נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
ובמבט לאחור, לאור העובדה שהשחקן הראשי נפטר - הסדרה הפכה בעיניי לקאלט.אני מניח שהרבה קשור גם ליכולת השחקנים ולעלילה, בספרטקוס הכל פשוט יותר משכנע...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובמבט לאחור, לאור העובדה שהשחקן הראשי נפטר - הסדרה הפכה בעיניי לקאלט.אני מניח שהרבה קשור גם ליכולת השחקנים ולעלילה, בספרטקוס הכל פשוט יותר משכנע...
אח שלי אני שמח לבשר לך שיש כבר 8 פרקים בעונה השלישית, כשהפרק 8 בעונה הוא הכי טוב בסדרה עד עכשיו. 👏אני מחכה בנרות לעונה השלישית.
העונה השנייה הייתה מעולה!
אני אמנם אוהב היסטוריה, אבל אני שם (לדעתי) את הסדרה בשורה אחת עם הסדרות הכי טובות שראיתי (משחקי הכס, שובר שורות וכו').חרא של סדרה לדעתי, ראיתי את כל העונה הראשונה וחצי מהעונה השנייה ופשוט הפסקתי מהשעמום (המשכתי כל כך הרבה כי חשבתי שזה ישתפר כמו משחקי הכס) מה שלא קרה... קשה לי להסביר אפילו למה היא כל כך גרועה... אני אחד שספרטקוס הייתה אחת האהובות עליו ומאוד מתחבר לג'אנר.
Margaery vs Daenerys?
איך פספסתי את העונה השלישית??? 😱אח שלי אני שמח לבשר לך שיש כבר 8 פרקים בעונה השלישית, כשהפרק 8 בעונה הוא הכי טוב בסדרה עד עכשיו. 👏
אני אמנם אוהב היסטוריה, אבל אני שם (לדעתי) את הסדרה בשורה אחת עם הסדרות הכי טובות שראיתי (משחקי הכס, שובר שורות וכו').
יש כבר שמונה פרקים לעונה השלישית ומחר יוצא התשיעי 😃אני מחכה בנרות לעונה השלישית.
העונה השנייה הייתה מעולה!
כן כבר אמרו לי..יש כבר שמונה פרקים לעונה השלישית ומחר יוצא התשיעי 😃