הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יוהימבין מול אלפא יוהימבין

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
יצא לי לקרוא לא מעט על אלפא יוהימבין (Rauwolscine), ואמנם אין עליו מספיק מחקר, הוא נשמע מעניין.
פחות תופעות לוואי, מכניזם קצת שונה. העבודה שלו נראית על פניו אגרסיבית יותר על רצפטורי האלפא, למרות שלא מעט מקורות טוענים שיוהימבין פוטנטי יותר.
למישהו יצא להתנסות, לשמוע?

• פותח/ת השרשור
כן, זה חלק שקשה יותר להפריד, מסתבר.
יש מוצר של AllMax שמכיל 3 מ"ג YHCL ו-500 מ"ג אלפא יוהימבין. נשמע לי אחלה שילוב.
לא מצאתי כמעט מוצרים שמוכרים אך ורק אלפא יוהימבין, אבל הוא מופיע בלא מעט פורמולות שרפת שומן (ליפו 6 בלאק, אם אני זוכר נכון, למשל).

כן, זה חלק שקשה יותר להפריד, מסתבר.
יש מוצר של AllMax שמכיל 3 מ"ג YHCL ו-500 מ"ג אלפא יוהימבין. נשמע לי אחלה שילוב.
לא מצאתי כמעט מוצרים שמוכרים אך ורק אלפא יוהימבין, אבל הוא מופיע בלא מעט פורמולות שרפת שומן (ליפו 6 בלאק, אם אני זוכר נכון, למשל).
ובאיזה מינון אמורים לקחת אותו כמו יהומבויל או מינון יותר נמוך?

יוהימבין גורם לאגירת נוזלים ובאחוז שומן נמוך זה מעפן, עדיף דל פחמימה ופרוטוקולים של שומן עיקש

• פותח/ת השרשור
ובאיזה מינון אמורים לקחת אותו כמו יהומבויל או מינון יותר נמוך?
אומרים שהוא יותר יעיל באותם מינונים של יוהימבין (משמע צריך פחות), אבל בגלל שתופעות הלוואי חלשות יותר וכמעט לא קיימות, ראיתי לא מעט לוגים של אנשים שהגיעו גם ל-25 מ"ג ביום.

@Arnold
אומרים שאלפא יוהימבין גורם לפחות ספיחת נוזלים. אגב, בפרוטוקולים של השומן העיקש, מומלץ על שימוש ביוהימבין 😆
ספיחת נוזלים לכמה ימים היא ממש לא נוראית, בעיקר כשאתה מקבל עוד עזרה בשרפת השומן מהיוהימבין.

אומרים שהוא יותר יעיל באותם מינונים של יוהימבין (משמע צריך פחות), אבל בגלל שתופעות הלוואי חלשות יותר וכמעט לא קיימות, ראיתי לא מעט לוגים של אנשים שהגיעו גם ל-25 מ"ג ביום.

@Arnold
אומרים שאלפא יוהימבין גורם לפחות ספיחת נוזלים. אגב, בפרוטוקולים של השומן העיקש, מומלץ על שימוש ביוהימבין 😆
ספיחת נוזלים לכמה ימים היא ממש לא נוראית, בעיקר כשאתה מקבל עוד עזרה בשרפת השומן מהיוהימבין.
ביוהימבין האגירת נוזלים מפריעה לי מאוד, נשמע מעניין האלפא

לייל בפורטוקולים מציין שהיוהימבין הוא אופציה למי שלא יכול להיות בדל פחמימה אבל רוצה לקבל את האפקט של דל פחמימה (לאחר ריקון מאגרי הגליקוגן (משהו כמו אחרי יומיים שלוש לא זוכר בדיוק מה הוא כתב) יש DOWNREGULATION של הקולטני אלפא מה שמאפשר שריפת שומן עיקש באופן יותר יעיל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית