עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שווה לכמות פעמים שהוא עושה בייספס באימוןכמה זמן פנוי יש לבן אדם הזה:lol:
זה לא ברור שYOUTUBE זה המקצוע שלו והוא עושה על זה כסף? אם יש לך 200 אלף צפיות על כל סרטון אתה חופשי מקבל כמה אלפי אם לא עשרות אלפי דולרים בחודש.כמה זמן פנוי יש לבן אדם הזה:lol:
אני בספק שעפים סכומים שניתן להתפרנס מהם בכבוד בעקבות 200 אלף צפיות ביוטיוב.זה לא ברור שYOUTUBE זה המקצוע שלו והוא עושה על זה כסף? אם יש לך 200 אלף צפיות על כל סרטון אתה חופשי מקבל כמה אלפי אם לא עשרות אלפי דולרים בחודש.
אנשים עושים יותר משכר מינימום גם אם הם סוגרים 2 סרטונים בשבוע עם 50 אלף צפיות. לא בדיוק יודע כמה משלמים להם אבל יש כמה אלפי משתמשים ביוטוב שחיים על המשכורת שלהם. עם 200 אלף צפיות אתה כבר עושה מלא כסףאני בספק שעפים סכומים שניתן להתפרנס מהם בכבוד בעקבות 200 אלף צפיות ביוטיוב.
הבנתי. אני פשוט זוכר שקראתי ציטוטים מאמנים שונים בארץ ובעולם שטוענים כי יוטיוב פוגע בהם יותר מאשר תורם, וכי הכסף מהצפיות לא מפצה על ההפסד.אנשים עושים יותר משכר מינימום גם אם הם סוגרים 2 סרטונים בשבוע עם 50 אלף צפיות. לא בדיוק יודע כמה משלמים להם אבל יש כמה אלפי משתמשים ביוטוב שחיים על המשכורת שלהם. עם 200 אלף צפיות אתה כבר עושה מלא כסף
זה כי יוטיוב ניסה לעשות בעיות על זכויות יוצרים תקופה מסוימת וזה הפריע לאומנים שרצו להשתמש בחומר חיצוני בסרטונים שלהם. לא שמעתי על תלונות מעבר לזה.הבנתי. אני פשוט זוכר שקראתי ציטוטים מאמנים שונים בארץ ובעולם שטוענים כי יוטיוב פוגע בהם יותר מאשר תורם, וכי הכסף מהצפיות לא מפצה על ההפסד.
זה לא ברור שYOUTUBE זה המקצוע שלו והוא עושה על זה כסף? אם יש לך 200 אלף צפיות על כל סרטון אתה חופשי מקבל כמה אלפי אם לא עשרות אלפי דולרים בחודש.
אנשים עושים יותר משכר מינימום גם אם הם סוגרים 2 סרטונים בשבוע עם 50 אלף צפיות. לא בדיוק יודע כמה משלמים להם אבל יש כמה אלפי משתמשים ביוטוב שחיים על המשכורת שלהם. עם 200 אלף צפיות אתה כבר עושה מלא כסף
אנחנו לא נמצאים במוסד הנכון 😕אבל זאת עובדה שיש אלפי אנשים שמתבססים על יוטוב כמשכורת חודשית ועושים סרטונים שבועיים למחייתם.
צודק אבל אני לא יצירתי בקטע הזה תן לי להיות מהנדס בשקט 😁אנחנו לא נמצאים במוסד הנכון 😕