הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ׳

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,בדרך כלל שאני עושה בנץ׳ אני שם את האמה/קמיצה על הקו הזה במוט והיום שמתי את הזרת(יותר צר)והרגשתי את החזה הרבה יותר להמשיך לעשות ככה?

והיום בסקוואט בסט השני עשיתי 4 חזרות אמרתי לעצמי אני חייב עוד אחת ואז שעשיתי אותה הרגשתי את השריר של הירך עובד חזק(לא כאב)זה בסדר?
ואם עשיתי 14 מתוך 15 חזרות להעלות אימון הבא עוד 5?
תודה

• פותח/ת השרשור
באחיזה יותר צרה אתה אמור להפעיל יותר את פושטי המרפק ("יד אחורית") כך שהסיפור שלך קצת משונה.

למה לא תחליף ותגוון מדי תקופה?
ברחבה יותר אני מרגיש יותר את הכתפיים,יכול להיות שזה בגלל שאני נגיד צר לעומת אנשים בוגרים?
וכתבתי עוד 2 שא אם אתה יכול להסתכל 😃

להמשיך לעשות ככה?
כן איך שעשיתה פעם שעברה זה היה רחב מידי והטווח תנועה היה קטן יותר.
הרגשתי את השריר של הירך עובד חזק(לא כאב)זה בסדר?
כן
עוד 2.5 קילו (1.25 כל צד) לא 5

שלום,בדרך כלל שאני עושה בנץ׳ אני שם את האמה/קמיצה על הקו הזה במוט והיום שמתי את הזרת(יותר צר)והרגשתי את החזה הרבה יותר להמשיך לעשות ככה?
זה עניין של העדפה אישית, אבל צר יותר = בטיחותי יותר, ככה שאם זה גם מה שאתה מעדיף אז זה WIN WIN.

והיום בסקוואט בסט השני עשיתי 4 חזרות אמרתי לעצמי אני חייב עוד אחת ואז שעשיתי אותה הרגשתי את השריר של הירך עובד חזק(לא כאב)זה בסדר?
להרגיש את הירך עובד חזק זה בסדר.
אם לא עשית את כל ה-15 חזרות, אתה צריך באימון הבא להשאר עם אותו משקל ולהצליח.
אם וכאשר הצלחת, לא להוסיף 5 אלא 2.5.

• פותח/ת השרשור
זה עניין של העדפה אישית, אבל צר יותר = בטיחותי יותר, ככה שאם זה גם מה שאתה מעדיף אז זה WIN WIN.

להרגיש את הירך עובד חזק זה בסדר.
אם לא עשית את כל ה-15 חזרות, אתה צריך באימון הבא להשאר עם אותו משקל ולהצליח.
אם וכאשר הצלחת, לא להוסיף 5 אלא 2.5.
למה 2.5?

ברחבה יותר אני מרגיש יותר את הכתפיים,יכול להיות שזה בגלל שאני נגיד צר לעומת אנשים בוגרים?
הגיוני שבאחיזה רחבה תרגיש יותר את הכתפיים, אם אתה רוצה את הרוחב האידיאלי שלך פשוט תושיט ידיים מלפנים בזמן שאתה עומד וקח את השכמות לאחור.
טיפ שקיבלתי כאן בפורום לפני זמן מה, והוא אכן נותן פחות או יותר את הרוחב הרצוי.

תמשיך להתקדם ב 2.5.

• פותח/ת השרשור
ההנחיה היא להתחיל במשקל לא מאתגר כדי שתוכל להתקדם טוב יותר ולא להיתקע אחרי שבוע.
התחלתי 70% מהמשקל
הגיוני שבאחיזה רחבה תרגיש יותר את הכתפיים, אם אתה רוצה את הרוחב האידיאלי שלך פשוט תושיט ידיים מלפנים בזמן שאתה עומד וקח את השכמות לאחור.
טיפ שקיבלתי כאן בפורום לפני זמן מה, והוא אכן נותן פחות או יותר את הרוחב הרצוי.

תמשיך להתקדם ב 2.5.
להתקדם אחרי שבוע בסקוואט רק 2.5?חשבתי רק כשנתקעים כמה אימונים

משחק באחוזים הוא לא רלוונטי. אם הRM שלך הוא 10 ק"ג, אז הורדת ל7 ק"ג והגעת בחזרה לRM שלך תוך אימון בודד.

מ40 ל60 אומר שתוך 4 אימונים הגעת בחזרה לRM שלך, זה מעט מאוד. לדעתי היית צריך להוריד קצב ל2.5 כבר לפני. בכל מקרה, אם תישאר על פלוס קלורי אתה אמור להתאושש טוב ולהמשיך להתקדם בקפיצות קטנות בלי בעיה. אל תפחד לנוח קצת יותר בין סטים ואפילו כמה שניות בין חזרה לחזרה.

• פותח/ת השרשור
מ40 ל60 אומר שתוך 4 אימונים הגעת בחזרה לRM שלך, זה מעט מאוד. לדעתי היית צריך להוריד קצב ל2.5 כבר לפני. בכל מקרה, אם תישאר על פלוס קלורי אתה אמור להתאושש טוב ולהמשיך להתקדם בקפיצות קטנות בלי בעיה. אל תפחד לנוח קצת יותר בין סטים ואפילו כמה שניות בין חזרה לחזרה.
אז להוסיף 2.5 עכשיו או להמשיך 5?
כי אם 2.5 אז בריסט צריך פחות פי 2 ואין משקולות כאלה קטנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית