עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שקראתי את המאמר הזה,בגללו קניתי את הגלגל
אישית אני עושה עם המוט האולימפי ולא עם המכשיר, מה אתה בדיוק צריך ללמוד בטכניקה?האם יש מישהו שמיומן במכשיר ומוכן לעזור לי ללמוד טכניקה נכונה?
אחרי האימון הבא אני אעלה סרטון טכניקה.
תודה מראש
אז איזה שאלות יש לך ?ברור שקראתי את המאמר הזה,בגללו קניתי את הגלגל
אז איזה שאלות יש לך ?
במאמר היה רשום שצריך לשמור שהבטן תיהיה hollow או משהו כזה.אישית אני עושה עם המוט האולימפי ולא עם המכשיר, מה אתה בדיוק צריך ללמוד בטכניקה?
הייתי ממליץ להתחיל על הברכיים ולא על כפות הרגליים
אתה אמור להרגיש את הכתף כי היא גם משתתפת.במאמר היה רשום שצריך לשמור שהבטן תיהיה hollow או משהו כזה.
אני פשוט חושב שאני לא עושה הכי טוב אני מרגיש שגם הכתף עובדת ולפעמים אני מרגיש את הגב התחתון
אתה אמור להרגיש את הכתף כי היא גם משתתפת.
אם אתה מתכוון לגב תחתון אתה לא אמור להרגיש אותו, אתה חייב להקפיד שאתה לא "מאבד" את הגב כלומר שהמותניים שלך שוקעות .
לגבי hollow קצת קשה להסביר אבל צריך להקפיד לשמור על בטן מכווצת במודע לאורך כל התרגיל.
עשית את התרגילים בהדרגה כמו שמוסבר או התחלת ישר עם ה AB WHEEL ?
אתה אמור להרגיש את הכתף כי היא גם משתתפת.
אם אתה מתכוון לגב תחתון אתה לא אמור להרגיש אותו, אתה חייב להקפיד שאתה לא "מאבד" את הגב כלומר שהמותניים שלך שוקעות .
לגבי hollow קצת קשה להסביר אבל צריך להקפיד לשמור על בטן מכווצת במודע לאורך כל התרגיל.
עשית את התרגילים בהדרגה כמו שמוסבר או התחלת ישר עם ה AB WHEEL ?
מה זה להרגיש. הכתף מופעלת. אם לא כואב לך זה כנראה תקין.התאמתי בעיקר על פלאנק בזחילה.
ועכשיו אני מתאמן עם הגלגל כשאני על הברכיים
2. בשום שלב הכתף לא אמורה להיות מורגשת, במידה והיא מורגשת עצור ובדוק את הכתף.
ציטוט מהמאמר
אני לא מרגיש שקשה לי לעשות על הברכיים. אולי רק אחרי 10 חזרותמה זה להרגיש. הכתף מופעלת. אם לא כואב לך זה כנראה תקין.
בכל מקרנ כנראה שאתה מתקדם מהר מידי
אם לא קשה לך אבל אתה חושש שהטכניקה שגויה. צלם את עצמך מהצד ותשווה לסרטוני ההדגמה מהמאמראני לא מרגיש שקשה לי לעשות על הברכיים. אולי רק אחרי 10 חזרות
לגבי גב תחתון - אתה אמור להרגיש אותו. כל שרירי הליבה עובדים בתרגילבמאמר היה רשום שצריך לשמור שהבטן תיהיה hollow או משהו כזה.
אני פשוט חושב שאני לא עושה הכי טוב אני מרגיש שגם הכתף עובדת ולפעמים אני מרגיש את הגב התחתון
לא מסכים איתך לגבי הגב. בתרגילים כמו פלנק ובגלגל, קל 'לאבד' את הגב התחתון אם לא מספיק זהירים.לגבי גב תחתון - אתה אמור להרגיש אותו. כל שרירי הליבה עובדים בתרגיל
לגבי הכתף - אולי יש לך בעיה בגמישות, נסה לעצור קצת לפני שמתחיל לכאוב
בהנחה שאנחנו מבינים שהשריר שמורגש בגב התחתון זה אותו שריר שמורגש בבטן, אני לא בדיוק מבין על מה אתה לא מסכים...לא מסכים איתך לגבי הגב. בתרגילים כמו פלנק ובגלגל, קל 'לאבד' את הגב התחתון אם לא מספיק זהירים.
אתה יודע להבדיל בין להרגיש את הגב התחתון עובד לבין אי נוחות בגב התחתון בעקבות טכניקה לא נכונה?בהנחה שאנחנו מבינים שהשריר שמורגש בגב התחתון זה אותו שריר שמורגש בבטן, אני לא בדיוק מבין על מה אתה לא מסכים...
תעלה סרטון שלך עושה את זה ואני אנסה לעזור לך,
אני עובד עם הגלגל פעם בשבוע כבר כמעט שנה וחייב להגיד לך שזה אחלה תרגיל
מה זה טכניקה לא נכונה?אתה יודע להבדיל בין להרגיש את הגב התחתון עובד לבין אי נוחות בגב התחתון בעקבות טכניקה לא נכונה?
אין לי מושג ולא נראה לי שגם לך יש, אבל העיקר שאתה צודק זה לא מעניין אם כואב לו הגב התחתון כתוצאה מהתרגיל או לא:confused001:מה זה טכניקה לא נכונה?
אין פה עומסי גזירה כמו בדדליפט בגלל 300 קילו של גב עגול