הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קראטין בחיטוב

NitricOxide

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
6
62
4
אהלן ניסיתי למצוא משהו בכיוון אך ללא הצלחה
יש למישהו כאן קישור למחקר או מאמר
עם רפרנסים בקשר לצריכת קראטין בזמן חיטוב יתרונות וכו
כל עזרה תתקבל בברכה 😃

לא חושב שיש כזה דבר.
לא מספיק מעניין לחקור פעולה של חומר X בזמן צריכה קלורית Y.
בכלל ברוב המחקרים אין הרבה התייחסות לצריכה קלורית.

בכל מקרה, היתרונות הן שמירה על הכוח בעיקר, מה שיכול לשפר את השמירה על מסת השריר.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני חשבתי עליו מהגיון אך עיניין אותי האם ישמחקרים בנושא ויתרונות נוספים, מאכזב שאין תאמת :(

זה מה שאני חשבתי עליו מהגיון אך עיניין אותי האם ישמחקרים בנושא ויתרונות נוספים, מאכזב שאין תאמת 😭
קשה לי להאמין שיצליחו לבדוק.
מניסון אני יכול להגיד לך שהייתי לוקח קריאטין גם בחיטוב

קשה לי להאמין שיצליחו לבדוק.
לא חושב שזה עניין של הצלחה.
פשוט אין לזה קהל.
מה יבדקו? שתי קבוצות פלצבו דאבל בליינד, אחת מקבלת קריאטין, אחת עמילן או כל חומר אבקתי אחר, בעת צריכת מאזן קלורי שלילי, אצל מתאמנים, בדיקת Power output?
יותר מדי משתנים שזה כבר לא ממש מדע פרקטי ואף אחד לא יממן את זה כי התוצאות לא מעניינות את רוב האנשים.
מספיק שמחקר קבע שיש לזה השפעות על כוח או מסת שריר בלי קשר למאזן קלורי כדי להניח שהחומר יעיל.

הרגשת שונה בחיטוב על זה מלבד נוזליות יותר ?
כוח ירד?
"התחטבת מהר יותר"?
אני דיי בטוח שהכוח ירד פחות מאשר מהפעמים שלא נטלתי קריאטין בחיטוב.
(אבל שוב,הייתי בגילאים שונים ,ככה שאולי זה לא קשור)

אני לאחרונה הורדתי את הקריאטין בחיטוב. עד עכשיו הייתי אתו והתחזקתי בחיטוב דל פחמימה.
רוצה לראות מה קורה בלעדיו. בינתיים יש קצת יותר יובש והפרדות אבל מרגיש גם קצת קטן יותר מבחינת נפח שריר.

אם לקחת כל המסה חיטוב לדעתי כדאי להמשיך גם בחיטוב כי הגוף שלך משתנה עם הקריאטין. נגיד תרצה להוריד 5 קילו רק מהפסקת הקריאטין אתה יכול לרדת משהו בסביבות ה2 קילו. גם סתם נחמד לראות את השינויים של הגוף שאין פקטור משמעותי (כמו הקריאטין) שמשפיע על התוצאות (מראה הגוף) בצורה רבה.

הסיכויים שזה יעזור הם די גבוהים ולהזיק זה לא אז אין סיבה שלא לקחת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית