הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מיתלבט האם לקחת

מונקס22

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכולם אני בתקופת חיטוב ובערך על 10 אחוז שומן אני רוצה להגיע ל6-7% שומן ובלי לאבד הרבה מסת שריר וירידה במשקלים הבנתי שרמה כזאת נמוכה של אחוז שומן כימעט לא אפשרי להגיע בלי תוספים אז אני מיתלבט נאם להתחיל סייקל אני קראתי קצת בנושא אך עדיין לא הבנתי מספיק אז האם כדי איזה סוג מומלץ למתחילים ומה המחיר בערך?
תודה לכל מי שעונה

שלום חבר ,
נשמע לדעת עוד קצת פרטים עלייך :
גיל,משקל,גובה,כמה שנים מתאמן .
ולמה להתחייל סייקל ?
האם השתמשת בעבר בחומרים ?
אפשר גם להגיע לא״ש האלה עם חומרים פחות חזקים מסטרואידים כגון:קלן,יהומבין .

מחיר לא יתנו לך פה כי אסור לפרסם מחירים.

• פותח/ת השרשור
אני בן 18 הגובה שלי מטר 87 משקל 92 אני מיתאמן שנתיים אני משתמש בקראטין bcaa אומגה שלוש
אני חושב להתחיל מיכיוון שאני רוצה להגיע לאחוזי שומן (6-7%)נמוכים בגוף בלי לאבד הרבה מסת שריר כמובן שאני מקפיד על תזונה נכונה ועל אירובי ואימונים כמו שצריך אבל שמדובר באחוזים יחסית נמוכים כמעט לא אפשרי להגיע אליהם בלי משהו שידחוף אותך ויזרז את התהליך לכן אני חשבתי על זה מה אתה חושב בקשר לזה?

מזאת תומרת נשמע מעניין?

הוא התכוון נשמע מעניין - שאמורה להיות עלייך מסת שריר מכובדת למשקל כזה וא״ש כזה.
תאכלס ? שנתיים אתה לא מנצל את היכולת שלך זה בטוח - יש לך עוד הרבה לאן להתקדם , אבל אם אתה רוצה באמת להגיע לאחוזי שומן כאלה זה רק בעזרת : קלן / יהומבין .
לא הכנסתי לשיקלול פה סטרואידים כי אתה עדיין לא שם לדעתי .

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי יש לי מסת שריר יחסית גדולה אני בעיקרון בנאדם גדול קלן ויהומבין זה שורפי שומן? והאם אלו יכולים לעזור לי להגיע לתוצאות כמו שאני רוצה גם בלי איבוד שריר בצורה קריטית?

קלן אפדרין יהמבין זה הכי רחוק כדי לך ללכת כרגע , יש לך מידע עליהם בנעוצים .
לגבי חומרים מציע לך לא לגעת כרגע כי אין לך מושג בשיט ואתה תפגע בעצמך , ובטח שלפני גיל 21 .
לגבי מחיר - העסק לא זול .

Intermittent Fasting - פרוטוקול של LEANGAINS.COM
אין בעד מה.
ותכניס קלן אם בא לך לזרז עניינים, אבל תקפיד על מאזן קלורי שלילי קטן

GH,טרן או T4.
כל השאר חבל לך על הכסף והזמן....
יניב למה אתה ממליץ על T4 ולא T3 ?
לפי מה שאני יודע T4 יכול להיות מומר לRT3 וזה בדיוק ההפך מהרצוי.

Intermittent Fasting - פרוטוקול של LEANGAINS.COM
אין בעד מה.
ותכניס קלן אם בא לך לזרז עניינים, אבל תקפיד על מאזן קלורי שלילי קטן

יניב למה אתה ממליץ על T4 ולא T3 ?
לפי מה שאני יודע T4 יכול להיות מומר לRT3 וזה בדיוק ההפך מהרצוי.

T3 הוא אכן החומר הפעיל, ובהחלט משמעותי יותר מ-T4, שגיאת הדפסה נטו.

אחי רוצה לשלב T3 וDNP איך אני עוצר אותו מהטימטום הזה?
מפחיד אותו על הבתת ציר ההורמונלי של בלוטת התריס, ריבאונד של השמנה שיכול להתרחש עד שהציר מתאושש, ולגבי DNP, תן לו להריץ חיפוש בגוגל, מאמין שישתכנע לבד שזה לא משחק ילדים.

עם מידות כאלו יש לך מסת שריר כל כך גדולה שהגוף שורף שומן בטירוף.
חשוב לזכור. אפשר להגיע טבעית ל6 אחוז שומן (ועשיתי את זה עד לפני 4 חודשים) עם תזונה סופר קפדנית ואימון של 45 דק אנאירובי ו30 דקות ארובי 6 פעמים בשבוע. אבל הבעיה היא לשמור על זה. זה בלתי אפשרי. אתה לא תוכל לאכול דברים מהנים בכלל ותרגיש רע עם כל ביס.
לגבי סייקל. אני לא הייתי ממליץ להתחיל עם אחד לחיטוב אלא רק עם טסט. מעצמו הוא מוביל למטבוליזם גבוה יותר מה שיוריד אחוזי שומן. אבל שוב. אחרי הסייקל הכל ישתנה.
הבעיה תהיה בשימור. אני לא ממליץ בשלב שלך ובגיל שלך להיות שם. אם כן. תתחיל בקטן בלבד.

מפחיד אותו על הבתת ציר ההורמונלי של בלוטת התריס, ריבאונד של השמנה שיכול להתרחש עד שהציר מתאושש, ולגבי DNP, תן לו להריץ חיפוש בגוגל, מאמין שישתכנע לבד שזה לא משחק ילדים.
הוא כבר עשה סייקל של dnp הוא לא ילד ....
הוא פרפקציוניסט ואדם רציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית