB 96.8 · צפיות: 106
מזכיר שאין לפרסם קישורים בפורום

קח סרט או סדרה נורמלים ותראה שניים עד שלושה סיפורים קטנים של דמויות שמתחברים בסוף לסיפור אחד.
צפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית