הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התפריט שלי בחיטוב

afgal123

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
2
76
3
שלום...אני בחיטוב כבר חודשיים בערך...אני משחק פעמיים-שלוש בשבוע כדורגל (קטרגל) ועוד פעם פעמיים אירובי 25-30 דק.

גובה :1.60
משקל : 60 ק״ג
אני מאמין שאני 11 אחוז שומן..יש לי כבר קוביות ויש לי מאסה(אני יכול להעלות תמונה.
רציתי דעה לגביי התפריט שלי אם הוא טוב או מה אפשר לשפר ולהוסיף/להוריד.
וחוץ מזה אם אני לוקח שורף שומן מומלץ לצרוך בנוסף cla? הבנתי שזה גם עוזר...מזה בעצם cla? ואיזה מומלץ?

זה התפריט שלי :

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 91.5 · צפיות: 186
חלבון בסדר גמור, שומן נמוך, לדעתי תימנע מיוגורטים 0% ולך על שומנים איכותיים כמו טחינה גולמית, אגוזים, אבוקדו. תשלים ללפחות 60 גרם שומן.
המטרה שלך היא להמשיך להתחטב ולהוריד אחוזים? אם כן לך על פחות פחמימה. 150 למשקל שלך בחיטוב לא יתן לך יותר מידי תוצאות.
בהצלחה

אגב, מה זה "בננה, חיה"? יש בננה מתה? 🤣
אגב2, לפי 2 אתרים והניסיון שלי, ב 2 ביצים LARGE מטוגנות (חביתה) יש 13-14 גרם חלבון ולא 20. אתה בטוח שהמחשבון הזה אמין מספיק?

• פותח/ת השרשור
חלבון בסדר גמור, שומן נמוך, לדעתי תימנע מיוגורטים 0% ולך על שומנים איכותיים כמו טחינה גולמית, אגוזים, אבוקדו. תשלים ללפחות 60 גרם שומן.
המטרה שלך היא להמשיך להתחטב ולהוריד אחוזים? אם כן לך על פחות פחמימה. 150 למשקל שלך בחיטוב לא יתן לך יותר מידי תוצאות.
בהצלחה

אגב, מה זה "בננה, חיה"? יש בננה מתה? 🤣
אגב2, לפי 2 אתרים והניסיון שלי, ב 2 ביצים LARGE מטוגנות (חביתה) יש 13-14 גרם חלבון ולא 20. אתה בטוח שהמחשבון הזה אמין מספיק?

אני לא יודע עד כמה המחשבון הזה אמין אבל לפי מה שבדקתי כן.
60 גרם שומן לא יעשה לי רע? היתה תקופה שהייתי על 20 גרם...אני יודע שזה ממש קצת השאלה מה לעשות? להוריד בכמה את הפחמימות?
ובקשר לבננה החיה? חח אין לי מושג זה לא אני רשמתי זה אתר שאתה מכניס מוצרים והוא רושם את הערכים...
ויש לך מושג מזה cla? הבנתי שזה תוסף תזונה שעוזר שריפת שומנים...השאלה אם אני לוקח ליפו 6 כדאי לשלב גם את הcla?או שאין צורך.
תודה.

אני לא יודע עד כמה המחשבון הזה אמין אבל לפי מה שבדקתי כן.
60 גרם שומן לא יעשה לי רע? היתה תקופה שהייתי על 20 גרם...אני יודע שזה ממש קצת השאלה מה לעשות? להוריד בכמה את הפחמימות?
ובקשר לבננה החיה? חח אין לי מושג זה לא אני רשמתי זה אתר שאתה מכניס מוצרים והוא רושם את הערכים...
ויש לך מושג מזה cla? הבנתי שזה תוסף תזונה שעוזר שריפת שומנים...השאלה אם אני לוקח ליפו 6 כדאי לשלב גם את הcla?או שאין צורך.
תודה.
קח תקרא על שומן:
http://www.doyoueven.com/2015/03/the-fat-that-makes-you-fat/
בדקתי עוד כמה שורות בתפריט והערכים לא מסתדרים יותר מידי. תחליף מחשבון.
לגבי ה CLA, חבר המליץ לי, אמר שראה והרגיש תוצאות אז הזמנתי, ועד שזה הגיע החלטתי להשתמש בקלן אז אין לי כל כך צורך בזה בינתיים יש לי קופסא שלמה סגורה יושבת בבית אז אני לא יודע להגיד לך על זה מניסיון אישי. תקרא רכיבים, לדעתי המרכיב העיקרי הוא קפאין ואם בשניהם יש כמות גדולה אז ממש לא לשלב זה יכול לגרום ל caffeine crash שזאת הרגשה נוראית ביותר (מניסיון חחnחחnחח)

• פותח/ת השרשור
קח תקרא על שומן:
http://www.doyoueven.com/2015/03/the-fat-that-makes-you-fat/
בדקתי עוד כמה שורות בתפריט והערכים לא מסתדרים יותר מידי. תחליף מחשבון.
לגבי ה CLA, חבר המליץ לי, אמר שראה והרגיש תוצאות אז הזמנתי, ועד שזה הגיע החלטתי להשתמש בקלן אז אין לי כל כך צורך בזה בינתיים יש לי קופסא שלמה סגורה יושבת בבית אז אני לא יודע להגיד לך על זה מניסיון אישי. תקרא רכיבים, לדעתי המרכיב העיקרי הוא קפאין ואם בשניהם יש כמות גדולה אז ממש לא לשלב זה יכול לגרום ל caffeine crash שזאת הרגשה נוראית ביותר (מניסיון חחnחחnחח)

סבבהתודה אחי...אני גם השתמשתי בקלן אבל אני מאמין שיכולתי להגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי ממש מקפיד...היו לי במשך חודש איזה פעמיים שלוש נפילות עם אלכוהול ותזונה פה ושם...
הcla שלך של איזה חברה הוא? וסתם ככה אני יראה תמונה שלי תגיד לי כמה אחוז שומן אני לדעתך? לפני שנתיים למדתי בוינגייט ומדדו לנו עם קליפר והייתי 9!! הייתמ ממש מחוטב אז... מאז העליתי מאסה השאלה כמה אחוז אני עכשיו?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 64 · צפיות: 167
סבבהתודה אחי...אני גם השתמשתי בקלן אבל אני מאמין שיכולתי להגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי ממש מקפיד...היו לי במשך חודש איזה פעמיים שלוש נפילות עם אלכוהול ותזונה פה ושם...
הcla שלך של איזה חברה הוא? וסתם ככה אני יראה תמונה שלי תגיד לי כמה אחוז שומן אני לדעתך? לפני שנתיים למדתי בוינגייט ומדדו לנו עם קליפר והייתי 9!! הייתמ ממש מחוטב אז... מאז העליתי מאסה השאלה כמה אחוז אני עכשיו?
אחלה מבנה כל הכבוד.
לדעתי אם ראית תוצאות מהקלן ואתה מוכן להתמיד תריץ עוד סייקל תראה את התוצאות..
ה CLA הוא של muscle pharm:

clacore.jpg

לגבי האחוזי שומן, אני לא מתיימר לדעת להעריך אחוזים נכון. האחוז שלך לא גבוה בכלל אבל לא 9. מוזמן לפנות לפורום תמונות חברי האתר שם יוכלו להעריך את האחוזים שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה חבר... עזרת לי מאוד
אחלה מבנה כל הכבוד.
לדעתי אם ראית תוצאות מהקלן ואתה מוכן להתמיד תריץ עוד סייקל תראה את התוצאות..
ה CLA הוא של muscle pharm:

clacore.jpg

לגבי האחוזי שומן, אני לא מתיימר לדעת להעריך אחוזים נכון. האחוז שלך לא גבוה בכלל אבל לא 9. מוזמן לפנות לפורום תמונות חברי האתר שם יוכלו להעריך את האחוזים שלך.

יש לך מחשבון מומלץ בשבילי? בשביל לבדוק את הערכים של התזונה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית