עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל דבר מעבר לAB לא אמור להיעשות אף פעם אלה אם אתה על סטרואידים.קראתי את זה התזונה שלי הכל טוב אני רק רוצה לדעת אם אפשרל עשות abcde לחיטוב
ABC?כל דבר מעבר לAB לא אמור להיעשות אף פעם אלה אם אתה על סטרואידים.
גם ABC.ABC?
כל מה שעשית עד היום זה טעות אחת גדולה.
המנוחה שאתה נותן לכל שריר בין אימון לאימון היא באותם הפרשי הזמן בABC וABגם ABC.
נכון, אבל בABC אין יום מנוחה מוחלט ולא ניתן למצוא מצב שבו שריר נח לחלוטין.המנוחה שאתה נותן לכל שריר בין סט סט היא באותו הפרשי הזמן בABC וAB
123123X 12X12XX
בשניהם בין יומיים לשלושה מנוחה
גם כשאתה מפזר שרירים יש לך שרירים שעובדים כל יום. גם אם הם לא עובדים כשריר ראשי הם תמיד יעבדו כמייצבים/מסייעים מה שאומר שלרוב השרירים שלך לא תהיה מנוחה של יותר מ24 שעות מאימון לאימון.המנוחה שאתה נותן לכל שריר בין סט סט היא באותו הפרשי הזמן בABC וAB
123123X 12X12XX
בשניהם בין יומיים לשלושה מנוחה
גם כשאתה מפזר שרירים יש לך שרירים שעובדים כל יום. גם אם הם לא עובדים כשריר ראשי הם תמיד יעבדו כמייצבים/מסייעים מה שאומר שלרוב השרירים שלך לא תהיה מנוחה של יותר מ24 שעות מאימון לאימון.
גם ששריר גדל במנוחה מוחלטת כמו שאורי אמר
נכון, אבל בABC אין יום מנוחה מוחלט ולא ניתן למצוא מצב שבו שריר נח לחלוטין.
כשאתה הולך המטרה שלך היא לא להכניס מסה לרגליים והפעולה היא לא פעולה שאי פעם תגרום לכך. להרים עפרון לא עובד על הכתפיים כמו מיליטרי פרס או לחיצה בישיבה. אני לא מבין מה פשר הויכוח. אנחנו אומרים לך מה נכון, לא רוצה להקשיב לנו אז תעשה את הABCDE שלך.באותה המידה אתם יכולים להגיד שללכת עובד על הרגליים ולא נותן להן מנוחה ולהרים את העפרון שנפל לי הרגע העמיס לי על הכתפיים 🤣
יש לך טעות, אני זה לא פותח האשכול חחכשאתה הולך המטרה שלך היא לא להכניס מסה לרגליים והפעולה היא לא פעולה שאי פעם תגרום לכך. להרים עפרון לא עובד על הכתפיים כמו מיליטרי פרס או לחיצה בישיבה. אני לא מבין מה פשר הויכוח. אנחנו אומרים לך מה נכון, לא רוצה להקשיב לנו אז תעשה את הABCDE שלך.
ABC לא נפלא זאת גועל נפש של תוכנית וכבר הסברתי בדיוק למה. אתה מוזמן לגדול יום אחד בשבוע בזמן שאני גדל 4 ימים בשבוע. בהצלחה.יש לך טעות, אני זה לא פותח האשכול חח
גם העבודה בABC על שרירים שהם לא של אותו היום קטנה יחסית... ודרך אגב יש יום מנוחה מוחלט בABC. (פעם בשבוע להתפרע)
פשר הוויכוח דיי לוטה בערפל פשוט רציתי למנוע את הכפשתו של הABC הנפלא 😇
אם הרמת עפרון מהרצפה מעמיסה דווקא על הכתפיים שלך, אז אני מפחד לראות את הדדליפט שלך.באותה המידה אתם יכולים להגיד שללכת עובד על הרגליים ולא נותן להן מנוחה ולהרים את העפרון שנפל לי הרגע העמיס לי על הכתפיים 🤣
FBW = Aאם הרמת עפרון מהרצפה מעמיסה דווקא על הכתפיים שלך, אז אני מפחד לראות את הדדליפט שלך.
תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק. who's with me?
(אגב זה 3 אותיות ולא 2 רק בגלל ש-FBW ו-5x5 זה 3 אותיות/תווים)
Texas?אם הרמת עפרון מהרצפה מעמיסה דווקא על הכתפיים שלך, אז אני מפחד לראות את הדדליפט שלך.
תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק. who's with me?
(אגב זה 3 אותיות ולא 2 רק בגלל ש-FBW ו-5x5 זה 3 אותיות/תווים)
TMTexas?
מסוכן מדי. אנשים לא חכמים במיוחד עלולים לעשות סקוואט לסט אחד של 55 חזרות. על מצפונך?FBW = A
ו5X5 תהפוך ל55