עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה לא שמעת טוב.ss שמעתי לא גודלים מי ישמע
כעיקרון שוקל 70קודם חשוב להבין היכן אתה עומד כרגע.
מה הרקע שלך?
האם אתה חדש לגמרי?
אם לא - מהם משקלי העבודה כרגע?
תתחיל SS, תקרא בקילוגרם על התוכנית ותתחיל מפלוס קלורי לא גדול (300-400), ותעלה שתתקע במשקלים.כעיקרון שוקל 70
סקוואט 100 לשלישיה דדליפט גם אותו דבר קצת יותר
ובנץ תקוע מלא זמן ב75 לחמישיה
נראה לי גם שהבנץ שלי יחסית תקוע בגלל שהידיים שלי יחסית קטנות וידיים חלק גדול מהמייצבים בבנץתתחיל SS, תקרא בקילוגרם על התוכנית ותתחיל מפלוס קלורי לא גדול (300-400), ותעלה שתתקע במשקלים.
לגבי הבנץ', תבדוק אם אתה תצליח להתקדם בו בתוכנית, אם לא אתה תצטרך להחליף מתכונת, אבל קודם תנסה.
קראתי עכשיו קצת ואני כבר שנה במכון ורשום למתחילים עדיין לנסות?אפשרי להוסיף מקבילים כתרגיל עזר, אבל קודם כל תנסה, ותבדוק אם הבנץ' יתקדם בתוכנית.
כן, לפי משקלי העבודה שלך אתה עדיין נחשב כמתחיל ויש לך עוד הרבה לאן להתקדם, כל עוד האחוז שומן שלך גם לא גבוה.קראתי עכשיו קצת ואני כבר שנה במכון ורשום למתחילים עדיין לנסות?
להרים פי 1.5 ממשקל הגוף זה יפה מאוד.כעיקרון שוקל 70
סקוואט 100 לשלישיה דדליפט גם אותו דבר קצת יותר
ובנץ תקוע מלא זמן ב75 לחמישיה
אל תשכח שהוא שוקל 70.כן, לפי משקלי העבודה שלך אתה עדיין נחשב כמתחיל ויש לך עוד הרבה לאן להתקדם, כל עוד האחוז שומן שלך גם לא גבוה.
15 הבעיה בסס שיש שם קלין ופרס תרגילים שאני לא רוצה לעשות אפשר אולי להחליף תפרס בלחיצת כתפייםלהרים פי 1.5 ממשקל הגוף זה יפה מאוד.
טקסס מת'וד יכול להתאים..
ובלי קשר, אם תחליט להתחיל SS זה יכול רק להטיב עימך.
רגע,
בן כמה אתה?
צודק, אבל עדיין יש לו עוד הרבה מה להתקדם, לא הייתי ממליץ לו להתחיל טקסס ולעבור להתקדמות שבועית, עדיף שכרגע יתקדם 3 פעמים בשבוע בסקוואט.אל תשכח שהוא שוקל 70.
100 ק"ג זה כמעט פי 1.5 ממשקל הגוף שלו שזה מכובד.
ומתאמן מתחיל לא נמדד רק במשקלי העבודה שלו, אלא ביכולת ההתאוששות שלו בין האימונים.
פרס = לחיצת כתפיים. אי אפשר לעשות בתוכנית כוח פרס עם דאמבלים, בשלב כלשהו לא תוכל להתקדם, ולהתאמן עם מוט זה פשוט הרבה יותר אידיאלי למתחיל.15 הבעיה בסס שיש שם קלין ופרס תרגילים שאני לא רוצה לעשות אפשר אולי להחליף תפרס בלחיצת כתפיים
בשביל זה שאלתי אותו בן כמה הוא.צודק, אבל עדיין יש לו עוד הרבה מה להתקדם, לא הייתי ממליץ לו להתחיל טקסס ולעבור להתקדמות שבועית, עדיף שכרגע יתקדם 3 פעמים בשבוע בסקוואט.
נכון, SS לא מתאים לכל אחד, לא כולם מסוגלים לעמוד בעומס הזה של לעשות סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע.בשביל זה שאלתי אותו בן כמה הוא.
בגיל 15 יכולת ההתאוששות וההתקדמות היא בהחלט גדולה, ושווה לנצל אותה.
תוכנית כגון SS לא תתאים גם לכל אחד.
צריך לוודא השינה מספיק טובה (לפחות 7 שעות), ושנמצאים בפלוס קלורי כמובן.
אם מראש התנאים הללו מתנדנדים, יש תוכניות כח פחות "תובעניות" שניתן יהיה לקבל דרכם תוצאות "מספקות".
אם תוכל להסביר לי איך זה הולך בשבוע כמה אימונים לא ממש הבנתי בקילוגרם כל שבוע לשנות תסדר?בשביל זה שאלתי אותו בן כמה הוא.
בגיל 15 יכולת ההתאוששות וההתקדמות היא בהחלט גדולה, ושווה לנצל אותה.
תוכנית כגון SS לא תתאים גם לכל אחד.
צריך לוודא השינה מספיק טובה (לפחות 7 שעות), ושנמצאים בפלוס קלורי כמובן.
אם מראש התנאים הללו מתנדנדים, יש תוכניות כח פחות "תובעניות" שניתן יהיה לקבל דרכם תוצאות "מספקות".
אני לא מכיר את הלינארית שלו,נכון, SS לא מתאים לכל אחד, לא כולם מסוגלים לעמוד בעומס הזה של לעשות סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע.
התוכנית כוח היחידה שראיתי שהיא לא תובענית עד כדי כך היא הלינארית של קנדיטו.