הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית abcde בחיטוב

מונקס22

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
התחלתי חיטוב אחר זמן לא קטן שלא מסה הגעתי למשקלים לא רע וגם לנפח גוף אני מיתאמן שנה וחצי בעיקר תוכנית abc ורציתי לדעת האם אפשר לעשות תכנית abcde בחיטוב שכך יהיה לי זמן לעבוד אחרי כל אימון אירובי ובטן תודה לכל מי שעוזר

כל מה שעשית עד היום זה טעות אחת גדולה. יש לך מחסור גדול בידע והתוכניות שעשית הן ממש לא תוכניות אידיאליות למתאמן הממוצע.
ממליץ להתחיל לקרוא מאמרים בפורטאל ולקדם קצת את הידע כדי שתדע מה לעשות בהמשך.

תתחיל מזה
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

זה תוכניות מומלצות
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

המנוחה שאתה נותן לכל שריר בין סט סט היא באותו הפרשי הזמן בABC וAB

123123X 12X12XX

בשניהם בין יומיים לשלושה מנוחה
נכון, אבל בABC אין יום מנוחה מוחלט ולא ניתן למצוא מצב שבו שריר נח לחלוטין.

המנוחה שאתה נותן לכל שריר בין סט סט היא באותו הפרשי הזמן בABC וAB

123123X 12X12XX

בשניהם בין יומיים לשלושה מנוחה
גם כשאתה מפזר שרירים יש לך שרירים שעובדים כל יום. גם אם הם לא עובדים כשריר ראשי הם תמיד יעבדו כמייצבים/מסייעים מה שאומר שלרוב השרירים שלך לא תהיה מנוחה של יותר מ24 שעות מאימון לאימון.
גם ששריר גדל במנוחה מוחלטת כמו שאורי אמר

גם כשאתה מפזר שרירים יש לך שרירים שעובדים כל יום. גם אם הם לא עובדים כשריר ראשי הם תמיד יעבדו כמייצבים/מסייעים מה שאומר שלרוב השרירים שלך לא תהיה מנוחה של יותר מ24 שעות מאימון לאימון.
גם ששריר גדל במנוחה מוחלטת כמו שאורי אמר
נכון, אבל בABC אין יום מנוחה מוחלט ולא ניתן למצוא מצב שבו שריר נח לחלוטין.

באותה המידה אתם יכולים להגיד שללכת עובד על הרגליים ולא נותן להן מנוחה ולהרים את העפרון שנפל לי הרגע העמיס לי על הכתפיים 🤣

באותה המידה אתם יכולים להגיד שללכת עובד על הרגליים ולא נותן להן מנוחה ולהרים את העפרון שנפל לי הרגע העמיס לי על הכתפיים 🤣
כשאתה הולך המטרה שלך היא לא להכניס מסה לרגליים והפעולה היא לא פעולה שאי פעם תגרום לכך. להרים עפרון לא עובד על הכתפיים כמו מיליטרי פרס או לחיצה בישיבה. אני לא מבין מה פשר הויכוח. אנחנו אומרים לך מה נכון, לא רוצה להקשיב לנו אז תעשה את הABCDE שלך.

כשאתה הולך המטרה שלך היא לא להכניס מסה לרגליים והפעולה היא לא פעולה שאי פעם תגרום לכך. להרים עפרון לא עובד על הכתפיים כמו מיליטרי פרס או לחיצה בישיבה. אני לא מבין מה פשר הויכוח. אנחנו אומרים לך מה נכון, לא רוצה להקשיב לנו אז תעשה את הABCDE שלך.
יש לך טעות, אני זה לא פותח האשכול חח

גם העבודה בABC על שרירים שהם לא של אותו היום קטנה יחסית... ודרך אגב יש יום מנוחה מוחלט בABC. (פעם בשבוע להתפרע)

פשר הוויכוח דיי לוטה בערפל פשוט רציתי למנוע את הכפשתו של הABC הנפלא 😇

יש לך טעות, אני זה לא פותח האשכול חח

גם העבודה בABC על שרירים שהם לא של אותו היום קטנה יחסית... ודרך אגב יש יום מנוחה מוחלט בABC. (פעם בשבוע להתפרע)

פשר הוויכוח דיי לוטה בערפל פשוט רציתי למנוע את הכפשתו של הABC הנפלא 😇
ABC לא נפלא זאת גועל נפש של תוכנית וכבר הסברתי בדיוק למה. אתה מוזמן לגדול יום אחד בשבוע בזמן שאני גדל 4 ימים בשבוע. בהצלחה.

סליחה לא שמתי לב שאתה לא פותח הפוסט

אם הרמת עפרון מהרצפה מעמיסה דווקא על הכתפיים שלך, אז אני מפחד לראות את הדדליפט שלך.

תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק. who's with me?

(אגב זה 3 אותיות ולא 2 רק בגלל ש-FBW ו-5x5 זה 3 אותיות/תווים)

אם הרמת עפרון מהרצפה מעמיסה דווקא על הכתפיים שלך, אז אני מפחד לראות את הדדליפט שלך.

תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק. who's with me?

FBW = A

ו5X5 תהפוך ל55

Texas?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית