נק' מוניטין:
1,215
- 1,451
- 646
למה תמיד שמישהו שואל איזו אבקת גיינר עדיף לקנות אומרים שכל האבקות הן לא טובות ושעדיף להכין גיינר ביתי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא שהן לא טובות, זה לרוב יקר יותר בהשוואה לשייק חלבון בתוספת קלוריות.
בנוסף רוב הקלוריות בגיינר זה סוכר.
מבחינתך לשתות קולה בערך של 200 קלוריות שווה ללאכול אורז בערך של 200 קלוריות?אתם אומרים שיש בזה הרבה סוכר, ומה הסוכר הזה לא ינוצל ,? סוכר זה סוכר אם הוא מתעכל מהר לאט זה ההבדל אבל הוא יעשה אותה תקדמות אותו אפקט
בהחלט. כשמדברים על "כל הסוכר" מתכוונים גם אליו.אולי גם בגלל מלטודקסטרין?
קודם כל הערך הגליקמי של סוכר לבן לא בהבדל משמעותי מאורז לבן, דבר שני ההשוואה שלך לא נכונה מהסיבה שסוכר לבן אלו קלוריות ריקות אין בהם שום סיבים תזונתיים, מינרלים או ויטמינים, ובהרבה גיינרים יש ויטמינים מינרלים ואפילו סיבים תזונתיים.מבחינתך לשתות קולה בערך של 200 קלוריות שווה ללאכול אורז בערך של 200 קלוריות?
כי המחיר שלהם יקר
כי המחיר שלהם יקר
בדקתי באחד האתרים בחו'לקודם כל הערך הגליקמי של סוכר לבן לא בהבדל משמעותי מאורז לבן, דבר שני ההשוואה שלך לא נכונה מהסיבה שסוכר לבן אלו קלוריות ריקות אין בהם שום סיבים תזונתיים, מינרלים או ויטמינים, ובהרבה גיינרים יש ויטמינים מינרלים ואפילו סיבים תזונתיים.
אני לא רואה למה גיינר כל כך יקר, חצי סקופ גיינר (25 גרם חלבון בממוצע + פחמימות) שווה ערך בכסף לסקופ חלבון (25 גרם חלבון בממוצע) תחשבו בעצמכם
אין קשר למה שכתבת, החישוב שרשמתי הוא כמה עולה גרם חלבון וזה לא משנה לכמה מנות תחלק את זה.כן אבל שאתה לוקח גיינר מי אמר שצריך לקחת לפי מה שכתוב על האריזה .אני לפחות הייתי לוקח 300 קלוריות למנה או טיפה יותר ולא כמו שכתוב.כלומר לפי הצרכים ההתקדמות שלי בתפריט.בדרכ כתוב 600 קלוריות למנה וזה הרבה לדעתי אם משהו רוצה לעלות יחסית נקי.כך שלא נגמר מהר אז אני מחשב כמה קלוריות אני צריך למנה ובודק לפי זה כמה יש באריזה