עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישלי אבל אין לי כלכך שיווי משקל איתן לפעמים והן לא תומכות ברגל בכלל זה סתם חתיכת בדאולסטאר ?
הבעיה לא בנעל כנראה.ישלי אבל אין לי כלכך שיווי משקל איתן לפעמים והן לא תומכות ברגל בכלל זה סתם חתיכת בד
עזוב לא יודע איך להסביר את זההבעיה לא בנעל כנראה.
יש לך מושג אם מוחרים בישראל? רציתי להזמין אבל זה עולה כמעט ארבע מאות שקל אז אם יש בארץ זה יחסוך לי קצת זמן 😃ADIDAS PL יש ממידה 7 האמריקאית (בערך מידה 40) אתה יכול לגדול קצת ואז לקנות אותם.
שמעתי שיש אותם איפשהו ב900 שקל לא יודע להגיד לך המומחה שלנו לנעליים זה @MikeRozner אולי הוא יודע.יש לך מושג אם מוחרים בישראל? רציתי להזמין אבל זה עולה כמעט ארבע מאות שקל אז אם יש בארץ זה יחסוך לי קצת זמן 😃
אני הבנתי שהאדיפואר הם תשע מאות קשה לי להאמין שהם באותו מחיר חחחחשמעתי שיש אותם איפשהו ב900 שקל לא יודע להגיד לך המומחה שלנו לנעליים זה @MikeRozner אולי הוא יודע.
נעלי הרמות זה משהו שמשקיעים בו פעם אחת להרבה זמן כי בגלל שאתה לא שם את הנעליים האלה ברחוב אלה רק באימון הן נשמרות ממש ממש טוב. לדעתי חגורה ונעליים הם ציוד שבו אתה לא מסתכל על הארנק שלך כשאתה קונה כי זה ציוד שיכול באמת לשרוד הרבה זמן ולהוסיף עשרות קילוגרמים להרמות הבסיס שלך. תספור כסף כשחברים קוראים לך לשווארמה.אני הבנתי שהאדיפואר הם תשע מאות קשה לי להאמין שהם באותו מחיר *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
זה לא העניין, משתדל לקנות במחיר הזול ביותר.. במיוחד שאני כיתה יא ואין לי זמן לעבוד אז על הכסף שאני מבזבז אני מתחשבן זה ברור לדעתינעלי הרמות זה משהו שמשקיעים בו פעם אחת להרבה זמן כי בגלל שאתה לא שם את הנעליים האלה ברחוב אלה רק באימון הן נשמרות ממש ממש טוב. לדעתי חגורה ונעליים הם ציוד שבו אתה לא מסתכל על הארנק שלך כשאתה קונה כי זה ציוד שיכול באמת לשרוד הרבה זמן ולהוסיף עשרות קילוגרמים להרמות הבסיס שלך. תספור כסף כשחברים קוראים לך לשווארמה.
קיימות ב"סאל ספורט" בראשון לציוןשמעתי שיש אותם איפשהו ב900 שקל לא יודע להגיד לך המומחה שלנו לנעליים זה @MikeRozner אולי הוא יודע.
עונות על הכל חוץ משהמחיר שלהם מכפיל את שלך פי 3 :Sהאדיפאוור לא עונות על שום בקשה שלי כאן
ואם כבר אני אלך על נמוכות אז אני אקנה תפאוורליפט..
אני מעדיף גבוהותעונות על הכל חוץ משהמחיר שלהם מכפיל את שלך פי 3 :S