אם אני צריך לבחור בין שני אנשים לקבלת עבודה,אדם עם קעקוע פחות מושך אותי.היום ראיתי סא"ל עם שרוול עד מתחת למרפק.
ו לעשות קעקוע מתחת לגיל 18 זו טעות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני צריך לבחור בין שני אנשים לקבלת עבודה,אדם עם קעקוע פחות מושך אותי.היום ראיתי סא"ל עם שרוול עד מתחת למרפק.
ו לעשות קעקוע מתחת לגיל 18 זו טעות.
יוצא שהבן אדם עם הקעקוע יותר מקצועי ממך.אם אני צריך לבחור בין שני אנשים לקבלת עבודה,אדם עם קעקוע פחות מושך אותי.
זה נראה קצת יותר שכונה לא לקחת בן אדם שטוב בעבודה שלו על סמך איך שהוא נראה,בהנחה שאיך שהוא נראה לא ישפיע על עבודתו.אני לא יכול לשים בחברה שלי אדם עם קעקוע,זה נראה שכונה.
אני לא יכול לשים בחברה שלי אדם עם קעקוע,זה נראה שכונה.
-בהנחה שלא ישפיע:אני חושב קרוב לוודאי שזה משפיע על התדמית הראשונית שמתקבלת מהבן אדם.זה נראה קצת יותר שכונה לא לקחת בן אדם שטוב בעבודה שלו על סמך איך שהוא נראה,בהנחה שאיך שהוא נראה לא ישפיע על עבודתו.
יש הבדל,אם הבן אדם צריך לתכנת או אם הבן אדם הוא דוגמן לתפילין.אמרת יפה
-בהנחה שלא ישפיע:אני חושב קרוב לוודאי שזה משפיע על התדמית הראשונית שמתקבלת מהבן אדם.
משפטים,מאמין שעו"ד שמגיע לייצג בבימ"ש לא יהיה שש להראות שיש באמתו קעקוע.יש הבדל,אם הבן אדם צריך לתכנת או אם הבן אדם הוא דוגמן לתפילין.
תדמית של בן אדם לא משפיע על עבודתו,אלא אם כן הוא פוליטיקאי.
סיקרנת אותי באיזה תחום אתה עובד שקעקוע משפיע על העבודה שלך?
צודק,אם בן אדם הגיע לראיון לעו"ד וחשף קעקוע,כנראה שהוא לא מספיק חכם להבין שזה ישפיע על ראיון העבודה,ואז כנראה שהוא גם לא הכי מתאים למשרה.משפטים,מאמין שעו"ד שמגיע לייצג בבימ"ש לא יהיה שש להראות שיש באמתו קעקוע.
ולמה-כי זה "מקטלג" לא טוב.
שוב-זה ממש לא אמור להיות כך,אבל זה המצב.
אני מצטער פשוט אני דרך הפלא'.צודק,אם בן אדם הגיע לראיון לעו"ד וחשף קעקוע,כנראה שהוא לא מספיק חכם להבין שזה ישפיע על ראיון העבודה,ואז כנראה שהוא גם לא הכי מתאים למשרה.
אבל אם בן אדם הגיע לראיון עבודה עם שרוול ארוך,אני בטוח שזה שיש לו קעקוע על האמה(או על הגב או על הכתף או על החזה וכו)לא ישפיע על עבודתו.
אז להגיד "אני לא יכול לשים בחברה שלי בן אדם עם קעקוע" זה יומרני,כי יש הבדל בין בן אדם עם קעקוע על הפנים לבין בן אדם עם קעקוע לא במקום חשוף,ואפילו יותר מזה אני בטוח שהרבה עו"ד מעולים בעלי קעקועים(פשוט לא חשופים).[
נכון מאוד ואין ביננו ויכוח:79nb:😉😉
זה נראה קצת יותר שכונה לא לקחת בן אדם שטוב בעבודה שלו על סמך איך שהוא נראה,בהנחה שאיך שהוא נראה לא ישפיע על עבודתו.
שאני אבין, אם תרדו עליו זה יהיה פחות נכון? הופעה חיצונית מוקפדת היא חלק מכל ראיון עבודה, אלא אם האוגר מתכוון ללכת לעבוד כהופך המבורגרים במקדונלדס.זה נראה שכונה?באמת?
טוב לדעת שאין בתכניות שלי בעתיד לעבוד תחתייך...
אני פרשתי מהוויכוח לפני שנכנסת שהבנתי שזה הופך מדיון ענייני לקטנוני.שאני אבין, אם תרדו עליו זה יהיה פחות נכון? הופעה חיצונית מוקפדת היא חלק מכל ראיון עבודה, אלא אם האוגר מתכוון ללכת לעבוד כהופך המבורגרים במקדונלדס.
יש הבדל אם הסיבה שלא התקבלת היא כי אתה חושף את הקעקועים שלך או כי יש לך קעקוע.שאני אבין, אם תרדו עליו זה יהיה פחות נכון? הופעה חיצונית מוקפדת היא חלק מכל ראיון עבודה, אלא אם האוגר מתכוון ללכת לעבוד כהופך המבורגרים במקדונלדס.
שאני אבין, אם תרדו עליו זה יהיה פחות נכון? הופעה חיצונית מוקפדת היא חלק מכל ראיון עבודה, אלא אם האוגר מתכוון ללכת לעבוד כהופך המבורגרים במקדונלדס.
נו, ונגיד שיש הבדל, מה תעשה, תתלונן במשטרה על המראיין שלא קיבל אותך?יש הבדל אם הסיבה שלא התקבלת היא כי אתה חושף את הקעקועים שלך או כי יש לך קעקוע.
יש כאלה שכל דבר מפריע להם, ויש כאלה ששום דבר לא מפריע להם. תלוי על מי תיפול, בכל מקרה לעזור זה כנראה לא יעזור. אלא אם האוגר מתכנן להתקבל לכנופיית מלאכי הגיהינום.רק לידע כללי-כשאתם כותבים קעקוע אז האם זה זהה בין הבחור שמקעקע גולגולת עם הכיתוב DEATH TO ALL לבין הבחור שקעקע את השם של אמא שלו?
אני לא יודע אם אתה טרול או באמת לא מבין מהחיים שלך ומנסה לצאת חכם.נו, ונגיד שיש הבדל, מה תעשה, תתלונן במשטרה על המראיין שלא קיבל אותך?
יש כאלה שכל דבר מפריע להם, ויש כאלה ששום דבר לא מפריע להם. תלוי על מי תיפול, בכל מקרה לעזור זה כנראה לא יעזור. אלא אם האוגר מתכנן להתקבל לכנופיית מלאכי הגיהינום.
נו, ונגיד שיש הבדל, מה תעשה, תתלונן במשטרה על המראיין שלא קיבל אותך?
יש כאלה שכל דבר מפריע להם, ויש כאלה ששום דבר לא מפריע להם. תלוי על מי תיפול, בכל מקרה לעזור זה כנראה לא יעזור. אלא אם האוגר מתכנן להתקבל לכנופיית מלאכי הגיהינום.
🤣 למה או-או? תתקשר לנציבות שוויון ההזדמנויות במשרד התמ"ת, ותספר שלא התקבלת לעבודה, ושנדמה לך שזה בגלל הקעקוע שלך. נראה מי לא מבין מהחיים שלו.אני לא יודע אם אתה טרול או באמת לא מבין מהחיים שלך ומנסה לצאת חכם.
נציבות שוויון ההזדמנויות בעבודה-משרד התמ"ת,זו הכתובת,לא "משטרה".
כל מה ש- @Yeuda 30 הבהיר זה שזה יכול לפגוע בסיכויים שלך ולכן באיזושהיא צורה לצמצם את האפשרויות שלך. אתה מוכן לקבל את זה? סבבה. לא אתה אישית, כי את שלך אמרת שלא רואים, אבל הבנת אותי.זה שיש לי קעקועים לא אומר שאני עבריין/פושע/וכדומה ולא מגלה לאדם עשירית מהאופי שלי או מההתנהגות שלי.
אם הוא רוצה הוא מוזמן להסתכל על קורות חיים והמלצות ואז לעשות את השיקולי דעת שלו ואם הוא בור מדי מכדי להתגבר על הקעקוע שלי אז אשמח מאוד לא לעבוד איתו/תחתיו ואמשיך בחיפושי עבודה.
יש מספיק עבודות בחוץ כדי שלא תצטרך למכור את הנשמה שלך ואת הערכים שלך לרצות כל צבוע שטחי שקיים.
דרך אגב האוגר קיבל בינתיים רק מחמאות על הקעקועים,גם מהאנשים הכי שמרניים שיש(יש לי משפחה חרדית מאוד)