הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע למה כולם פה פוסלים אבקות גיינר?

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
למה תמיד שמישהו שואל איזו אבקת גיינר עדיף לקנות אומרים שכל האבקות הן לא טובות ושעדיף להכין גיינר ביתי?

• פותח/ת השרשור
זה לא שהן לא טובות, זה לרוב יקר יותר בהשוואה לשייק חלבון בתוספת קלוריות.
בנוסף רוב הקלוריות בגיינר זה סוכר.

סוכר הכוונה לסוכרוז? או לעמילן? כי בשלי שאני קונה באיטליה (היכן שאני גר) הרוב המוחלט של הפחמימות שם הן מעמילן ומעט מאוד (7 גרם) מסוכרוז

לחסוך כסף בעיקר.. אבל אם מישהו רוצה לגוון אין סיבה שלא..
לדעתי כדאי לך לקנות אבקת פחימות מורכבות מחול ולשלב אותה עם אבקת חלבון, זה מה שאני עושה שבא לי משהו טעים ולא מספיק לאכול מספיק.. אחלה של דבר

אתם אומרים שיש בזה הרבה סוכר, ומה הסוכר הזה לא ינוצל ,? סוכר זה סוכר אם הוא מתעכל מהר לאט זה ההבדל אבל הוא יעשה אותה תקדמות אותו אפקט

אתם אומרים שיש בזה הרבה סוכר, ומה הסוכר הזה לא ינוצל ,? סוכר זה סוכר אם הוא מתעכל מהר לאט זה ההבדל אבל הוא יעשה אותה תקדמות אותו אפקט
מבחינתך לשתות קולה בערך של 200 קלוריות שווה ללאכול אורז בערך של 200 קלוריות?

אוכל מוצק ואמיתי תמיד עדיף מפחמימה מעובדת כמו שיש בגיינר לדעתי,
אבל אם אין זמן להכין, או אין אפשרות.. גיינר הוא פיתרון להשלים ערכים כשאין אפשרות אחרת.

היום ימים לקחתי גיינר עוגיות פירות מה לא דחפתי לשם היה טעים. היום אני יותר שומר מניסיון לא לעלות כמו משוגע למרות שזה היה תקופה טעימה .אני חושב גם בסוף מסה אפשר גם להתפרע קצת ולצאת קצת פחות מהמתפריט אחרי הכל נכנסים למשטר של תזונה וחיטוב.😋🍴

כי המחיר שלהם יקר ורוב הפחמימה שלהם היא מסוכר ועדיף להכין גיינר ביתי משיבולת שועל ואבקת חלבון גם פחות כסף וגם בלי כל הסוכר שיש בגיינרים
זה לא שהן לא טובות, זה לרוב יקר יותר בהשוואה לשייק חלבון בתוספת קלוריות.
בנוסף רוב הקלוריות בגיינר זה סוכר.

• פותח/ת השרשור
אבל מלטודקרסטרין זה שרשראות גלוקוז... זה לא שונה מקמח של לחם. אין בגיינר שלי הרבה סוכרוז ויש הוא הרבה סיבים

מבחינתך לשתות קולה בערך של 200 קלוריות שווה ללאכול אורז בערך של 200 קלוריות?
קודם כל הערך הגליקמי של סוכר לבן לא בהבדל משמעותי מאורז לבן, דבר שני ההשוואה שלך לא נכונה מהסיבה שסוכר לבן אלו קלוריות ריקות אין בהם שום סיבים תזונתיים, מינרלים או ויטמינים, ובהרבה גיינרים יש ויטמינים מינרלים ואפילו סיבים תזונתיים.

כי המחיר שלהם יקר
כי המחיר שלהם יקר

אני לא רואה למה גיינר כל כך יקר, חצי סקופ גיינר (25 גרם חלבון בממוצע + פחמימות) שווה ערך בכסף לסקופ חלבון (25 גרם חלבון בממוצע) תחשבו בעצמכם

קודם כל הערך הגליקמי של סוכר לבן לא בהבדל משמעותי מאורז לבן, דבר שני ההשוואה שלך לא נכונה מהסיבה שסוכר לבן אלו קלוריות ריקות אין בהם שום סיבים תזונתיים, מינרלים או ויטמינים, ובהרבה גיינרים יש ויטמינים מינרלים ואפילו סיבים תזונתיים.

אני לא רואה למה גיינר כל כך יקר, חצי סקופ גיינר (25 גרם חלבון בממוצע + פחמימות) שווה ערך בכסף לסקופ חלבון (25 גרם חלבון בממוצע) תחשבו בעצמכם
בדקתי באחד האתרים בחו'ל
גיינר של on, מכיל 8 מנות הגשה, בכל מנת הגשה 50 גרם חלבון. עולה 28$, כל גרם חלבון עולה 7 סנט.
בחלבון של אותה חברה, 74 מנות של 24 גרם עולות 58 דולר שזה קצת יותר מ 3 סנט.
אז בפועל אתה משלם לא מעט עבור פחמימות.

לגבי הערכים התזונתיים, קטונתי מלהתווכח.

כן אבל שאתה לוקח גיינר מי אמר שצריך לקחת לפי מה שכתוב על האריזה .אני לפחות הייתי לוקח 300 קלוריות למנה או טיפה יותר ולא כמו שכתוב.כלומר לפי הצרכים ההתקדמות שלי בתפריט.בדרכ כתוב 600 קלוריות למנה וזה הרבה לדעתי אם משהו רוצה לעלות יחסית נקי.כך שלא נגמר מהר אז אני מחשב כמה קלוריות אני צריך למנה ובודק לפי זה כמה יש באריזה

כן אבל שאתה לוקח גיינר מי אמר שצריך לקחת לפי מה שכתוב על האריזה .אני לפחות הייתי לוקח 300 קלוריות למנה או טיפה יותר ולא כמו שכתוב.כלומר לפי הצרכים ההתקדמות שלי בתפריט.בדרכ כתוב 600 קלוריות למנה וזה הרבה לדעתי אם משהו רוצה לעלות יחסית נקי.כך שלא נגמר מהר אז אני מחשב כמה קלוריות אני צריך למנה ובודק לפי זה כמה יש באריזה
אין קשר למה שכתבת, החישוב שרשמתי הוא כמה עולה גרם חלבון וזה לא משנה לכמה מנות תחלק את זה.
עלות החלבון בגיינר בערך כפולה לעומת חלבון רגיל כאשר להשיג פחמימות זה ממש פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית