אתה הולך על הבנות 11 וככה זה וודאיאבל איך אתה יודע שהיא בתולה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה הולך על הבנות 11 וככה זה וודאיאבל איך אתה יודע שהיא בתולה?
למזלנו בארץ זה עדיין וודאי... בארה"ב זה לא היה עובד כבר...אתה הולך על הבנות 11 וככה זה וודאי
גם בציבור החילוני זה לא עובד כבר 🤡למזלנו בארץ זה עדיין וודאי... בארה"ב זה לא היה עובד כבר...
בארץ עוד לא הגענו למצב שבנות 11 כבר לא בתולות... אני מקווה... אחרת אפשר כבר 😵גם בציבור החילוני זה לא עובד כבר 🤡
מי אם לא אני יאזן לך את השלילי ראשון..פעם ראשונה שקיבלתי שלילי... ועוד איזנו לי (תודה @Kartalajan). אני מרגיש מיוחד... 🤭
לא ראית את ילד הפיסטוק אה..?בארץ עוד לא הגענו למצב שבנות 11 כבר לא בתולות... אני מקווה... אחרת אפשר כבר 😵
הוא וחברה שלו היו בני 13\14, אז זה עדיין בסדר (יחסית לגיל 11)לא ראית את ילד הפיסטוק אה..?
הוא היה 13 והיא 12 לפי מה ששמעתי (די מפותחת אבל 🙄 )הוא וחברה שלו היו בני 13\14, אז זה עדיין בסדר (יחסית לגיל 11)
12 😳הוא היה 13 והיא 12 לפי מה ששמעתי (די מפותחת אבל 🙄 )
ואני יושב ומנסה להיזכר איזו עונה של פוקימון ראיתי בגיל הזה... 🙄הוא היה 13 והיא 12 לפי מה ששמעתי (די מפותחת אבל 🙄 )
על מה מדובר כאן? 😲הוא היה 13 והיא 12 לפי מה ששמעתי (די מפותחת אבל 🙄 )
אחד בן 13, שנייה בת 12, שכבו והחבר צילם ופירסם ברשת.על מה מדובר כאן? 😲
מורן, יש מצב שאיגל שכח להגיף תריסים? 🤣אחד בן 13, שנייה בת 12, שכבו והחבר צילם ופירסם ברשת.
הולי שיט..אחד בן 13, שנייה בת 12, שכבו והחבר צילם ופירסם ברשת.
יש כמה כתבות, זה מקרה מאוד ישן שקרה לפני משהו כמו 5-6 שנים.הולי שיט..
לאן הגענו.
יש על זה כתבה או משהו?
הבנתי.יש כמה כתבות, זה מקרה מאוד ישן שקרה לפני משהו כמו 5-6 שנים.
זה מזכיר לי מקרה מארה"ב שבו ילדה בת 14 צילמה תמונות עירום שלה בפלאפון ואז מישהו גילה את זה והיא נתבעה על תמונות פדופיליה. היה על זה הרבה רעש ברשת מהרבה מאוד סיבות.יש כמה כתבות, זה מקרה מאוד ישן שקרה לפני משהו כמו 5-6 שנים.
יש את הסיפור של אמנדה טוד, אבל מעדיף להמנע מלהגיד מה אני חושב עליו.זה מזכיר לי מקרה מארה"ב שבו ילדה בת 14 צילמה תמונות עירום שלה בפלאפון ואז מישהו גילה את זה והיא נתבעה על תמונות פדופיליה. היה על זה הרבה רעש ברשת מהרבה מאוד סיבות.
חחחחח אתה נוקם...?