עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלק אתה...לא היה לי זמן היום. נקווה שכל הפרקים ידלפו ולא נצטרך עכשיו לחכות חודש לפרק החמישי:lol:הרגע סיימתי לראות את הפרק השני 🤯
לא יודע מה יגידו מבקרים מקצועיים, מה שאני אוהב זה את הכניסה העמוקה לפרטים בחייהם של כל השחקנים, ללא התמקדות בכמה כוכבים בודדים. אין אנשים שוליים, כל שחקן תורם את חלקו לעלילה בצורה שונה, ואתה זוכה לראות את הסיפור בצורה מעמיקה יותר מאשר בסרטים\סדרות בהם כל העלילה מתרחשת מאחורי הקלעים, כשאתה עסוק בלראות סצנות מיותרות של השחקן הראשי.אף פעם לא הבנתי מה מעניין בסידרה הזו
אף פעם לא הבנתי מה מעניין בסידרה הזו
קח סרט או סדרה נורמלים ותראה שניים עד שלושה סיפורים קטנים של דמויות שמתחברים בסוף לסיפור אחד.אף פעם לא הבנתי מה מעניין בסידרה הזו
טורנטראיתי תפרק הראשון ... מאיפה מצאתם את כל ארבעת הפרקים ?
בHD?טורנט
הבנתי שאין hd אלא יש 420p 🚬🤪🚬בHD?
ותרגום לצ'צ'נית?
ככה קוראים לי בהרקולסמה זה צ׳צ׳ני
אף פעם לא הבנתי מה מעניין בסידרה הזו
לא רק שלא הבנתי מה העניין , גם זאת סדרה של נשים .
ומשום מה בפייסבוק שלי אני רואה מלא "גברים" אם אפשר לקרוא להם ככה אשכרה מעלים סלפי / דופקים צ'ק אין של :
"אני צופה עכשיו במשחקי הכס" , זה כל כך גיי שאין להם מושג כמה .
לדוגמא : @Moran W
חחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחח חחחחחחח חחחחחלא רק שלא הבנתי מה העניין , גם זאת סדרה של נשים .
ומשום מה בפייסבוק שלי אני רואה מלא "גברים" אם אפשר לקרוא להם ככה אשכרה מעלים סלפי / דופקים צ'ק אין של :
"אני צופה עכשיו במשחקי הכס" , זה כל כך גיי שאין להם מושג כמה .
לדוגמא : @Moran W
אני ספציפית לא אוהבת את הסדרה והסגנון, אבל מכירה הרבה יותר גברים מנשים שצופים בה...
קקקק או חעחעחעחעאיך אפשר לצחוק עם העריכה הזו?
מזכיר שאין לפרסם קישורים בפורוםטורנט
צפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.קח סרט או סדרה נורמלים ותראה שניים עד שלושה סיפורים קטנים של דמויות שמתחברים בסוף לסיפור אחד.