הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
שלום,
אני רוצה לעשות חיטוב לקראת הקיץ ורציתי לדעת האם כדאי לי להשתמש במגהץ אדים של קנווד או במגהץ רגיל?
תודה!
איך אני שונא משתמשים חדשים.
תריץ על זה חיפוש, דיברנו על זה מלא. ננעל.

שלום,
אני רוצה לעשות חיטוב לקראת הקיץ ורציתי לדעת האם כדאי לי להשתמש במגהץ אדים של קנווד או במגהץ רגיל?
תודה!
איך אני שונא משתמשים חדשים.
תריץ על זה חיפוש, דיברנו על זה מלא. ננעל.

אם בגיל 16 תרצה לעשות אני יכול רק להמליץ לך לא לעשות במקום חשוף כמו אמות או צוואר, אתה לא יודע איפה תמצא את עצמך או לאן תכוון את עצמך בחיים וקעקועי צוואר לא תמיד הולכים טוב עם ניהול בנק או להרצות באוניברסיטה.

לי יש קעקוע על כל האמה שלי וזה לא מנע ממני להגיע לאן שאני רוצה.
ואפשר גם להסתיר עם ביגוד...

לי יש קעקוע על כל האמה שלי וזה לא מנע ממני להגיע לאן שאני רוצה.
ואפשר גם להסתיר עם ביגוד...

אני מתכנן לעבוד בתפקיד מקביל לעו"ד, אני לא חושב אני אקבל אותם חוזים או אותה קליאנטורה עם קעקועי אמה או צוואר (ואני לא רוצה ללכת עם ארוך בקיץ).
לעומת זאת אם אחליט בשלב מסויים בחיי לפתוח מסעדה/בית קפה אז 3/4 שרוול זה בהחלט משהו שארצה

בכל מקרה, בתור אחת שרצתה לעשות קעקוע בגיל 15, אמא שלי ביקשה ממני לחכות עד גיל 18.
ו-וואלה? זה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי.
הדעות שלי השתנו מקצה אחד לשני.
כשהגעתי ל18 עשיתי קעקוע על האמה שלי עם משפט ולרגע אני לא מתחרטת ורק אוהבת אותו יותר. משפט שליווה אותי שנים ולא משנה מה יקרה - אין סיכוי שהוא לא יהיה 'רלוונטי'.

ממליצה לך לחכות עם זה, קעקועים תוכל לעשות עד היום האחרון שלך.. חבל שאולי יקרה ותתחרט וזה סתם סרט להסיר וזה לא נראה טוב אחר כך (אפשר לקעקע מעל אבל לא בכל המקרים).
אני מתכנן לעבוד בתפקיד מקביל לעו"ד, אני לא חושב אני אקבל אותם חוזים או אותה קליאנטורה עם קעקועי אמה או צוואר (ואני לא רוצה ללכת עם ארוך בקיץ).
לעומת זאת אם אחליט בשלב מסויים בחיי לפתוח מסעדה/בית קפה אז 3/4 שרוול זה בהחלט משהו שארצה
תאמין לי שברגע שייראו שאתה תותח, לא יפריע להם הקעקוע.
ואני מדברת בתור אחת שעבדה בביטוח לאומי ( טפי עליהם חח)

בכל מקרה, בתור אחת שרצתה לעשות קעקוע בגיל 15, אמא שלי ביקשה ממני לחכות עד גיל 18.
ו-וואלה? זה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי.
הדעות שלי השתנו מקצה אחד לשני.
כשהגעתי ל18 עשיתי קעקוע על האמה שלי עם משפט ולרגע אני לא מתחרטת ורק אוהבת אותו יותר. משפט שליווה אותי שנים ולא משנה מה יקרה - אין סיכוי שהוא לא יהיה 'רלוונטי'.

ממליצה לך לחכות עם זה, קעקועים תוכל לעשות עד היום האחרון שלך.. חבל שאולי יקרה ותתחרט וזה סתם סרט להסיר וזה לא נראה טוב אחר כך (אפשר לקעקע מעל אבל לא בכל המקרים).

עם כל הכבוד אלייך,לי לא אמרו לחכות עד 18,אותי לימדו שכל קעקוע חייב להיות עם סיבה אמיתית מאחוריו והנה אני עוד מעט 18 עם קעקוע מאז גיל 15 ולא מתחרט דקה.
אני מבין שפותח הנושא לא בדיוק אני בעיקרונות או בערכים או בבחירות שלו בקעקועים אבל אני מבקש שלא להכליל פה שכל בנאדם שעשה קעקוע בגיל צעיר יתחרט עליו.
והתגובה שלי פונה לכל אחד ואחד מכם שבחר בגיל כסיבה שאסור לעשות קעקוע.
אם הבנאדם בוגר אז אין שום בעיה עם הגיל.

מאמין במקרים של לקוחות חוזרים לא של חדשים.
היום בשנת 2015 עדיין יש סטיגמה על מקועקעים, לא כולם פתוחים כמוך או כמוני.
+אני לא חושב שלכל קעקוע צריכה להיות סיבה משמעותית, אפשר לעשות משהו כי זה יפה.

עם כל הכבוד אלייך,לי לא אמרו לחכות עד 18,אותי לימדו שכל קעקוע חייב להיות עם סיבה אמיתית מאחוריו והנה אני עוד מעט 18 עם קעקוע מאז גיל 15 ולא מתחרט דקה.
אני מבין שפותח הנושא לא בדיוק אני בעיקרונות או בערכים או בבחירות שלו בקעקועים אבל אני מבקש שלא להכליל פה שכל בנאדם שעשה קעקוע בגיל צעיר יתחרט עליו.
והתגובה שלי פונה לכל אחד ואחד מכם שבחר בגיל כסיבה שאסור לעשות קעקוע.
אם הבנאדם בוגר אז אין שום בעיה עם הגיל.

עם כל הכבוד אלייך, אין צורך לדבר בטון כזה.
איפה כתבתי בדיוק שכל ילד מתחרט?
נכון, לא כתבתי. הצעתי לו שיחכה עם זה כדי שיתגבש על זה.

עם כל הכבוד אלייך, אין צורך לדבר בטון כזה.
איפה כתבתי בדיוק שכל ילד מתחרט?
נכון, לא כתבתי. הצעתי לו שיחכה עם זה כדי שיתגבש על זה.

לא התכוונתי להישמע בטון פוגע/מעליב. רציתי להעביר את העובדה הזאת לכל המגיבים פה ששפטו לפי הגיל.

לא התכוונתי להישמע בטון פוגע/מעליב. רציתי להעביר את העובדה הזאת לכל המגיבים פה ששפטו לפי הגיל.
ואני מכיר הרבה אנשים שעשו בגיל צעיר קעקוע וכן מתחרטים עליו.
זה שזה לא קרה לך לא הופך את זה למאורע וודאי.

ואני מכיר הרבה אנשים שעשו בגיל צעיר קעקוע וכן מתחרטים עליו.
זה שזה לא קרה לך לא הופך את זה למאורע וודאי.

ולכן רואים פה שאין דפוס קבוע שאפשר לפיו לקבוע שגיל הוא פקטור.
במקום אפשר לומר עד שיתבגר מנטלית או נפשית.

היום ראיתי סא"ל עם שרוול עד מתחת למרפק.
ו לעשות קעקוע מתחת לגיל 18 זו טעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית