הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיפור טכניקה סקוואט ודדליפט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
צילמתי את הסרטונים לפני בערך 10 ימים ואני חושב שעשיתי שיפור קטן מאז אבל זה הכי עדכני שיש לי

מישהו ? אני חייב לדעת מה לשפר באימון הבא
????
@Tank @stitch אולי אתם תעזרו לי

בסקוואט ברכיים גולשות יותר מדי. כנראה אם תסתכל למאטה ולא קדימה אתה תטה את מרכז הכובד שלך יותר קדימה ובכך תוכל לשלוט יותר בברכיים שלך בלי להרגיש שאתה נופל אחורה.
תנסה לרדת קצת יותר לאט ככה תוכל לשלוט יותר בתנועה שלך ולדאוג שהיא מבוצעת היטב.

ממליץ להוריד מבט גם בדד ליפט כמו שהצלם אומר. ההרמה עצמה בסדר. אני לא מוצא הערות לשיפור.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט ברכיים גולשות יותר מדי. כנראה אם תסתכל למאטה ולא קדימה אתה תטה את מרכז הכובד שלך יותר קדימה ובכך תוכל לשלוט יותר בברכיים שלך בלי להרגיש שאתה נופל אחורה.
תנסה לרדת קצת יותר לאט ככה תוכל לשלוט יותר בתנועה שלך ולדאוג שהיא מבוצעת היטב.

ממליץ להוריד מבט גם בדד ליפט כמו שהצלם אומר. ההרמה עצמה בסדר. אני לא מוצא הערות לשיפור.

תודה רבה אנסה לעבוד על מה שאמרת

• פותח/ת השרשור
סרטונים חדשים מהיום אשמח לשמוע תגובות.
דדליפט 60 קג

דדליפט 70 קג

דדליפט 80 קג

סקוואט 55 קג

עשיתי גם סט דדילפט של 90 אבל הסרטון לא יצא טוב
אני יודע שאני לוקח הרבה זמן בין החזרות בדדליפט זה נובע מכך שאני מנסה לשמור על הטכניקה
וגם בגלל שהפלטות לא עגולות
בבקשה אני חייב תשובה בהקדם. הבנתי שאתם יכולים לעזור לי @Tank @stitch @White Walker

דדליפט בסדר גמור. תנמיך טיפה ראש, אל תסתכל במראה או מה שלא יהיה מולך, וכשאתה מוריד תוריד קודם עם המותניים כך שלא תצטרך לעקוף את הברכיים.

בסקאווט תשתדל לקבע את הברכיים במקום כבר אחרי חצי הירידה, ואל תתן להן להמשיך לזוז קדימה בחצי השני. סה"כ בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
דדליפט בסדר גמור. תנמיך טיפה ראש, אל תסתכל במראה או מה שלא יהיה מולך, וכשאתה מוריד תוריד קודם עם המותניים כך שלא תצטרך לעקוף את הברכיים.

בסקאווט תשתדל לקבע את הברכיים במקום כבר אחרי חצי הירידה, ואל תתן להן להמשיך לזוז קדימה בחצי השני. סה"כ בסדר גמור.
תודה על התגובה,אני לא ממש הבנתי למה התכוונת בסקוואט ואיך אני אמור לעשות את זה.
דבר נוסף,האם זה בעיה שהברכיים שלי עוברות את את הרגליים?

תודה על התגובה,אני לא ממש הבנתי למה התכוונת בסקוואט ואיך אני אמור לעשות את זה.
דבר נוסף,האם זה בעיה שהברכיים שלי עוברות את את הרגליים?
זו לא בעיה, הבעיה היא שהתנועה ממשיכה כשאתה בתחתית, הגלישה הזו יוצרת לחץ בפיקות והיא לא בריאה. במשקלים גבוהים אתה צריך להיות יותר יציב ולהחזיק את הברך חזק יותר, כדי שלא תיפצע.
אתה אמור פשוט להוציא ברכיים קודם כל החוצה חזק - שזה נדמה לי שאתה עושה טוב, קשה לשפוט מהזוית הזו, והתנועה קדימה צריכה פשוט לקרות לפני שאתה יורד לגמרי, כך שחצי/שליש התנועה האחרון של הירידה יתבצע ללא שום תזוזה בברכיים, אלא רק באגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית