הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש וחצי בחיטוב

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
אני כבר חודש וקצת בחיטוב , בן 24 משקל כרגע כמעט 75 .172

על כ85 גרם פחמימה , גרעון של 500 ( לפעמים קצת יותר האמת כי קשה לי לאכול פשוט )

עושה אימוני אנ אירובי.

התחלתי במשקל של 83 קילו , וירדתי לכמעט 75

העמסות כל 10 ימים .

האם קצב ההתקדמות היא בסדר <? אני מקפיד מאוד מאוד על התפריט ולא אוכל שטויות כלל , אני עומד בו כמו שצריך.

אבל אני לא ידוע כבר שבוע שבועיים שאני תקוע על איזור המשקל 76-75 ולא מצליח עוד לרדת.

אני חשוב אולי שאני בגריעון גדול מידי , ( כ600-700 קלוריות , וגם כי אני לא יכול לאכול פשוט , והאבקת חלבון שהייתה משלימה ת100 קלוריות הקריטיות האלה , נגמרה והחדשה בהזמנה.)

מבחינת גוף אני מרגיש בסדר , חוץ מבטן שעדיין קצת נפוחה (לגיטימי) אני רואה כזה קצת התקדמות , אולי בגלל שאני יבש .

השאלה שלי האם כבר להתחיל לשלב אירובי , ולרדת לדל פחמימה ?
אולי כבר מיציתי את התפריט ?

או שאולי העמסות לא היו הכי איכותית ( גם מקפיד על העמסות טובות יחסית , אבל כן אוכל גם קצת מתוקים ושטויות בשביל הנשמה בכל זאת..)

בכל מקרה ניסיתי לתאר על הצד הטוב ביותר איך החיטוב הולך כרגע .

האם כדאי לעלות שלב ולרדת לדל פחמימה ? אירובי ? מה שלא יהיה.

אני אציין גם שאני עליתי במשקלים קצת , משום מה קצת מוזר אבל אני במשקלים די דומים למה שהייתי במסה .
ואני מגיע למכון ופשוט מעמיס משקלים יחסית למצב ההתחלתי שלי.

אני לא יודע יותר מדי בנוגע לתקיעה אבל אני אגיד לגבי דברים אחרים ששמתי לב אליהם:
1. הגרעון די גדול. לדעתי אל תעבור את ה500, אין סיבה שתהיה מעל זה בשום שלב של החיטוב.
2.ירידה של 8 קילו באזור החודש נשמעת גדולה לדעתי, אני גם חודש בחיטוב (עוד יום) וירדתי באזור ה5 וזה אפילו הרגיש לי מהר XD. אבל כן, 8 נשמע ירידה די גדולה ומהירה.
3.אני על דל פחמימה (לא עובר את ה30 ביום) ויורד מצוין גם מגרעון קלורי של 300, בהתחלה ירדתי כשהייתי על נטרלי אפילו. תנסה לאט לאט להוריד פחמימה (אבל תעלה את הגרעון, תהיה על 200-300 בהתחלה), ואולי זה ילך לך טוב.
4.כמה אחוז שומן היית בהתחלה וכמה עכשיו? (בערך)
5. בנוגע לאירובי - לא חושב שיש סיבה לשלב.

כמה ירדת כל שבוע בשבועות האחרונים? נשמע לי שקצת ׳שרפת׳ את עצמך, אני הייתי עושה שבועיים נייטראלי ומתחיל חיטוב יותר עדין.
8 קילו ב 6 שבועות אומר שאתה בגרעון הרבה יותר גדול מ 500 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע יותר מדי בנוגע לתקיעה אבל אני אגיד לגבי דברים אחרים ששמתי לב אליהם:
1. הגרעון די גדול. לדעתי אל תעבור את ה500, אין סיבה שתהיה מעל זה בשום שלב של החיטוב.
2.ירידה של 8 קילו באזור החודש נשמעת גדולה לדעתי, אני גם חודש בחיטוב (עוד יום) וירדתי באזור ה5 וזה אפילו הרגיש לי מהר XD. אבל כן, 8 נשמע ירידה די גדולה ומהירה.
3.אני על דל פחמימה (לא עובר את ה30 ביום) ויורד מצוין גם מגרעון קלורי של 300, בהתחלה ירדתי כשהייתי על נטרלי אפילו. תנסה לאט לאט להוריד פחמימה (אבל תעלה את הגרעון, תהיה על 200-300 בהתחלה), ואולי זה ילך לך טוב.
4.כמה אחוז שומן היית בהתחלה וכמה עכשיו? (בערך)
5. בנוגע לאירובי - לא חושב שיש סיבה לשלב.

הייתי איזה 20-21 עכשיו לדעתי אני 16-17

הירידה היא בסדר.זה שאתה נתקע זה בעיה.
או ששרפת את עצמך וקבעת SET POINT לגוף שלך ואתה צריך להוריד ממנו כדי להמשיך בירידה או ששינית משהו בשבועיים החארונים

• פותח/ת השרשור
הירידה היא בסדר.זה שאתה נתקע זה בעיה.
או ששרפת את עצמך וקבעת SET POINT לגוף שלך ואתה צריך להוריד ממנו כדי להמשיך בירידה או ששינית משהו בשבועיים החארונים

מה זה אומר SET POINT ?
שום דבר לא השתנה.

• פותח/ת השרשור
תחזור לנייטרלי שבוע שבועיים וזה אמור להחזיר אותך למצב נורמאלי

אם הייתי אוכל קצת יותר (קשה לי עם הניטרלי הזה , זה או במינוס או בפלוס חחח :S )
זה על אותה אפקט ? רק עם סכנת עלייה בשומן?

אני אציין עוד פרט חשוב.

שמתי לב שלפני כל העמסה (ביום שלפני, וביום של העמסה לפני שאני מתחיל להעמיס )
אני עולה על המשקל , ורק אז רואה ירידה , כלומר יומיים כזה לפני העמסה אני רואה ירידה.

ואני רואה כל 10 ימים , ואז כבר זה נעצר כי אני מעמיס .
אולי צריך לדחות את העמסות ?

נערך לאחרונה:
אני קצת מתפרץ לדלת פתוחה אבל אשאל בכל זאת:
לגבי הסט פוינט - זה לא היה כל כך ברור אם מדובר על המשקל או על אחוזי השומן (?) אם שקלתי 70 ועשיתי חיטוב והגעתי ל-60 ולאחר מכן מסה איכותית חזרה ל-70 אזי המצב נותר בעינו?

אם הייתי אוכל קצת יותר (קשה לי עם הניטרלי הזה , זה או במינוס או בפלוס חחח :S )
זה על אותה אפקט ? רק עם סכנת עלייה בשומן?

אני אציין עוד פרט חשוב.

שמתי לב שלפני כל העמסה (ביום שלפני, וביום של העמסה לפני שאני מתחיל להעמיס )
אני עולה על המשקל , ורק אז רואה ירידה , כלומר יומיים כזה לפני העמסה אני רואה ירידה.

ואני רואה כל 10 ימים , ואז כבר זה נעצר כי אני מעמיס .
אולי צריך לדחות את העמסות ?
לא יודע מה לענות לך על השאלה הראשונה של "מה היה קורה אם".

אבל לגבי השאלה השניה - כנראה אצלך רק אחרי שבוע הנוזלים שאגרת יורדים לגמרי לכן זה שאתה מעמיס לא אומר שאתה תוקע את הירידה במשקל.
למרות שיש מצב שעל הכמות פחמימה שלך הייתי מבצע ההעמסהה שנייה ואילך כל 12 יום.
אני קצת מתפרץ לדלת פתוחה אבל אשאל בכל זאת:
לגבי הסט פוינט - זה לא היה כל כך ברור אם מדובר על המשקל או על אחוזי השומן (?) אם שקלתי 70 ועשיתי חיטוב והגעתי ל-60 ולאחר מכן מסה איכותית חזרה ל-70 אזי המצב נותר בעינו?
מה? אם עשית חיטוב וירדת ל60 נראה כאילו אתה יודע בדיוק את הנק' שממנה אתה מוריד/מעלה במשקל (במיוחד אם.עלית חזרה ל70).
מן הסתם.הבט פוינט שונה כי המאסה שלך הייתה איכותית וצברת שריר(שבפועל דורש יותר אנרגיה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית