אני כבר חודש וקצת בחיטוב , בן 24 משקל כרגע כמעט 75 .172
על כ85 גרם פחמימה , גרעון של 500 ( לפעמים קצת יותר האמת כי קשה לי לאכול פשוט )
עושה אימוני אנ אירובי.
התחלתי במשקל של 83 קילו , וירדתי לכמעט 75
העמסות כל 10 ימים .
האם קצב ההתקדמות היא בסדר <? אני מקפיד מאוד מאוד על התפריט ולא אוכל שטויות כלל , אני עומד בו כמו שצריך.
אבל אני לא ידוע כבר שבוע שבועיים שאני תקוע על איזור המשקל 76-75 ולא מצליח עוד לרדת.
אני חשוב אולי שאני בגריעון גדול מידי , ( כ600-700 קלוריות , וגם כי אני לא יכול לאכול פשוט , והאבקת חלבון שהייתה משלימה ת100 קלוריות הקריטיות האלה , נגמרה והחדשה בהזמנה.)
מבחינת גוף אני מרגיש בסדר , חוץ מבטן שעדיין קצת נפוחה (לגיטימי) אני רואה כזה קצת התקדמות , אולי בגלל שאני יבש .
השאלה שלי האם כבר להתחיל לשלב אירובי , ולרדת לדל פחמימה ?
אולי כבר מיציתי את התפריט ?
או שאולי העמסות לא היו הכי איכותית ( גם מקפיד על העמסות טובות יחסית , אבל כן אוכל גם קצת מתוקים ושטויות בשביל הנשמה בכל זאת..)
בכל מקרה ניסיתי לתאר על הצד הטוב ביותר איך החיטוב הולך כרגע .
האם כדאי לעלות שלב ולרדת לדל פחמימה ? אירובי ? מה שלא יהיה.
אני אציין גם שאני עליתי במשקלים קצת , משום מה קצת מוזר אבל אני במשקלים די דומים למה שהייתי במסה .
ואני מגיע למכון ופשוט מעמיס משקלים יחסית למצב ההתחלתי שלי.
על כ85 גרם פחמימה , גרעון של 500 ( לפעמים קצת יותר האמת כי קשה לי לאכול פשוט )
עושה אימוני אנ אירובי.
התחלתי במשקל של 83 קילו , וירדתי לכמעט 75
העמסות כל 10 ימים .
האם קצב ההתקדמות היא בסדר <? אני מקפיד מאוד מאוד על התפריט ולא אוכל שטויות כלל , אני עומד בו כמו שצריך.
אבל אני לא ידוע כבר שבוע שבועיים שאני תקוע על איזור המשקל 76-75 ולא מצליח עוד לרדת.
אני חשוב אולי שאני בגריעון גדול מידי , ( כ600-700 קלוריות , וגם כי אני לא יכול לאכול פשוט , והאבקת חלבון שהייתה משלימה ת100 קלוריות הקריטיות האלה , נגמרה והחדשה בהזמנה.)
מבחינת גוף אני מרגיש בסדר , חוץ מבטן שעדיין קצת נפוחה (לגיטימי) אני רואה כזה קצת התקדמות , אולי בגלל שאני יבש .
השאלה שלי האם כבר להתחיל לשלב אירובי , ולרדת לדל פחמימה ?
אולי כבר מיציתי את התפריט ?
או שאולי העמסות לא היו הכי איכותית ( גם מקפיד על העמסות טובות יחסית , אבל כן אוכל גם קצת מתוקים ושטויות בשביל הנשמה בכל זאת..)
בכל מקרה ניסיתי לתאר על הצד הטוב ביותר איך החיטוב הולך כרגע .
האם כדאי לעלות שלב ולרדת לדל פחמימה ? אירובי ? מה שלא יהיה.
אני אציין גם שאני עליתי במשקלים קצת , משום מה קצת מוזר אבל אני במשקלים די דומים למה שהייתי במסה .
ואני מגיע למכון ופשוט מעמיס משקלים יחסית למצב ההתחלתי שלי.