הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היום בערב אני נפרד מהפורום החמוד הזה, לטובת : רומניה - בוקרשט .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אבל את חובך לבר תשלם גם תשלם

חחח הייתי חייב בגלל המילים האלה. בכל מקרה לא קונה בדרך כלל במועדון ואם כבר קונה אז בברים באזור זה עולה פי 2 בערך

אף בן אדם עם מעט היגיון כלכלי לא קונה במועדון, כל הרעיון של לקנות בקבוק במועדון, או בכלל ללכת למועדונים, זה רק בשביל הפוזה, בלי קשר אפילו לאלכוהול, אם היו מוכרים גם מיץ תפוזים ב-600 שקל היית רואה את כל הישראלים עפים על זה.

1000 שקל לגרייגוס WTF?

שטסתי עם חברים למאליה קנינו מהדיוטי פרי 3 גרייגוס 1 ליטר ב-125 שקל לאחד.

בתוך מועדון. לשם השוואה, בישראל גרייגוס ליטר 1 במועדון עולה סביבות 2000

2 נפגעים עיקריים: אתה פוגע בזונות כמובן ולא רק בהן אלא גם בבנות אחרות שיהפכו לזונות בעקבות הביקוש.
אל תשכח שהוא פוגע במכון ויצמן שמפסיד דוקטוריות פוטנציאליות לפיזיקה גרעינית. עזוב, בחייך, נו.

היום ההורים הפתיעו והחליטו שנוסעים לברצלונה, הצעות לאטרקציות ?

סלבדור דאלי
קזינו
מועדונים ליד הקזינו השוקו והאופיום
הפארק של גאודי
קאמפ נו
קרוספיט ברצלונה
רמבלס והסמטאות ליד
מסעדות בפסיו דה גארסיה

קנה כרטיס לתחבורה ציבורית היא מאד נוחה של וזה גם לרכבת וגם לאוטובוסים.

תהנה

ימי ראשון בשוק הבוקריה. יש בתוך השוק בר/מסעדה עם "אוכל רחוב " בעיקר של דגים ומאכלי ים. טעים ביותר, תור ענק שלא ניתן לפספס.

אני רומני ואני ממש אוהב את רומניה כל פעם שאני טס לשם אני רוצה להשאר, טוב שעוד אנשים חושבים כמוני.
לגבי המועדונים ללא ספק, יש המון וגם בחורות. בן דוד שלי זמר עולה שם בבוקרשט אולי תהיה במועדון שהוא מופיע בו גם.
רק תזהר בכבישים הרומנים נוהגים כמו הישראלים

אם אתה צריך עזרה...
יש לך למי לפנות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית