הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין אבקת חלבון איזולייט

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
חשוב לי שהחלבון יהיה מחברה מוכרת,פחמימה נמוכה,הטעם חייב להיות טוב,בסופו של דבר מה שמכריע את הכף זה המחיר,ויש לי צליאק,חייבת להיות ללא גלוטן.
בהתחלה חשבתי ללכת על האיזו 100 וראיתי שיש חלבון זול יותר,ההתלבטות היא כזו:
1.איזו 100 קרם עוגיות
2.VPX ZERO CARB מחיר פיצוץ,100 ש''ח זול יותר מהאיזו,עם יותר מנות הגשה,יש רק טעם וניל ושוקולד,למה כזו זולה והאם בכלל טעימה?
3.סייטק,גם המחיר נמוך,רק בטעמים בננה ווניל,איך היא?
האיזו פלאקס עולה יותר מהדמטייז ככה שהוא לא נכנס לשיקול.

אתה נורמלי?
אתה שומע את עצמך? זה מארק לובליינר.
כנס לאתר טייגרפיטנס, אתר בסדר גודל של BodyBuilding עם אמינות טופ של הטופ.

הבחור בסרטון זה Marc Lobliner, יש לו אתר בשם tiger fitness שהוא כמו שאר האתרים לקניית תוספים, הוא הבעלים של MTS NUTRITION והוא גם הבחור שהמציא את ה - xtend bcaa. הוא נמצא בכל התערוכות/תצוגות פיטנס שיש ברחבי העולם.
אתם פשוט ממשיכים להביא סיבות ללמה יש יותר סיכוי שהוא קיבל כסף בשביל הסרטון הזה.

יש יותר סיכוי שהוא קיבל כסף בשביל הסרטון הזה
אתה צודק. בדיקות מעבדה צריכות להיות מבוצעות ע"י גוף חיצוני בלתי תלוי, אחרת אין להן שום ערך. היצרן יכול לשלוח למעבדה אבקה של דיימטייז, למשל, ולהראות את התוצאות לכל המתעניין, או, אם הוא פחות רמאי, לשלוח אבקה מתוצרת שלו אבל כזאת שעברה בדיקות פנימיות במיוחד עבור הניסוי.

ל
אתם פשוט ממשיכים להביא סיבות ללמה יש יותר סיכוי שהוא קיבל כסף בשביל הסרטון הזה.
לא דיברתי אז אי אפשר לשמוע אותי. אני רק הסברתי לך מי הוא הבחור הזה כי אתה טענת שהוא בחור רנדומאלי.

יש לו את חברת MTS שהיא מתחרה של מאסל פארם. אז הוא שיבח חברה מתחרה במקום להשמיץ. לא קיבל כלום כסף.
אבל עזוב, תחשוב מה שבא לך. הרי כל אחד מאמין במה שנוח לו בסוף.

יש לו את חברת MTS שהיא מתחרה של מאסל פארם. אז הוא שיבח חברה מתחרה במקום להשמיץ. לא קיבל כלום כסף.
אבל עזוב, תחשוב מה שבא לך. הרי כל אחד מאמין במה שנוח לו בסוף.
תכלס היא מתחרה של כל החברות תוספים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית