עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום דרך להוכיח דבר כזה. יש סרטון נחמד ששווה צפיה, אני לא יודע כמה המידע שם אמין, אבל צפיה בבילדרים לפני המצאת הסטרואידים בהחלט נותנת דוגמה מצוינת.
שטויות. ברור שהידע השתנה וניתן להגיע לגדלים יותר משמעותיים גם באופן טבעי, אבל אין סיכוי שזה יצר פעם כ"כ עצום. גם קיימת מגמת עליה במשקלים הממוצעים של המתחרים בין שנה לשנה בגלל שיפור החומרים והגדלת השימוש בהם. ואבקות חלבון תורמות לגודל? איך ולמה?הוא אומר שפעם היה ידע מועט יותר ופחות אפשרויות להתאמן (כל המכשירים המתקדמים) וגם ההפתחות של התזונה (לדעת בדיוק כמה אתה צריך) וכל האבקות חלבון שהתפתחו וכו'
בנוסף הוא טוען שהם רצו להגיע לגדלים האלה ולא מעבר ושהיום אנשים רוצים לגדול יותר....
כן ברור אבל איך אני מסביר לו שהוא טועה...שטויות. ברור שהידע השתנה וניתן להגיע לגדלים יותר משמעותיים גם באופן טבעי, אבל אין סיכוי שזה יצר פעם כ"כ עצום. גם קיימת מגמת עליה במשקלים הממוצעים של המתחרים בין שנה לשנה בגלל שיפור החומרים והגדלת השימוש בהם. ואבקות חלבון תורמות לגודל? איך ולמה?
תגיד לו: 🤣🤣🤣איך אני מוכיח לו שהוא טועה?
תסמוך על אנשים שזה המקצוע שלהם שהם יאכלו כל מה שצריך בכל כמות שנדרשת, אבקת חלבון לא תורמת להם מלבד נוחות(אם בכלל).כן ברור אבל איך אני מסביר לו שהוא טועה...
וזאתי אפקת ניפוח מה קורה לך עחי... סתם סתם הכוונה שהם צורכים כמות חלבון בצורה מספקת והרבה יותר קל לעשות את זה מאשר בעבר(לצרוך מספיק חלבון) בעזרת כל מיני תוספים.
מה אתה רוצה ממני זה טענות שלותסמוך על אנשים שזה המקצוע שלהם שהם יאכלו כל מה שצריך בכל כמות שנדרשת, אבקת חלבון לא תורמת להם מלבד נוחות(אם בכלל).
👉👌👉👌מה אתה רוצה ממני
רק שאני אבין: הוא שאל מה אתה רוצה ממני, ואתה ענית לו "סקס"?👉👌👉👌
(האמת שניסיתי לרמוז שאתה הבננה אבל לא נורא)
רק שאני אבין: הוא שאל מה אתה רוצה ממני, ואתה ענית לו "סקס"?
הבנתי שזה מה שניסת לרמוז אני מנסה לצאת מזה באלגנטיותאורגיה:s85:
(האמת שניסיתי לרמוז שאתה הבננה אבל לא נורא)
הבנתי שזה מה שניסת לרמוז אני מנסה לצאת מזה באלגנטיות
אני לא בעניין,
בכל מקרה, קח http://telaviv.gaycities.com/bars/nid/14307/ יש שם אנשים כמוך 🤣
אה, זה במועדפים אני שומר את זה למקרים כאלה.רק צחקתי, אני לא מבין למה יש לך קישור לבר גייז או למה רצת לחפש את זה בגוגל.
ז"א שקורה לעתים קרובות שגברים מציעים לך מין הומוסקסואלי?אה, זה במועדפים אני שומר את זה למקרים כאלה.
הייתי אומר שזה מפני שאני נראה טוב, שרירי ומסוקס אבל זה יגרור חוב לראק לתמונה ואני מנסה להמעיט את הפניות האלה לא להגביר אותם.ז"א שקורה לעתים קרובות שגברים מציעים לך מין הומוסקסואלי?
למה זה קורה לדעתך?
אוקיי. אני מניח שזה קורה מחוץ לפורום כי פה אתה מסתתר מאחוריהייתי אומר שזה מפני שאני נראה טוב, שרירי ומסוקס אבל זה יגרור חוב לראק ואני מנסה להמעיט את הפניות האלה לא להגביר אותם.