הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תוכנית משקולות ביתית אחרי שחזרתי ממילואים

• פותח/ת השרשור yb
  • פורסם בתאריך

yb

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום
אני בן 46 מטר 78 71 קילו

חזרתי אחרי 90 יום מילואים

אני צריך להתחזק יותר לפני סבב הבא ומחפש תוכנית משקולות למתחילים בבית ( אילוצי זמן וילדים)
רצוי מאוד ללא ספה אלא על הרצפה עקב אילוץ מקום ואשתי היקרה (משקולות זה סבבה ואין לי בעיה לקנות) וכמובן שאני לא מתכנן להטיח משקולות ברצפה
אשמח להמלצות, לא הצלחתי למצוא באתר
תודה רבה!

אתה יכול לצפות בסרטון הזה כדי לקבל איזשהו מושג לגבי תוכנית אימונים ביתית:

קישור לצפייה: https://youtu.be/-MRNjTr6xrE?feature=shared

מן הסתם שאתה לא חייב ליישם בדיוק את מה שהוא אומר בסרטון, אבל אלה אחלה כללי אצבע. לדוגמה, הוא ממליץ על 3-5 אימונים בשבוע - זה כלל אצבע טוב, אבל גם שני אימונים בשבוע יכולים להספיק למטרה שלך.

כמובן ששימוש בציוד (משקולות, גומיות) יפתח לך מגוון תרגילים רחב יותר מאשר ללא ציוד, ויהיה קל יותר לעקוב ולהגביר עומס בתרגילים עם ציוד מאשר תרגילי משקל גוף. אך, גם תוכנית אימונים ללא ציוד כלל יכולה להיות אחלה תוכנית אימונים בשבילך ובשביל המטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לצפות בסרטון הזה כדי לקבל איזשהו מושג לגבי תוכנית אימונים ביתית:

קישור לצפייה: https://youtu.be/-MRNjTr6xrE?feature=shared

מן הסתם שאתה לא חייב ליישם בדיוק את מה שהוא אומר בסרטון, אבל אלה אחלה כללי אצבע. לדוגמה, הוא ממליץ על 3-5 אימונים בשבוע - זה כלל אצבע טוב, אבל גם שני אימונים בשבוע יכולים להספיק למטרה שלך.

כמובן ששימוש בציוד (משקולות, גומיות) יפתח לך מגוון תרגילים רחב יותר מאשר ללא ציוד, ויהיה קל יותר לעקוב ולהגביר עומס בתרגילים עם ציוד מאשר תרגילי משקל גוף. אך, גם תוכנית אימונים ללא ציוד כלל יכולה להיות אחלה תוכנית אימונים בשבילך ובשביל המטרה שלך.

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

@Maor Pichadza תודה
כרגע אני עושה את SIMPLE & SINISTER (קטלבלס) ואני מרגיש שזה מאתגר

אם אעשה את התוכנית שאתה מציע
1. האם לפיתוח חוזק עדיף קטלבלס/משקולות/או שזה אותו דבר?
2. תוכל לכוון אותי מבחינת כמות סטים+חזרות ומשקולות? (אם זה לינק באתר אקרא כמובן)

תודה!

נערך לאחרונה:
1. האם לפיתוח חוזק עדיף קטלבלס/משקולות/או שזה אותו דבר?
לא משנה, מה שנוח לך וזמין לך

2. תוכל לכוון אותי מבחינת כמות סטים+חזרות ומשקולות? (אם זה לינק באתר אקרא כמובן)
תכוון לאזור ה-10 סטים בשבוע לכל קבוצת שרירים, ואת הסטים לכל קבוצת שרירים תפרוס על פני 2-3 אימונים. 6-15 חזרות בכל סט (בפועל אתה יכול להעלות גם ל-30 חזרות, אבל זה כבר פחות פרקטי ורוב האנשים לא ייהנו מלעשות 20-30 חזרות).

אבל אני לא מכיר אותך ולא יודע כמה זמן יש לך להפנות לאימונים, אז כל מה שרשמתי הם לא יותר מכללי אצבע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית