הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיואש כבר - לא מצליח לבנות תפריט (עלייה במשקל )

gals901

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
-32
31
0
כמה כמה חודשים אני תקוע על המשקל וגם ככה אני רזה, (1.70/54)
יש למישהו תפריט ל2300 קלוריות בערך ?
אני לא מצליח לבנות לעצמי מיואש כבר כפרה עליכם תביאו לי תפריט ( :

תודה רבה מראש !

• פותח/ת השרשור
מזתומרת אחי ?
זה בגלל שאני בחיים שלי לא הייתי רגיל לאכול והקיבה שלי קטנה אז מכל ארוחה יחסית קטנה גם אני מתפוצץ מהר

מזתומרת אחי ?
זה בגלל שאני בחיים שלי לא הייתי רגיל לאכול והקיבה שלי קטנה אז מכל ארוחה יחסית קטנה גם אני מתפוצץ מהר
ומה, אם יהיה לך תפריט אז הקיבה שלך פתאום כן תוכל להכיל יותר ולא תתפוצץ פתאום מכל ארוחה?
תחשב את מה שאתה אוכל כל יום, אם אתה לא עולה במשקל תוסיף אוכל בהדרגה, וככה תרחיב את הקיבה לאט לאט.
עם כל הרצון לעזור אני לא חושב שמישהו כאן יבנה לך תפריט במיוחד בשבילך. או שתירשם לייעוץ אישי או שתיקח תפריט מוכן מהקישור שחנן שם לך בתגובה הראשונה. אם זה מעט מדי אז תוסיף עוד אוכל

מזתומרת אחי ?
השינויים שאתה צריך הם קטנים,
במקום 2 פרוסות לחם - פיתה או לחמניה
עוד 2 כפות אורז
מנה יותר גדולה של הבשר
2 פרוסות גבינה צהובה
מנה של שקדים/אגוזים
חטיף שוקולד
כוס חלב

כל דבר כזה מוסיף לך 100-200 קלוריות בלי שאתה מרגיש שאכלת.

התהליך לאנשים רזים צריך להיות זהה לשמנים (רק הפוך), צריך לזכור לאכול ולא רק לפי תחושת רעב, באותה מידה שכדי להרזות
צריך לדעת לשים ברקס ולהבין שאתה שבע גם אם אתה לא מיד מרגיש את זה.
אבל הפתרון פשוט כמו שחנן אמר תוסיף דברים שמכילים הרבה קלוריות, גם שמן זית, אגוזים וטחינה זה פתרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית