הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה buy2usa די דחוף

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
אני מזמין עכשיו נעליים לליפטינג מהאתר של אדידס ושילוח מ buy2usa. עכשיו השאלה היא איך זה עובד? buy2usa הביאו לי כתובת והבנתי שזה מה שאני צריך להזין לאדידס. אני צריך להביא לאדידס גם את הפרטים של האשראי? וכשהנעליים מגיעות ל buy2usa הם יוצרים איתי קשר במייל בשביל פרטים לשליחה?

אז אני משלם לאדידס בנפרד ול buy2usa בנפרד? סליחה שאני חופר אבל זאת הפעם הראשונה שאני מנסה את buy2usa

כן, אתה משלם לאדידס על הנעליים ועל משלוח בתוך ארה"ב (אם זה לא בחינם) ול buy2usa על ההובלה לארץ, מסים ומכס (אם יש).

• פותח/ת השרשור
כן, אתה משלם לאדידס על הנעליים ועל משלוח בתוך ארה"ב (אם זה לא בחינם) ול buy2usa על ההובלה לארץ, מסים ומכס (אם יש).
שאלה אחרונה. שמתי להם אימייל לפני יומיים בשביל 15% הנחה ועכשיו אני ב checkout והוא לא מראה לי את ההנחה.. (לא הזמנתי מאז שהכנסתי את המייל וכשניסיתי להשים את אותו המייל הם אמרו שכבר הכנסתי אותו) מה אפשר לעשות?

שאלה אחרונה. שמתי להם אימייל לפני יומיים בשביל 15% הנחה ועכשיו אני ב checkout והוא לא מראה לי את ההנחה.. (לא הזמנתי מאז שהכנסתי את המייל וכשניסיתי להשים את אותו המייל הם אמרו שכבר הכנסתי אותו) מה אפשר לעשות?

לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית