הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון נעליים לסקוואט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך

Loco

משתמש פעיל
635
454
נק' מוניטין:
2,063
635
454
אתם מכירים נעליים גבוהות, יפות, תומכות ברגל טוב, לא יקרות שיש במידה 38-9 חח?

חשבתי על הקרוספיט של ריבוק אבל המידה זה בעיה.

יש לך מושג אם מוחרים בישראל? רציתי להזמין אבל זה עולה כמעט ארבע מאות שקל אז אם יש בארץ זה יחסוך לי קצת זמן 😃
שמעתי שיש אותם איפשהו ב900 שקל לא יודע להגיד לך המומחה שלנו לנעליים זה @MikeRozner אולי הוא יודע.

אני הבנתי שהאדיפואר הם תשע מאות קשה לי להאמין שהם באותו מחיר *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
נעלי הרמות זה משהו שמשקיעים בו פעם אחת להרבה זמן כי בגלל שאתה לא שם את הנעליים האלה ברחוב אלה רק באימון הן נשמרות ממש ממש טוב. לדעתי חגורה ונעליים הם ציוד שבו אתה לא מסתכל על הארנק שלך כשאתה קונה כי זה ציוד שיכול באמת לשרוד הרבה זמן ולהוסיף עשרות קילוגרמים להרמות הבסיס שלך. תספור כסף כשחברים קוראים לך לשווארמה.

z
נעלי הרמות זה משהו שמשקיעים בו פעם אחת להרבה זמן כי בגלל שאתה לא שם את הנעליים האלה ברחוב אלה רק באימון הן נשמרות ממש ממש טוב. לדעתי חגורה ונעליים הם ציוד שבו אתה לא מסתכל על הארנק שלך כשאתה קונה כי זה ציוד שיכול באמת לשרוד הרבה זמן ולהוסיף עשרות קילוגרמים להרמות הבסיס שלך. תספור כסף כשחברים קוראים לך לשווארמה.
זה לא העניין, משתדל לקנות במחיר הזול ביותר.. במיוחד שאני כיתה יא ואין לי זמן לעבוד אז על הכסף שאני מבזבז אני מתחשבן זה ברור לדעתי

אין נעלי הרמות בארץ חוץ מהאדיפאוואר וכמו שנאמר הן עולות 900 ש"ח.

• פותח/ת השרשור
האדיפאוור לא עונות על שום בקשה שלי כאן
ואם כבר אני אלך על נמוכות אז אני אקנה תפאוורליפט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית