נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
איך האבקה? נחשבת לאיכותית? תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ח. ידבע קרעת אותי מצחוק ח. ח. ח. .....לא עוזר לאנסים.
מי עשה את הבדיקות? מה היה הפרוטוקול?עשו לה בדיקת מעבדה והיא עברה בהצלחה רבה
חח כיף לצטט חצי משפט אהמי עשה את הבדיקות? מה היה הפרוטוקול?
אני לא רואה את הבעיה, אבל בבקשה:חח כיף לצטט חצי משפט אה
מי עשה את הבדיקות? מה היה הפרוטוקול?אחלה של אבקה הבנתי שעשו לה בדיקת מעבדה והיא עברה בהצלחה רבה
מי עשה את הבדיקות? מה היה הפרוטוקול?
כן, אני רציני. אני מחפש תשובה בסגנון : נלקחו 10 דגימות מעשר אצוות שנבחרו באופן אקראי, ע"י XXXX. הן נשלחו למעבדה YYYY בלי ציון פרטי היצרן, הבדיקו שנערכו הן BBBB והתוצאות שהתקבלו הן ZZZZ. אני מוכן להסתפק בפחות מזה, אבל כדי שיהיה לטופס המצולם ערך כלשהו צריך לדעת לפחות חלק ממה שתיארתי, ובפרט שהתהליך כולו נוהל בידי גוף חיצוני אמין. היה רצוי משהו כזה, או כזה לו רק היו כאלה בישראל.איזה פרוטוקול? אתה רציני?
כן, אני רציני. אני מחפש תשובה בסגנון : נלקחו 10 דגימות מעשר אצוות שנבחרו באופן אקראי, ע"י XXXX. הן נשלחו למעבדה YYYY בלי ציון פרטי היצרן, הבדיקו שנערכו הן BBBB והתוצאות שהתקבלו הן ZZZZ. אני מוכן להסתפק בפחות מזה, אבל כדי שיהיה לטופס המצולם ערך כלשהו צריך לדעת לפחות חלק ממה שתיארתי, ובפרט שהתהליך כולו נוהל בידי גוף חיצוני אמין. היה רצוי משהו כזה, או כזה לו רק היו כאלה בישראל.
אין לי שום דבר נגד יצרנים ישראליים, ואין לי שום מידע לפיו סופר אפקט פחות טובה מכל אבקה שהיא, אני רק אומר (בפעם העשירית, ומי שעוקב אחרי ההודעות שלי בטח מפהק פיהוק גדול) שהצגת טופס מצולם של בדיקה בלי הפרטים למעלה לא מוכיחה כלום, לא מאששת כלום ולא שווה כלום. האנשים הטובים מ @AminoShop הבטיחו לפרסם תוצאות בדיקות שהם ערכו. אני אמנם לא מכיר אותם אבל יש בפורום אנשים שכן, ולפי העדויות של אלה מדובר בחבר'ה אמינים, כך שאחרי שהם יפרסמו את התוצאות יהיה על מה לדבר (אם כי היה טוב יותר לו מבצע הבדיקות היה גוף בלתי תלוי לחלוטין). אני מקווה שחוץ מערכי המקרו בדקו גם שהמוצר נקי מזיהומים ומתוספות לא מוצהרות, אם כי אני סקפטי.
אני מסכים איתך שזה יהיה יותר טוב מהמצב היום. שלא יהיו אי הבנות: אין לי שום טענה כלפי החנות (או כלפי היצרן) בעניין זה.גם זה לטעמי יהיה מצוין והרבה מעבר למקובל.