הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוריד טיפה פחמימה בארוחה לפני השינה ולהעביר אותה לשאר הארוחות ביום יום

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני מעדיף שרוב הפחמימה בתפריט לחלק יותר בבוקר לפני ואחרי אימון ואת הארוחה האחרונה לפני השינה להוריד ממנה קצת פחמימה
בשביל להרגיש יותר שבע ביום יום ולאומת הארוחה לפני השינה אני בכל מקרה ישן אז פחות פעיל אז מין הסתם פחות הרגשה של רעב.
אני חושב שאין בעיה אבל רק רוצה להיות בטוח מהדעות של אנשים פה שזה בסדר ואם עשו כך בתקופת החיטוב שלהם

אין שום בעיה.
לדעתי חלק את רוב הפחמימה שלך ללפני אימון,אם זה פחמימה מורכבת כ-2-4 שעות לפני האימון,אם זה פחמימה פשוטה כחצי שעה בערך לפני האימון.
אתה יכול גם לאכול בבוקר,תלוי מתי לדעתך הכי אנרגיה אתה צריך.

• פותח/ת השרשור
אני בעיקר צריך את רוב הפחמימות בשלב זה בבוקר כי הרעב לפעמים מחרפן ובמהלך היום כבר יותר קל .לא שיש לי הרבה פחמימה לקחת אבל מעדיף לקחת חצי מארוחה האחרונה לפני השינה מעדיף איזון באנרגיה ביום יום ובלילה פחות פעיל וגם השקילה בבוקר אני יורד יותר חח פסיכולוגי

אני בעיקר צריך את רוב הפחמימות בשלב זה בבוקר כי הרעב לפעמים מחרפן ובמהלך היום כבר יותר קל .לא שיש לי הרבה פחמימה לקחת אבל מעדיף לקחת חצי מארוחה האחרונה לפני השינה מעדיף איזון באנרגיה ביום יום ובלילה פחות פעיל וגם השקילה בבוקר אני יורד יותר חח פסיכולוגי
אז לא רואה דרך איך אנחנו עוד יכולים לעזור לך יותר.
מה שנשאר לך זה פשוט לסדר תארוחות .

אני מעדיף שרוב הפחמימה בתפריט לחלק יותר בבוקר לפני ואחרי אימון ואת הארוחה האחרונה לפני השינה להוריד ממנה קצת פחמימה
בשביל להרגיש יותר שבע ביום יום ולאומת הארוחה לפני השינה אני בכל מקרה ישן אז פחות פעיל אז מין הסתם פחות הרגשה של רעב.
אני חושב שאין בעיה אבל רק רוצה להיות בטוח מהדעות של אנשים פה שזה בסדר ואם עשו כך בתקופת החיטוב שלהם
גם אני עושה ככה.
הפחמימה היחידה בערב שאני צורך מגיעה מירקות

• פותח/ת השרשור
כן כרגע ניסיתי פעם אחת וזה קצת יותר נח ורציתי לדעת בעיקרון אם אין בעיה בזה לפני שאני עושה תחלוקה להיות בטוח.חשבתי גם בגלל החלוקה של הפחמימה יותר ליום יום שהיא תיהיה יותר מנוצלת ואפקטיבי לשריפה יותר קלוריות ותעזור לי בירידה מאשר שרוב הקלוריות יהו לקראת השינה שאני פחות פעיל כי אני יותר אנצל תפחמימה וגם השקילה בבוקר פסיכולוגית אני ארד יותר
רק ירקות זה ממש התנזרות מפחמימה בלילה חח

• פותח/ת השרשור
אם כבר חלוקה הפחמימה בתפריט אפשרי בסופשים בעיקר בארוחות שישי חשבתי לחבר 2 או 3 ארוחות בשביל שאני לא יאכל 2 ביסים ואסתכל על כולם אוכלים זה גם בסדר הניצול של החלבון פחמימה יהיה אותו אפקט כמו של ארוחה אחת שבד"רכ אני עושה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית