עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל, אם תשים לב הוא כתב שלפעמים הוא מרגיש את הגב, שזה רחוק שנות אור מההסקה שלך לגבי כאבי גב תחתון ואני מאמין שאם היינו ממשיכים גם היית מגיע לפריצות דיסק.אין לי מושג ולא נראה לי שגם לך יש, אבל העיקר שאתה צודק זה לא מעניין אם כואב לו הגב התחתון כתוצאה מהתרגיל או לא:confused001:
אתה נסחף. הדבר היחיד שאמרתי זה לבדוק טכניקה אם הגב כואב בתרגיל . אתה אומר שאין טעם. ואני לא חושב שזו עצה טובה.קודם כל, אם תשים לב הוא כתב שלפעמים הוא מרגיש את הגב, שזה רחוק שנות אור מההסקה שלך לגבי כאבי גב תחתון ואני מאמין שאם היינו ממשיכים גם היית מגיע לפריצות דיסק.
מה שאני עניתי, זה שכן, הוא אמור להרגיש את הגב התחתון כי זה חלק מהשרירים שעובדים שם.
לגבי ההערה שלך על טכניקה לא נכונה שתוביל לכאבי גב - זה לא יקרה בתרגיל הזה. הכשל היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה כשל של שרירי הבטן שיוביל להקשתה קלה של הגב שלאחריה הוא או ייפול או יקפל ידיים ויצא מהמצב .
אתה חושב שהוא עוזר לשפר תרגילים כמו דדליפט וסקוואט?
קשה לי לענות לך כי אני עושה את זה במגביל לאימונים מאז שהתחלתי, מה שכן, זה מחזק מאד את רצועת הבטן וכל המייצבים באזור.
אני מניח שזה משפר את הלחץ שהבטן יכולה להפעיל בזמן התרגילים (כמו החגורה), וזה תרגיל מאד בריא באופן כללי גם ליום יום
לא.אתה כבר מצליח לעשות חזרה שלמה מעמידה?