עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה , פשוט לא יודע לא עליתי כמעט במשקל אבל אני מרגיש טיפה בחזהה שהוא יותר מעוצב כזה ושרירי(למרות שהוא טיפה שומני בלי שאני עושה בו שריר),אם רק התחלת להתאמן אז הגוף שלך מתחיל לקבל צורה יותר קשיחה ואיכותית .
לגבי קילו יותר פחות זה כנראה נוזלים . אם אתה לא אוכל מסודר ויש בתפריט שלך אוכל שמכיל הרבה נתרן זה יכול להיות השינויים במשקל מיום ליום .
אני לא כ"כ זוכר מה משה אמר ... נראלי הוא אמר לי שטיפה מעל ניטרלימה הפלוס הקלורי שלך?
אתה לא יודע כמה קלוריות אתה צורך כל יום?אני לא כ"כ זוכר מה משה אמר ... נראלי הוא אמר לי שטיפה מעל ניטרלי
חחחח אני צריך לשאול את משה אבל אני חושב שהוא אמר לי 2400 ושזה ניטרלי כנראה והוא יעלה לי בקלוריות בעתיד והוא לא אעלה לי כי היעוץ הופסק ...אתה לא יודע כמה קלוריות אתה צורך כל יום?
שאלתי א' ואתה עונה ב' ....*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* ...
לגבי נוזלים אני כמעט לא אוכל מלח או דברים עתירי נתרן אבל אני מרגיש נפוח רצח . יש ימים בבוקר שהבטן לא נפוחה ויש שיותר ..
אני חושב שהנטרלי זה 2400 ... פשוט לא ככ הבנתי מה משה אמר כי בהתחלה הוא אמר לי נתחיל בנטרלי ומשם נתקדם ואז כבר עזבתי תיעוץ ... בקיצור להוסיף עוד 500 או 300 קל מפחמימות?שאלתי א' ואתה עונה ב' ....
כמה קלוריות אתה צורך ביום?
מה המאזן הקלורי הניטראלי שלך?
כמה הפלוס?
תחזור עם תשובות ונוכל לעזור
תחשב את הניטראלי.אני חושב שהנטרלי זה 2400 ... פשוט לא ככ הבנתי מה משה אמר כי בהתחלה הוא אמר לי נתחיל בנטרלי ומשם נתקדם ואז כבר עזבתי תיעוץ ... בקיצור להוסיף עוד 500 או 300 קל מפחמימות?
הוא אמר ש2400 זה ככה בגלל שאני גם עושה אירובי 20דקות סוף אימון כדי למזער עלייה השומן .תחשב את הניטראלי.
2400 זה בטוח לא.
כמה גרם חלבון ושומן יש לך היום בתפריט?
חפש בגוגל מחשבון RMR.הוא אמר ש2400 זה ככה בגלל שאני גם עושה אירובי 20דקות סוף אימון כדי למזער עלייה השומן .
אני אשלח לו הודעה פרטית והוא יענה לי
בסדר , אני לא מבין בזה , וגם הוא חישב לי את זה עם ריצה לאחר אימון ועוד ...חפש בגוגל מחשבון RMR.
תעשה את החישובים לבד, בשביל מה אתה צריך להטריד את משה בדברים כאלה זניחים שאפשר בכמה דק' לחשב?
אין הרבה מה להבין, אתה מוצא מחשבון RMR (תשאל את ידידינו GOOGLE), מכניס לשם את הערכים שצריך, בד"כ גיל, משקל, גובה (אם מבקשים מספר כרטיס אשראי אז תסגור את הדף ותחפש מחשבון אחר). תחפש בגוגל גם כמה קלוריות נשרפות בריצה, כנראה שלא תקבל במדוייק אבל תקבל הערכה.בסדר , אני לא מבין בזה , וגם הוא חישב לי את זה עם ריצה לאחר אימון ועוד ...
מקובל להניח קלוריה לק"ג משקל גוף לק"מ אחד (כלומר מישהו במשקל 80 ק"ג שרץ 10 ק"מ שורף 800 קלוריות).כמה קלוריות נשרפות בריצה
טוב לדעת 😃 ושתי שאלות נוספות:מקובל להניח קלוריה לק"ג משקל גוף לק"מ אחד (כלומר מישהו במשקל 80 ק"ג שרץ 10 ק"מ שורף 800 קלוריות).
לא.לא מתחשבים בזמן שלקח להשלים את זה?
כן, אם כי יש החולקים על כך וטוענים שהליכה (במהירות סבירה) שורפת פחות. אני מנחש שזה נכון להליכה איטית, נאמר פחות מ 6 קמ"ש ויודע בוודאות שזה לא נכון להליכה תחרותית (או כל הליכה במהירות שמעל מעל 10 קמ"ש, ברכותי למי שמצליח), כלומר הליכה מהירה מאד צורכת לפחות אותו מס' קלוריות כמו ריצה.אם לא אז גם בהליכה אפשר להניח את זה?
דווקא אם לא מתחשבים בזמן (כלומר במהירות) אז נשמע לי הגיוני שזה יהיה תקף להליכה בכל מהירות. אם נגיד רצתי 2 ק"מ במהירות 10 קמ"ש ומשקל גוף 100 אז שרפתי 200 קלוריות, ב 12 דקות פעילות. ואם הלכתי במהירות 2 קמ"ש א נראה לי הגיוני ששרפתי את אותן 200 קלוריות, פשוט לקח לי פי 5 זמן לשרוף אותן. זה סתם ניחושכן, אם כי יש החולקים על כך וטוענים שהליכה (במהירות סבירה) שורפת פחות. אני מנחש שזה נכון להליכה איטית, נאמר פחות מ 6 קמ"ש ויודע בוודאות שזה לא נכון להליכה תחרותית (או כל הליכה במהירות שמעל מעל 10 קמ"ש, ברכותי למי שמצליח), כלומר הליכה מהירה מאד צורכת לפחות אותו מס' קלוריות כמו ריצה.