הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר משקולות לבית

• פותח/ת השרשור Lollal
  • פורסם בתאריך

Lollal

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
זה לא נותן לי לפרסם בקנייה ומכירה
אני רוצה להתחיל להתאמן בבית יש לי ספה ומתח ועכשיו אני רוצה לקנות מוט ומשקולות
חיפשתי באינטרנט וראיתי את זה :
http://claysport.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=53996
רציתי לשאול אם זה שווה או אם משהו קנה משם והוא ממליץ על זה או שלא
תודה מראש

לא רואה סיבה לקנות דברים כאלה ולא להרשם לחדר כושר גם אם זה דורש עשר דקות נסיעה זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי משתי דאמבלים

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה לקנות דברים כאלה ולא להרשם לחדר כושר גם אם זה דורש עשר דקות נסיעה זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי משתי דאמבלים
אחי הייתי במכון במשך 4 חודשים ואז התחלתי להתייאש כי המכון במרחק 30דק נסיע ואם יש פקקים זה יכול להגיע לשעה
אז אני מעדיף להתאמן בבית

תעקוב אחר לוח יד 2.. יש שם הרבה מודעות של משקולות.

לומר לך את האמת? יש לי הרגשה שהמחיר שאתה רואה בחנות שהבאת הוא לא מחיר סופי.. זה 50 ק"ג! והם לא ציינו שהמשלוח חינם או שהמחיר כולל משלוח. אני לא אופתע אם מחיר המשלוח זה עוד איזה 300 שקל.

אני לא מבין גם למה אתה צריך את זה...
אם אין ביד 2 משקולות זמינות, אז תקנה סט קטן של 20 ק"ג מחנות... במהלך התקופה תעבור כל יום על יד 2 וכשתהייה מודעה מתאימה תקנה משקולות נוספות.

תוודא רק שאתה קונה משקולות עם הברגה אוניברסלית ולא איזה מותג פרטי ייחודי.

• פותח/ת השרשור
תעקוב אחר לוח יד 2.. יש שם הרבה מודעות של משקולות.

לומר לך את האמת? יש לי הרגשה שהמחיר שאתה רואה בחנות שהבאת הוא לא מחיר סופי.. זה 50 ק"ג! והם לא ציינו שהמשלוח חינם או שהמחיר כולל משלוח. אני לא אופתע אם מחיר המשלוח זה עוד איזה 300 שקל.

אני לא מבין גם למה אתה צריך את זה...
אם אין ביד 2 משקולות זמינות, אז תקנה סט קטן של 20 ק"ג מחנות... במהלך התקופה תעבור כל יום על יד 2 וכשתהייה מודעה מתאימה תקנה משקולות נוספות.

תוודא רק שאתה קונה משקולות עם הברגה אוניברסלית ולא איזה מותג פרטי ייחודי.

המחיר של משלוח הוא 140 שקל אבל אם אני יקנה אני כבר יאסוף את זה מהחנות

עברתי עכשיו על יד שתיים ואין שום דבר באזור שלי
אני חושב ש20 ק"ג זה קצת לא?
לא הבנתי למה אתה מתכוון בזה שאתה אומר " אני לא מבין גם למה אתה צריך את זה..." למשקולות לבית?

אוקיי בוא נסגור כמה פינות בסיפור הזה:
1) באימונים בבית עם שפה, מתח ומשקולות מתברגות אתה תגיע לתוצאות ממש ממש קטנות לאומת מה שאתה יכול להגיע בחדר כושר
2) אם אתה רוצה להגיע לתוצאות טובות בבית אתה צריך להשקיע כסף בציוד בית שיאפשר לך לבצע את כל התרגילים המורכבים. שזה אומר כלוב, מוט ופלטות מתברגות (העדפה לציוד אולימפי אבל אפשר גם לא). לטווח הקצר זה דיי יקר אבל לטווח הארוך זה משתלם.

אז האופציות שלך הן או להרשם לחדר כושר ולסוע 30 דקות לכל כיוון, או להתאמן בבית עם דאמבלים מתברגים וספסל ולא לראות כמעט תוצאות או לבנות חד"כ ביתי עם הציוד שאמרתי ולראות תוצאות טובות.

החלטה שלך

1) באימונים בבית עם שפה, מתח ומשקולות מתברגות אתה תגיע לתוצאות ממש ממש קטנות לאומת מה שאתה יכול להגיע בחדר כושר
2) אם אתה רוצה להגיע לתוצאות טובות בבית אתה צריך להשקיע כסף בציוד בית שיאפשר לך לבצע את כל התרגילים המורכבים. שזה אומר כלוב, מוט ופלטות מתברגות (העדפה לציוד אולימפי אבל אפשר גם לא). לטווח הקצר זה דיי יקר אבל לטווח הארוך זה משתלם.

אז האופציות שלך הן או להרשם לחדר כושר ולסוע 30 דקות לכל כיוון, או להתאמן בבית עם דאמבלים מתברגים וספסל ולא לראות כמעט תוצאות או לבנות חד"כ ביתי עם הציוד שאמרתי ולראות תוצאות טובות.

החלטה שלך
מסכים עם החבר שמעלי, ההתקדמות עם הציוד המינימלי תהיה מינמלית.. תעשה את החשבון שלך

• פותח/ת השרשור

החלטה שלך
מה אפשר לעשות עם כלוב וכמה זה עולה?

• פותח/ת השרשור
סקוואט/בנץ'. ראיתי כמה אנשים מוכרים ראק יד שניה (כמו כלוב אבל קטן יותר) במחירים שנעים בין 1000 ל2000 ש"ח.
יש לי ספה דומה לזאת (ראק זה מה שיש מאחורי הספה נכון?)

וגם אם אני יקנה את מה שפרסמתי בהתחלה יש שם מוט של 1.5 ופלטות

נערך לאחרונה:
לך לרתך תעשה תוכנית ותביא לו של ראק זה יהיה מספיק אם יש לך מקום, בנוסף אם יהיו לך משקולות מוט דאבליו וספה אתה מסודר לגמרי.
אבל זה לא עסק זול, רציתי לעשות את זה בנוסף לחדר כושר( לדעתי אין משהו שיותר נותן מוטיבציה מלראות את כולם והכל אותי זה מלהיב להיות עם עוד אנשים..) זה יעלה במינימום 3000 אם תרצה לעשות את זה טוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית