הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטבוליזם תמונה Exercise is the real polypill

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
Physiology (Bethesda). 2013 Sep;28(5):330-58. doi: 10.1152/physiol.00019.2013.
Exercise is the real polypill.

Fiuza-Luces C1, Garatachea N, Berger NA, Lucia A.
Author information
Abstract
The concept of a "polypill" is receiving growing attention to prevent cardiovascular disease. Yet similar if not overall higher benefits are achievable with regular exercise, a drug-free intervention for which our genome has been haped over evolution. Compared with drugs, exercise is available at low cost and relatively free of adverse effects. We summarize epidemiological evidence on the preventive/therapeutic benefits of exercise and on the main biological mediators involved.

המלא:
http://physiologyonline.physiology.org/content/nips/28/5/330.full.pdf

D2B5NV.jpg

ZLsnnC.jpg

foVLbc.jpg

uwAaPM.jpg

1. המאמר מדבר על פעילות אירובית.
2. לא פחות מ-536 אסמכתות! ייקח קצת זמן לעבור על כולן ולוודא שהם לא זייפו 😃

עריכה: המאמר מדבר בעיקר על פעילות אירובית.

נערך לאחרונה:
אין לי טיפת זמן לקרוא עכשיו 🫤 אבל נחמד שהם סיכמו את זה. פעילות גופנית מספיק עצימה שמשלבת גם אירובי וגם אנאירובי מאריכה חיים ושומרת עליך צעיר יותר ועושה בערך את אותם הדברים שהגבלה קלורית עושה רק יותר טוב.

גם כרגע עד כמה שידוע לי אין עדיין עדויות לכך שדיאטות גורמות ליצירה של תאי מוח ולב חדשים בזמן שיש עדויות לכך שאירובי כנראה כן עושה זאת (לא נראה לי שבדקו גם אנאירובי אבל יהיה מעניין לקרוא).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית