הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגיע חדש על פציעות

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה

אפשר לבטל את כל פרוטוקולי פציעות שקיימים!!
(אפשר לשנות את המגיע למידע הפלאפון שינה לי את זה משום מה..)

כמה זמן פנוי יש לבן אדם הזה:lol:
זה לא ברור שYOUTUBE זה המקצוע שלו והוא עושה על זה כסף? אם יש לך 200 אלף צפיות על כל סרטון אתה חופשי מקבל כמה אלפי אם לא עשרות אלפי דולרים בחודש.

זה לא ברור שYOUTUBE זה המקצוע שלו והוא עושה על זה כסף? אם יש לך 200 אלף צפיות על כל סרטון אתה חופשי מקבל כמה אלפי אם לא עשרות אלפי דולרים בחודש.
אני בספק שעפים סכומים שניתן להתפרנס מהם בכבוד בעקבות 200 אלף צפיות ביוטיוב.

אני בספק שעפים סכומים שניתן להתפרנס מהם בכבוד בעקבות 200 אלף צפיות ביוטיוב.
אנשים עושים יותר משכר מינימום גם אם הם סוגרים 2 סרטונים בשבוע עם 50 אלף צפיות. לא בדיוק יודע כמה משלמים להם אבל יש כמה אלפי משתמשים ביוטוב שחיים על המשכורת שלהם. עם 200 אלף צפיות אתה כבר עושה מלא כסף

אנשים עושים יותר משכר מינימום גם אם הם סוגרים 2 סרטונים בשבוע עם 50 אלף צפיות. לא בדיוק יודע כמה משלמים להם אבל יש כמה אלפי משתמשים ביוטוב שחיים על המשכורת שלהם. עם 200 אלף צפיות אתה כבר עושה מלא כסף
הבנתי. אני פשוט זוכר שקראתי ציטוטים מאמנים שונים בארץ ובעולם שטוענים כי יוטיוב פוגע בהם יותר מאשר תורם, וכי הכסף מהצפיות לא מפצה על ההפסד.

הבנתי. אני פשוט זוכר שקראתי ציטוטים מאמנים שונים בארץ ובעולם שטוענים כי יוטיוב פוגע בהם יותר מאשר תורם, וכי הכסף מהצפיות לא מפצה על ההפסד.
זה כי יוטיוב ניסה לעשות בעיות על זכויות יוצרים תקופה מסוימת וזה הפריע לאומנים שרצו להשתמש בחומר חיצוני בסרטונים שלהם. לא שמעתי על תלונות מעבר לזה.
אבל זאת עובדה שיש אלפי אנשים שמתבססים על יוטוב כמשכורת חודשית ועושים סרטונים שבועיים למחייתם.

אבל זאת עובדה שיש אלפי אנשים שמתבססים על יוטוב כמשכורת חודשית ועושים סרטונים שבועיים למחייתם.
אנחנו לא נמצאים במוסד הנכון 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית