עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמן קוקוס\זית\חמאה מזוקקת
ויש גם דרך להשתמש בו להורדת כמות הפחמימות באורז.שמן קוקוס טעים ובריא יותר
ויש גם דרך להשתמש בו להורדת כמות הפחמימות באורז.
אני חושב שזה הופרך שם בסופו של דבר.. 😃ויש גם דרך להשתמש בו להורדת כמות הפחמימות באורז.
על ה-10% שהם השיגו אין ויכוח. השאלה אם האקסטרפולציה שהם עשו לגבי זנים אחרים (בהם אותה שיטה אמורה להביא ל 50-60% לטענתם) אכן תתממש היא שאלה פתוחה בינתיים. להערכתי זאת יותר תקווה שלהם מאשר הערכה שקולה.אני חושב שזה הופרך שם בסופו של דבר..
אתה בטוח? אני הבנתי שדווקא הוא מצטיין ביחס סביר בין אומגה 3 לאומגה 6 (3:1) לעומת השמנים הצמחיים האחרים.שמן קנולה זול אבל לא בריא כ"כ כי רובו ככולו מכיל אומגה 6
כן די בטוח(מדבר על האופציות המזוקקות- אלו שבסוף מוכרים בסופרים)אתה בטוח? אני הבנתי שדווקא הוא מצטיין ביחס סביר בין אומגה 3 לאומגה 6 (3:1) לעומת השמנים הצמחיים האחרים.
בלי קשר, אני בכלל לא משתמש בשמן לאורז, רק מים.אני משתמש בשמן קנולה לבישול אורז, יש שמן בריא יותר לטיגון ובישול?
תודה. אני צריך לחקור קצת עד כמה העניין עם יחסי אומגה 3/אומגה 6 הוא באמת מבוסס וחשוב - טחינה ופיצוחים מהווים חלק די נכבד בתפריט שלי ואולי אני צריך להעלות את מינון האומגה 3 בהתאם.כן די בטוח
מוכרים שמן אבוקדו בסופרים? לא זכור לי שראיתי אי פעם. או שזה רק בחנויות טבע וכאלה?שמן אבוקדו
תחקור לעומק... זה הרבה יותר בעייתי ממה שטבעונים חושבים ש"פשוט האומגה 3 לא יספג בצורה הכי טובה שיש..."תודה. אני צריך לחקור קצת עד כמה העניין עם יחסי אומגה 3/אומגה 6 הוא באמת מבוסס וחשוב - טחינה ופיצוחים מהווים חלק די נכבד בתפריט שלי ואולי אני צריך להעלות את מינון האומגה 3 בהתאם.
מוכרים שמן אבוקדו בסופרים? לא זכור לי שראיתי אי פעם. או שזה רק בחנויות טבע וכאלה?