הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני! הכוונה בבקשה

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
אהלן אני אחרי סייקל ראשון של טסט אנטט 500 עם חומרים לא מקוריים. והרבה ניסוי וטעייה.

אחרי הרבה מחשבות הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להיות מושבת חזק מכיוון שאני מתתחיל ללמוד בחול בקרוב ואין לי רצון להתקע בלי חשק ללמוד ולכלום.

הסייקל יורכב מהחומרים:
טסט אנתת של באייר מבית מרקחת 125 מ"ל בשבוע מחולק ל 2 זריקות
פרימובולן 600 בשבוע של SQS מחולק ל 2 זריקות
פרגניל 500 מהשבוע הראשון.

פיסיטי סטנדרטי

1.הסייקל הוא למטרות מיצוק וחיטוב.
2. האם אפשר לשלב פרווירון על מנת להעלות את הטסט חופשי? / קצת נוקשות?

3. יש אפשרות שבשבועים שלוש אחרונים אשלב ויני עוד לא סגור כרגע לא.

אם אפשר המלצות תיקונים והערות תודה

• פותח/ת השרשור
חח מה קרה אתם מתקיפים אותי אני כמוכם לא יודע אם זה אמיתי אני סומך על המילה של הספק שלי שלא איכזב אותי נקווה לטוב.

אני על טסט במינון TRT כי אני לא רוצה להשבית את עצמי. אמנם פרימו אמור להשבית אחרי תקופת זמן מסויימת אבל ההתאוששות מאוד מהירה.

יהיה בסדר חברים אני אעדכן בכל אופן
@Simon357

מכיר את החברה קצת יותר מקרוב הוא יוכל אולי לסבר לכם את האוזן קצת

חח מה קרה אתם מתקיפים אותי אני כמוכם לא יודע אם זה אמיתי אני סומך על המילה של הספק שלי שלא איכזב אותי נקווה לטוב.

אני על טסט במינון TRT כי אני לא רוצה להשבית את עצמי. אמנם פרימו אמור להשבית אחרי תקופת זמן מסויימת אבל ההתאוששות מאוד מהירה.

יהיה בסדר חברים אני אעדכן בכל אופן
@Simon357

מכיר את החברה קצת יותר מקרוב הוא יוכל אולי לסבר לכם את האוזן קצת
אחי... גם מינון trt זה משבית
סתם לידע כללי.

• פותח/ת השרשור
כמובן שמשבית אבל ההבדל בין מינון TRT למינון של חצי גרם טסט בשבוע הוא:
ב TRT זמן ההשבתה היא הרבה יותר מאוחר ולא לאחר שבוע כשאתה על חצי גרם בשבועץ
ההתאוששות הרבה יותר מהירה שכן מה שהולך להיות המשבית העיקרי שהוא משבית חלש זה ה פרימו. שהתאוששות ממנו הרבה יותר קלה.

חבר'ה הבנאדם רשם שהוא רוצה סייקל קליל ורך על הגוף. מי שממליץ פה על טרן בפוסט הזה ... השם ישמור.

לגבי פרימו... אחד המוצרים הכי נחשקים ומזוייפים בשוק. בדרך כלל מחליפים בפרופ או בולדנון....

לגבי הוויכוח עם sqs טוב לא טוב... וואלה שיעלה פה מישהו לפוסט וירשום מה לקח ומה הוא חושב על החברה. יש כבר מספיק משתמשים בחוץ. באופן אישי ... אני מרוצה ויודע שמה שאקח מהחברה הזאת הוא פיקס. ניסיון אישי שלי בנתיים עם פרופ, טרן קצר, ובולדנון. עד כה לא רק שלא איכזב אלא עלה על כל ציפייה אפשרית.

אני מציע שפותח הפוסט יעלה גם לוג מעקב אישי שלו... אולי נדע לשפוט תוך כדי או בסוף אם אמיתי או לא.

ההסתייגות היחידה שלי פה היא דווקא מהאנטט של באייר. אחד הטסטים היותר רטובים. אבל במינון כזה לא רלוונטי.

אגב , בפיסיטי אני מריץ פרימו ובולד (;

קראתי איפשהוא שבולדנון לא פוגע בייצור הזרע בגוף אבל זה נראה לי חארטה דה לה חארטה
אחינו לא חבל על הPCT

בולדנון אפשר לקחת חופשי בלי בעיה. את ההסבר קיבלתי ממקצוען שעובד ככה שנים. לזכותו יאמר שהוא בסדר ולא עקר והפיסטי שלו כנראה עובד. הוא מבצע סייקל 9 חודשים. שלושה חודשים התאוששות בסוף. ואז חוזר. בהתאוששות בדרך כלל לוקח בולד ופרימו ו gh כמובן.

מההיבט השני .... לא יודע אולי הוא טועה (;
כל נושא הסטראודים ופיסיטי חלקו מדע מדויק חלקו ניסיון.

קראתי איפשהוא שבולדנון לא פוגע בייצור הזרע בגוף אבל זה נראה לי חארטה דה לה חארטה
אחינו לא חבל על הPCT
גם אני קראתי אבל זו שטות!
חוץ מזה מה הערך של לקחת בולד בלי טסט כחומר בסיס ??
בולדנון מדכא חזק מאוד את ייצור הטסט הטבעי, הוא פוגע בחשק המיני, ולכן לא ממש ברור לי מה הוא נותן בלי שילוב של טסטוסטרון או לפחות פרווירון
במידה ותיקח לבד אל תתפלא אם יצוצו לך פתאום בעיות בתפקוד המיני

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית