הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל לא ראשון, אבל עבר זמן רב...

ג'וני ביגוד

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אהלן חברים,
בעבר עשיתי סייקל של ווינסטרול עם טסט' אבל אוראלי (אני יודע שזה סייקל גרוע)
שני סייקלים של T3 ועוד כל מיני דברים בקטנה.
אני מתאמן כ-10 שנים, סיימתי עכשיו תקופה ארוכה של מאסה עד שהגעתי לכמעט 100 ק"ג, הגובה 1.72 ואחוז השומן בסביבות ה-15%.
אני אוכל בין 7-9 ארוחות מסודרות ביום, מתאמן באופן סדיר, ישן טוב ומתסף כדי לתחזק את הגוף בסביבה חלבונית גבוהה.

המטרה שלי, בנוסף לתפריט אינטנסיבי, שילוב מתאים עם אימון ואירובי, הוא לשמור על מאסה סבירה בחיטוב ולעשות איזה קאטינג סייקל, צריך עצתכם לגבי הסייקל הבא:

טסט' (סוסטנון או אנת') - 8 שבועות 100 מג eod
טרן - 8 שבועות - 75 מג eod
ווינ' - שבועות 4-8 50 מג ed

האם לדעתכם הטרן מיותר...
מה עדיף לPCT - כלומיד או נולבודקס.
והאם צריך AI בסייקל בכדי למנוע ג'יינו תוך כדי ?

הייתי ממליץ לך או סוסטנון או פרופ אני אישית מעדיף פרופ סיילק נראה טוב מינונים סבירים בהחלט

לגבי ה PCT אני מאוד ממליץ לך לקרוא את המאמר באתר קילוגרם על הנושא.
אם יש לך רגישות ל ג'ינו אתה יכול לצרף 20מג נולבה כל יום במהלך הסייקל אבל עם סייקל כזה קשה לי להאמין שזה צריך להוות בעיה

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך או סוסטנון או פרופ אני אישית מעדיף פרופ סיילק נראה טוב מינונים סבירים בהחלט

לגבי ה PCT אני מאוד ממליץ לך לקרוא את המאמר באתר קילוגרם על הנושא.
אם יש לך רגישות ל ג'ינו אתה יכול לצרף 20מג נולבה כל יום במהלך הסייקל אבל עם סייקל כזה קשה לי להאמין שזה צריך להוות בעיה

טוב, הסייקל בדרך, אני לא מתחיל אותו עד שאני לא נסגר סופית על הPCT, נולבה אין בנמצא, למרות שהמינון נמוך ואין חשש, תמיד טוב לכל מקרה.
איך אני משלב כוריגון וארימידקס בסייקל ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך ארימידקס בסייקל הזה? לגבי HCG תקרא את המאמר הכל מוסבר שם

מתנצל מראש על חוסר הבנת הנקרא, אבל...
הבנתי את ההליך המשפיע על הגוף, את ההליך ההורמונאלי גם פחות או יותר הבנתי, אך איך אני בונה PCT כהלכה בהתחשב בנתונים הרשומים במאמר ?

כלומיד כן, כוריגון לא ? ארימידקס לא רלוונטי ?
מה להתחיל מתי ?

עוד שאלה,
הסייקל שאני מתאר מתוכנן ל-8 שבועות, אך האמפולות מספיקות ל-10 שבועות במינונים האלו, להמשיך את השבועיים הנוספים או לעצור ב-8 ? יש הבדל ?

עדיף שתמשוך ל 10 שבועות, כן יש הבדל, עדיף שהסייקל יהיה בין 10-12 שבועות מאשר 8 שבועות עם טסט ארוך(כמו סוסטנון או אנתת).
האסטרים הקצרים בסוסטנון במינון לא גבוה, ככה שאל הסוסטנון צריך להתייחס כמו אל אננתת בזמן שלוקחים אותו.

כוריגון זה מה שרלוונטי, לא ארימידקס. לגבי PCT? יש לך כבר הסבר איך לבנות את ה PCT במאמר של ה PCT.

• פותח/ת השרשור
מראש, תודה על התגובות. העזרה שלכם מועילה מאוד !
כוריגון - יש, מתי לקחת וכמה ?
נמסר לי לגבי נולבדקס שאין להשיג היות והפסיקו את הייצור שלו ?!
כלומיד יכול להחליף את הנולבה ? אם כן כמה ומתי, אם לא - מה נגיש שניתן להשיג ?

סליחה ותודה.

גם כלומיד וגם נולבדקס אפשר להשיג, אומנם לא דרך בתי מרקחת בארץ.
עם הכוריגון הסיפור קצת יותר בעייתי.

לא כלומיד לא יכול להחליף את הנולבדקס, לוקחים את הכלומיד עם נולבדקס, לא לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית