נק' מוניטין:
1,215
- 1,451
- 646
בודיבילר, סטרונגמן, פווארליפטר ו-וואיטליפטר בתחרות מי עושה הכי הרבה חזרות בסקוואט עם משקל גוף על המוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמעט צדקתיניחוש לפני שאני רואה ואיט ליפטר
אל תשכח שסטרונגמן גם שוקל הרבה יותר למרות אני מסכיםסטרונגמן שהוא קצת פחות פח היה לוקח בקלות.
חשבתי הפוך לגמרי, שהפווארליפטר ימות אחרי איזה 10-20 חזרות.את האמת שזה היה צפוי אצל הפוארליפטר אבל הוויטליפטר הפתיע
וממש צחקתי בכשל של הבילדר
הפוארליפטר מרים הרבה משקל למס' חזרות נמוך ההיגיון אומר שמשקל גוף להרבה חזרות יהיה קל לו.חשבתי הפוך לגמרי, שהפווארליפטר ימות אחרי איזה 10-20 חזרות.
הייתי בטוח שהוויטליפטר\באדיבילדר ינצחו.
כן אבל אתה שוכח שהפווארליפטר לא רגיל לטווח חזרות גבוה, אז בכלל לעשות כמות חזרות כאלה בזמן כל כך נמוך...הפוארליפטר מרים הרבה משקל למס' חזרות נמוך ההיגיון אומר שמשקל גוף להרבה חזרות יהיה קל לו.
באדיבלדר הפוך לגמרי משקל קל להרבה חזרות
עשיתי את זה עם בנץ' עבד יופיכן אבל אתה שוכח שהפווארליפטר לא רגיל לטווח חזרות גבוה, אז בכלל לעשות כמות חזרות כאלה בזמן כל כך נמוך...
זה כמו לנסות לתת סט של 10 חזרות בסקוואט אחרי 3-4 חודשים של SS.
בנץ בקטע הזה שונה מסקוואט אבל עדיין על אותו עקרון.עשיתי את זה עם בנץ' עבד יופי
אני דווקא ההפך עם הבנץ' אחרי שסיימתי עצימות על 100 אז עשיתי 3*8-10*80 הרגיש לי ממש טוב (מסה ראשונה שלי לא לצחוק עלי)בנץ בקטע הזה שונה מסקוואט אבל עדיין על אותו עקרון.
אחרי שסיימתי SS היה לי מסיבות כאלה ואחרות אימון ספציפי שבו הכל היה על חזרות גבוהות ולא שרדתי בסקוואט אחרי 6 חזרות XD