עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך תעשה אבטחה ומועדפת ביחד.. אני הרווחתי בזמנו 28 לשעה ועוד מועדפת.
היום זה כבר עלה ל32 באותו המקום, אז בדוק יש מקומות כאלה גם לידך
גם מי שמתפרנס מתחום הכושרמי שעובד במכירות בחברות הוא אדם אומלל ואני מרחם עליו
מי שעובד במכירות בחברות הוא אדם אומלל ואני מרחם עליו
לא מבין במכירות.. אבל מלצרות זה אחלה כסף
אח שלי עובד במכירות באורנג' שמעתי יש להם אחלה תנאים שם (מכון כושר , בריכה , 3 ארוחות ביום)
אבל בכללי אין על מלצרות תאמין לי .. עשיתי בחודשיים בסביבות ה7 אלף (עכשיו הפסקה בגלל ספירת העומר) (;
*שכחתי לציין שאני עדיין בצבא
להתרחק מחברות הסלולר, החברות סלולר מורידות אותך לרמות הכי נמוכות. ההתעסקות עם ישראלים זה דבר קשה, אך ההתעסקות עם ישראלים במרכז שירות כל יום מ-9 עד 7 זה עוד יותר קשה.
המלצה שלי, סוכן שטח בחברת YES. מכר שלי לא יורד מה-12 בחודש. כולל רכב צמוד ודלקן.
הוא התחיל ישר מהעיסוק הזה?
או שהתחיל כמשהו אחר ואז התקדם לזה?
הוא פלפל, יודע למכור. לא מתבייש ללחוץ על לקוח בטלפון לקבוע עימו פגישה בביתו. מגיע לשם ומוכר לו מים.
הבנתי, אבל לא ענית לי על השאלה.
לטעון טענה בלי לנמק אותה לא עוזר לי אחי.
אשמח אם תפרט יותר.
מלצרות איפה? תנאים? כמה השכר ? שעות עבודה?
7 פר חודש ? או 3.5 לחודש ואז בחודשיים יוצא 7 ?
אחיך שעובד באורנג', אשמח ליצירת קשר איתו (מייל,פייסבוק).
אשמח לתגובות נוספות, תודה לעוזרים.
חברה שלי עובדת בבית הפנקייק. היא למשל מרוויחה טיפים, כאשר המינימום זה 27 לשעה ביום חול, אם הטיפים פחות מזה אז משלימים לה.. אם מעל אז היא הרוויחה.מלצרות איפה? תנאים? כמה השכר ? שעות עבודה?
חברה שלי עובדת בבית הפנקייק. היא למשל מרוויחה טיפים, כאשר המינימום זה 27 לשעה ביום חול, אם הטיפים פחות מזה אז משלימים לה.. אם מעל אז היא הרוויחה.
אתמול למשל הרוויחה 58 לשעה בלילה.
הם מגיעים בממוצע ל40 לשעה בערך.
חפש באיזור שלך.. תשאל מלצרים
אתה מרחם על מי שמרוויח 13 נט בחודש? ו20?מי שעובד במכירות בחברות הוא אדם אומלל ואני מרחם עליו
אני עובד בחברה שממוקמת בבורסה
אני והנדסה זה כמו המרחק בין עזה לתל אביב... (ניגירי קטן)אתה לא סטודנט בתחום הנדסי באוניברסיטת ת"א כבר כמה שנים?