הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש איזה מישהו שאומר שbig ramy הוא טבעי ושיש להם בדיקות שם בתחרויות

• פותח/ת השרשור Nero
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nero

משתמש מתחיל
39
7
נק' מוניטין:
43
39
7
איך אני מוכיח לו שהוא טועה?

אין שום דרך להוכיח דבר כזה. יש סרטון נחמד ששווה צפיה, אני לא יודע כמה המידע שם אמין, אבל צפיה בבילדרים לפני המצאת הסטרואידים בהחלט נותנת דוגמה מצוינת.

• פותח/ת השרשור
אין שום דרך להוכיח דבר כזה. יש סרטון נחמד ששווה צפיה, אני לא יודע כמה המידע שם אמין, אבל צפיה בבילדרים לפני המצאת הסטרואידים בהחלט נותנת דוגמה מצוינת.

ניסתי להגיד לו כבר דברים בסגנון,
הוא אומר שפעם היה ידע מועט יותר ופחות אפשרויות להתאמן (כל המכשירים המתקדמים) וגם ההפתחות של התזונה (לדעת בדיוק כמה אתה צריך) וכל האבקות חלבון שהתפתחו וכו'

בנוסף הוא טוען שהם רצו להגיע לגדלים האלה ולא מעבר ושהיום אנשים רוצים לגדול יותר....

הוא אומר שפעם היה ידע מועט יותר ופחות אפשרויות להתאמן (כל המכשירים המתקדמים) וגם ההפתחות של התזונה (לדעת בדיוק כמה אתה צריך) וכל האבקות חלבון שהתפתחו וכו'

בנוסף הוא טוען שהם רצו להגיע לגדלים האלה ולא מעבר ושהיום אנשים רוצים לגדול יותר....
שטויות. ברור שהידע השתנה וניתן להגיע לגדלים יותר משמעותיים גם באופן טבעי, אבל אין סיכוי שזה יצר פעם כ"כ עצום. גם קיימת מגמת עליה במשקלים הממוצעים של המתחרים בין שנה לשנה בגלל שיפור החומרים והגדלת השימוש בהם. ואבקות חלבון תורמות לגודל? איך ולמה?

• פותח/ת השרשור
שטויות. ברור שהידע השתנה וניתן להגיע לגדלים יותר משמעותיים גם באופן טבעי, אבל אין סיכוי שזה יצר פעם כ"כ עצום. גם קיימת מגמת עליה במשקלים הממוצעים של המתחרים בין שנה לשנה בגלל שיפור החומרים והגדלת השימוש בהם. ואבקות חלבון תורמות לגודל? איך ולמה?
כן ברור אבל איך אני מסביר לו שהוא טועה...

וזאתי אפקת ניפוח מה קורה לך עחי... סתם סתם הכוונה שהם צורכים כמות חלבון בצורה מספקת והרבה יותר קל לעשות את זה מאשר בעבר(לצרוך מספיק חלבון) בעזרת כל מיני תוספים.

תקנה לו משקפיים

כן ברור אבל איך אני מסביר לו שהוא טועה...

וזאתי אפקת ניפוח מה קורה לך עחי... סתם סתם הכוונה שהם צורכים כמות חלבון בצורה מספקת והרבה יותר קל לעשות את זה מאשר בעבר(לצרוך מספיק חלבון) בעזרת כל מיני תוספים.
תסמוך על אנשים שזה המקצוע שלהם שהם יאכלו כל מה שצריך בכל כמות שנדרשת, אבקת חלבון לא תורמת להם מלבד נוחות(אם בכלל).

• פותח/ת השרשור
תסמוך על אנשים שזה המקצוע שלהם שהם יאכלו כל מה שצריך בכל כמות שנדרשת, אבקת חלבון לא תורמת להם מלבד נוחות(אם בכלל).
מה אתה רוצה ממני זה טענות שלו

• פותח/ת השרשור
אה אתה בקטע של בננות?

קח

banana.jpg

ואם אתה רוצה להתפרע

images

• פותח/ת השרשור
ז"א שקורה לעתים קרובות שגברים מציעים לך מין הומוסקסואלי?
למה זה קורה לדעתך?
הייתי אומר שזה מפני שאני נראה טוב, שרירי ומסוקס אבל זה יגרור חוב לראק לתמונה ואני מנסה להמעיט את הפניות האלה לא להגביר אותם.

הייתי אומר שזה מפני שאני נראה טוב, שרירי ומסוקס אבל זה יגרור חוב לראק ואני מנסה להמעיט את הפניות האלה לא להגביר אותם.
אוקיי. אני מניח שזה קורה מחוץ לפורום כי פה אתה מסתתר מאחורי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית